Køkkenfaglig værkmester søges til Jyderup Fængsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyderup

Brænder du for at lave mad? Trives du med at arbejde med indsatte og se dem udvikle sig? Kan du se dig selv bidrage til at indsatte kommer videre til et liv uden kriminalitet? Så er du vores nye køkkenfaglige værkmester i Jyderup Fængsel.

Du bliver en del af Jyderup fængsels produktionskøkken. Her produceres der dagligt mad til indsatte i kriminalforsorgen Sjællands egne institutioner, såsom arresthuse på Sjælland og Lolland-Falster, samt specialafdelinger i de sjællandske fængsler.

Du vil indgå i et teamsamarbejde med de 4 øvrige kollegaer i køkkenet, hvor du skal formå at støtte og motivere de indsatte i de daglige opgaver. Køkkenet beskæftiger op til 16 indsatte og din rolle vil hovedsagligt være at vejlede og tilse, at de indsatte under kyndig faglig ledelse fremstiller god mad. Samtidig skal du kunne motivere og skabe lyst og nysgerrighed blandt de indsatte for uddannelse og beskæftigelse inden for gastronomi.

Vi forventer, at

  • Du er uddannet kok, ernæringsassistent eller har en anden køkkenfaglig uddannelse
  • Du trives med at arbejde med mennesker med forskellige baggrund
  • Du er ansvarsbevidst, beslutsom og kan arbejde selvstændigt
  • Du ser udfordringer frem for begrænsninger
  • Du trives med at samarbejde tværfagligt med mange forskellige faggrupper

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og anderledes job
  • Gode kollegaer
  • En travl og inspirerende hverdag

Vi forventer at,

du, såfremt du ikke allerede er værkmester, er indstillet på at gennemføre kriminalforsorgens 2 årige værkme­steruddannelse. Uddannelsen foregår langt størstedelen af tiden i fængslet. Derudover vil der være skoldeophold på kriminalforsorgens Uddannelsescenter i Birkerød eller Møgelkær. Der er løn under hele uddannelsen.

Ud over en personlighedstest og studiekrav, er en del af optagelseskravet til uddannelsen en fysisk test, som du skal kunne bestå. Du kan læse mere om optagelseskrav her

At være værkmester

Værkmestre er ansat i fængsler og arresthuse og kan være en håndværker med en faglig uddannelse som eksempelvis tømrer, smed eller lignende, men kan også være en ufaglært, der har lyst til at arbejde med de indsatte i værkstederne.

Som værkmester skal du indgå i fængslets beskæftigelse af de indsatte, som beskæftiges inden for en række forskellige faglige håndværksspor. Der udbydes tillige uddannelse til indsatte inden for de faglige spor.

Værkmesterens rolle er at instruere og vejlede de indsatte, så de lærer at arbejde inden for et bestemt fagligt område, men lige så vigtigt er det at give de indsatte interesse for og lyst til at arbejde.

Du kan læse mere om arbejdet som værkmester her

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse den 1. August 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fuldtids stilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse sker i henhold til tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark, provinssats. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 eller med rette faglige uddannelse i løngruppe 3.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Jyderup Fængsel, Søbæksparken 136, Jyderup.

Jyderup fængsel er en del af Institution Nordvestsjælland. Jyderup Fængsel har plads til 146 indsatte i Danmarks eneste kvindefængsel.

Læs mere om Jyderup Fængsel på www.sfjyderup.dk.

Institution Nordvestsjælland er en del af kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke), og Områdekontoret i Ringsted. For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

Ansøgningsfrist den 12. juli 2023 kl. 12.00.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i kriminalforsorgen, skal du inden ansøgningsfristens udløb den 12. juli 2023 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen skal uploades seneste ved indsendelsesfristens udløb den 18. juli 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte enhedsleder Henrik Drejer, tlf. 7255 2256 eller enhedschef Kenni Lyngberg, tlf. 7255 2333.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Jyderup
  • Onsdag den 12. juli 2023

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Roskilde

    Kantinemedarbejder Vi søger en dygtig kantinemedarbejder til mindre kantine i Roskilde. Som kantinemedarbejder hos vores store kunde vil du skulle assistere med diverse opgaver i køkkenet, såso..
    • Køkkenmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Roskilde

    Køkkenmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Køkkenmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Slagelse

    Frisk på et selvstændigt deltidsjob? Forsyningsteamet i RS Køkken søger to forsyningsmedarbejder til Nykøbing sygehus. Jobbet er på ca. 4 vagter af 4 timer fordelt over fire uger, med weekendvagt..
    • Køkkenmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Jyderup

    Brænder du for at lave mad? Trives du med at arbejde med indsatte og se dem udvikle sig? Kan du se dig selv bidrage til, at vores indsatte kommer videre til et liv uden kriminalitet? Så er du vores..
    • Køkkenmedarbejder
    • Jyderup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Jyderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Jyderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1