Sygeplejefaglig forskningsleder, Pædiatrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Pædiatrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde søger en sygeplejefaglig forskningsleder pr. 01.04.23, som kan være med til at etablere et forskningsmiljø i afdelingen, herunder en Klinisk Forskningsenhed. Det er en forudsætning, at der gennemføres egen forskning, i stillingen indgår forskningspligt og forskningsret. Tilrettelæggelse og udøvelse af forskning vil ske i et tæt samarbejde med chefsygeplejersken og cheflægen.

Stillingen opslås som led i at opruste det forskningsmæssige område og indeholder forsknings-, udviklings-, vejlednings- og undervisningsopgaver. Stillingens centrale omdrejningspunkt er sygeplejefaglig forskning og udvikling indenfor neonatologien og pædiatrien. Forskningen er mono- og tværfaglig og har særligt fokus på inddragelse af patienter og pårørende, evidensbaseret praksisudvikling og personcentreret praksis. Afdelingens forskningsfokus er således i god tråd med Sjællands Universitetshospitals Vision, mål og strategier for sygeplejen.

Om Pædiatrisk Afdeling:

Afdelingen omfatter et almenpædiatrisk sengeafsnit, der er normeret til 12 senge, en børnemodtagelse med døgnfunktion, et subspecialeopdelt ambulatorium samt et neonatalafsnit med 12 senge.

Afdelingen modtager børn/unge i alderen 0-18 år primært med medicinske lidelser, men vi har også enkelte kirurgiske patienter. Vi har regionsfunktioner i neonatologi, benign hæmatologi, gastroenterologi, hepatologi, neuropædiatri og infektionssygdomme. I afdelingen er der specialambulatorier svarende til ovenstående regionsfunktioner samt pulmonologi/allergologi, kardiologi, endokrinologi/diabetes og nefro-/urologi.

Afdelingen rummer også det regionale Palliative Team for børn og unge.

For at indfri målsætningerne i Sjællands Universitetshospitals Vision, mål og strategier for sygeplejen samt for at sikre et højt fagligt og udviklende miljø er der udarbejdet en sygeplejefaglig strategi for Pædiatrisk Afdeling for perioden 2022-2025, hvor vi har beskrevet, at vores kultur tager sit udgangspunkt i en personcenteret praksis, familiecentreret pleje og behandling samt Fundamentals of Care. Vi har beskrevet vores målsætninger i forhold til at arbejde fokuseret og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning. Vi har fokus på optimale patientforløb, et højt fagligt niveau og er i høj grad organiseret i tværfaglige specialerelaterede teams.

Forskningsopgaver

Målet er, at forskningen i sygepleje udspringer af behov i klinisk praksis, hvorfra dens resultater efterfølgende skal implementeres i tæt samarbejde med afdelingens personale og ledere. Afdelingen vægter mono-og tværfaglige nationale og internationale forskningssamarbejder højt. Ansøger skal derfor selvstændigt kunne initiere, varetage og lede forskningsprojekter samt kunne indgå i større forskningssamarbejder, regionalt, nationalt og internationalt.

Undervisning og øvrige opgaver

Den, der ansættes, skal som en del af sin kliniske funktion kunne:

  • Være overordnet ansvarlig for udarbejdelse og udførslen af afdelingens sygeplejefaglige forskningsprogram og strategi
  • Fungere som strategisk sparringspartner for afdelingsledelsen
  • Initiere og deltage i forsknings- og udviklingsarbejde
  • Bidrage til sygeplejefaget med akademisk arbejde i form af produktion af kvantitativ og kvalitativ forskning, herunder fordybelse i for sygeplejen relevante teorier til brug for studiedesign, udviklingsprojekter, implementering, evaluering og formidling
  • Deltage i øvrige forsknings- og udviklingsmæssige aktiviteter samt udarbejde flere publikationer årligt, herunder to peer-reviewed
  • Opsøge og vurdere forskningsresultater samt medvirke til at initiere implementering i klinisk sygeplejepraksis
  • Samarbejde med andre forskningsinstitutioner nationalt og internationalt
  • Undervise, inspirere og vejlede klinisk personale, kliniske sygeplejespecialister mfl. i afdelingen samt master-, kandidat- og ph.d.-studerende
  • Initiere ph.d. forløb og post.doc forløb inden for sygeplejen
  • Bedømme opgaver og artikler, samt vejlede ph. d. studerende og andre universitære studerende
  • Bidrage til at understøtte og videreudvikle afdelingens tværfaglige forskningsmiljø
  • Bidrage til fundraising
  • Medvirke til at profilere afdelingen

Forventninger til kvalifikationer

Stillingen ønskes besat af en forsker, som har opnået en positiv universitær lektorbedømmelse og som kan udarbejde en forskningsplan i pædiatrisk sygepleje inden for det første ½ år i et tæt samarbejde med afdelingsledelsen. Der vil være et særligt fokus på personcentreret praksis og praksisudvikling.

Forskningsplanen for den kommende forskningsleder vil indgå i afdelingens samlede forskningsstrategi.

Den, der ansættes, skal herudover være innovativ og initiativrig, samt have gode samarbejds- og formidlingsevner.

Kontakt

Professor og koordinerende forskningsleder IRS-Sjællands Universitetshospital Bibi Hølge-Hazelton, tlf. 27 12 42 86, e-mail: [email protected] eller Chefsygeplejerske Pædiatrisk Afdeling, SUH Roskilde, Anita Pedersen, tlf. 24 41 66 16, e-mail: [email protected]

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Sygehuset indhenter børneattester via Det Centrale Kriminalregister inden ansættelsen. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende attest.

Ansøgningsfrist: 17. februar 2023 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 20. februar

Ansøgningen skal indeholde (som pdf- eller docx-filer):

  • Motiveret ansøgning
  • Curriculum vitae


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Roskilde
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Kemiker i Dianalund

    Vagtfri stilling Stillingen ønskes besat efter aftale Har du erfaring indenfor for neuropædiatri og lyst til faglig udvikling? Epilepsihospitalets Neuropædiatriske afdeling har 16-18 .
    • Kemiker
    • Dianalund
    Få mere info
  • Kemiker i Hele Danmark

    Kemiker søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Kemiker
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemikere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemikere over tid

Dato Alle jobs som kemikere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0