Forsvarets Kantiner søger faglig stærk og passioneret køkkenchef til Beredskabsstyrelsen i Tinglev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Har du interesse og evner for styring og udvikling? Har du lyst til at gå forrest og stå i spidsen for at udvikle og lede kantinedriften? Motiveres du af at være en del af et team, der hver dag arbejder sammen om at levere de bedste mad- og gæsteoplevelser? Så er det måske dig vi søger som køkkenchef til vores kantine i ved Beredskabsstyrelsen i Tinglev.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan. Fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med Det Økologiske Spisemærke i bronze.
I Forsvarets Kantiner tror vi på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vores målsætning er at alle medarbejdere og ledere i fællesskab arbejder på at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for brugerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af.

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Weekendarbejde vil forekomme. Der kan forekomme aftenarbejde ved specielle lejligheder.
Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din primære gang i kantinen i Tinglev. Under Tinglev servicerer kantinen også Søgårdslejren som består af fast personel samt kursister. Du vil derfor blive ansvarlig for begge kantiner. Her kan du glæde dig til at blive en uundværlig del af huset, når du og dine kollegaer kokkerere jer ind i gæsternes hjerter.
Dine primære arbejdsopgaver er menuplanlægning, indkøb samt daglig udfyldelse af Balanced Scorecard. Tilberedning af varmt og koldt køkken samt håndtering af mødeforplejning og arrangementer gennem Forsvarets bookingportal MitFES.
Størstedelen af de gæster kantinen servicerer er kursister. Maden spiller derfor en helt central rolle i deres oplevelse af at være på kursus.
Vi arbejder hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører.
Derudover har vi stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, hjemmelavede dressinger, pesto, toppings samt blandende fyldige salater.

Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Vi kan derfor tilbyde:
• Et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens.
• Et kollegialt fællesskab.
• Faglige fællesskaber og ansvarsområder.
• Fleksible arbejdstider.
• Personalegoder, blandt andet betalt frokostpause samt frugtordning.
• Videreuddannelse og kurser der er med til at udvikle dig både personligt og fagligt.

Om dig

• Du er uddannet kok eller har anden relevant uddannelse. Vi ser gerne, at du har erfaring som køkkenleder.
• At du har ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse med i bagagen.
• At du kan gå forrest og stå i spidsen for at lede og motivere dine medarbejdere gennem synlig og nærværende ledelse.
• Helt naturligt tager ansvar på dig, og at du har et udtalt udviklingsgen, som vi løbende vil se udfoldet i takt med at processen skrider frem.
• Har erfaring med menuplanlægning, indkøb og budgetlægning fra lignende køkkener.
• Har lyst til og mod på at stå i spidsen for at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter der lever op til vores målsætning. Samtidig skal du kunne motivere kantinens medarbejdere og tage dem med på den fælles rejse.
• Har en positiv og konstruktiv tilgang til mennesker og opgaver. At du er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og kunder.
• Er fleksibel og klar til at tilpasse dig hurtige forandringer.
• Lærer fra dig og er tålmodig i processen.
Du skal vælge os, hvis du har lyst til og mod på, at blive en del af rejsen, hvor du sammen med de øvrige medarbejderne skal lykkes med at gøre kantinen til noget helt særligt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Daniela Grønhage på mobil: 2197 1927
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-Konsulent Camilla Elleman Keldsted på mail [email protected] eller tlf. 7281 9521.
Ansøgningsfristen er den 15. april 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2023, eller hurtigst muligt.
Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.
Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Haderslev
  • Torsdag den 30. marts 2023

Lignende jobs

  • Kok i Henne

    Fri kontakt
    Hvis du brænder for at skabe en enestående gæsteoplevelse og samtidig ønsker attraktive arbejdstider, så er dette jobbet for dig! Café Hav skifter navn til Brasserie Hav. I den forbindelse forbereder vi flere spændende tiltag.
    • Kok
    • Henne
    Få mere info
  • Kok i Fredericia

    "I Forenede har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde"Brænder du for at kreere helt særlige måltider og kan du få maden til at smage fantastisk? Så er det helt sikkert dig, v..
    • Kok
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kok i Kolding

    "I Forenede har vi fokus på, at vores medarbejdere går glade på arbejde"Brænder du for at kreere helt særlige måltider og kan du få maden til at smage fantastisk? Så er det helt sikkert dig, v..
    • Kok
    • Kolding
    Få mere info
  • Kok i Kolding

    Kunden Er et veletableret IT-konsulenthus og har i mere end 20 år været en del af den teknologiske udvikling af ERP-løsninger. De er specialister på Microsoft platformen inden for: Microsoft Dyna..
    • Kok
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1