Bistropersonale til First Camp

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hesselager

Bistropersonale til First CampVil du være med til at bidrage til, at ingen går sultne på ferien? Vi tror på, at en tilfreds mave er nøglen til et glad hjerte. Gennem din passion for mad kan du derfor sikre, at gæsternes ferie bliver endnu mere mindeværdig!

Hvem er First Camp?
Vores mål er klart - at blive verdens førende campingkæde. Vores mål er umuligt at nå uden mætte og tilfredse gæster. Derfor har vi brug for serviceorienterede medarbejdere i vores bistroer. Vi vil skabe frokoster med det lille ekstra og aftener med guldkant, og vores destinationer er derfor fuldstændig afhængige af velfungerende bistroer.

Hvad indebærer rollen?
Som bistro-personale vil du arbejde i vores bistro på destinationen. Du vil tilberede mad i henhold til vores smidige koncept, servere og håndtere drikkevarer samt tage sig af opvask og rengøring. Du kan også deltage i stemningsfulde shows og quizzer i bistroen på visse destinationer.

Ud over dit hovedansvar i bistroen forventes det, at du er fleksibel og kan træde til og støtte andre områder efter behov. Vi arbejder altid efter princippet, at gæsternes behov sættes først, og vi hjælper hinanden med at løse eventuelle udfordringer.

Hvem søger vi?
Vi ser gerne, at du har erfaring med arbejde inden for café, restaurant eller fastfood-steder. Hvis du har en uddannelse inden for hotel- og restaurantbranchen, er det en fordel, men ikke et krav.

Personlighed er nøglen for os. Vi søger kolleger, der kan sprede glæde både for gæster og medarbejdere. Rollen kræver, at du er positiv, selv under stressede situationer, hurtigt kan tilpasse dig ændringer og værdsætter klare koncepter og rutiner.

Vi forventer, at du kan kommunikere flydende på dansk eller engelsk for at modtage instruktioner og interagere med vores gæster.

Hvad tilbyder vi?
På First Camp er mange startet i din position og er derefter avanceret inden for virksomheden. Du vil få mulighed for at udvikle dig, lære nye ting og møde mennesker fra hele verden. Vores fælles værdier styrer vores daglige handlinger:

We Care: Vi bekymrer os om hinanden, vores gæster og naturen.

We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har en glad holdning både internt og når vi møder vores gæster.

We Simplify: Vi stræber altid efter at gøre vores arbejde lettere.

We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode muligheder for udvikling og omsorgsfulde kolleger, der deler visdom og latter. Sammen vil vi fortsætte vores succeshistorie og vokse med flere stjerner, der gerne vil være med til at bygge vores fremtid.

Vilkår
Vi søger medarbejdere til sommersæsonen med varierende omfang (20-40 timer/uge). Arbejdstiderne kan inkludere tidlige morgener, aftener og weekender i overensstemmelse med hotel- og restaurationsbranchens overenskomst.

Ansøgning
Vi gennemfører udvælgelse og interviews løbende.

Dette kan være begyndelsen på noget fantastisk. Velkommen med din ansøgning allerede i dag!

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hesselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Hesselager
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Odense

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Odense

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Odense

    Om digDu er vant til og kan lide travlhed og stor volumen samt er klar på at omstille dig, når det kræves.Der er mange bolde i luften i løbet af en dag, så det er vi..
    • Køkkenmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Odense

    Om digDu er hurtig på hænder og fødderDu er god til at organisereDu går ikke på kompromis med renlighedDu kan kommunikere på dansk og / eller engelskDu er vant til at have travltDu vil gå ekstra la..
    • Køkkenmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Hesselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Hesselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1