Kommunikationschef til Forsvarets Ejendomsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med til at sætte retningen for kommunikationen i en styrelse i rivende udvikling? Har du en solid kommunikationsfaglig værktøjskasse og god forretningsforståelse? Lige nu søger vi en chef til vores Kommunikationssektion.

Om os

Ejendomsstyrelsen skaber og udvikler de fysiske rammer for militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gør vi, så de kan koncentrere sig om at passe på Danmark. Vi bygger, vedligeholder, gør rent, plejer arealer, driver kantiner og indkvartering. Samtidig er vi ansvarlig for det grønne område på vegne af hele koncernen.

Du bliver chef og personaleansvarlig for vores kommunikationssektion, som aktuelt består af fem medarbejdere.

Kommunikationssektionen en del af Ejendomsstyrelsens Ledelsessekretariat. Som chef for sektionen referer du til chefen for Ledelsessekretariatet. Sektionen er blandt andet ansvarlig for pressehåndtering, kommunikationsstøtte og -planlægning til forretningskritiske projekter, drift og udvikling af Ejendomsstyrelsens medier, udarbejdelse af nyheder, artikler og video, branding, design, rådgivning samt kampagneplanlægning.

Om stillingen

Som chef for Kommunikationssektionen vil du blive strategisk kommunikationsrådgiver for Ejendomsstyrelsens chef og vicechef, i samarbejde med chefen for Ledelsessekretariatet.

Du er ansvarlig for koordination og prioritering af opgaver i sektionen samt koordination til den øvrige organisation og koncern om kommunikationsindsatser. Du er desuden ansvarlig for udvikling af kommunikationsområdet i styrelsen.

Et godt kendskab til Ejendomsstyrelsens ansvarsområder og sammenhængene til departement samt de øvrige styrelse og myndigheder i Forsvarsministeriets koncern vil være en stor fordel.

Om dig

Du har en solid baggrund inden for kommunikation og meget gerne erfaring med ledelse. Det er afgørende, at du formår at motivere dine medarbejdere, give dem konstruktiv sparring på deres opgaveløsning og kan prioritere teamets indsatser i overensstemmelse med forretningens behov.

Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation – ikke mindst i forhold til den rådgivende funktion, du vil få for ledelsen i styrelsen.

Du vil desuden indgå i sektionens daglige opgaveløsning, der blandt andet omfatter:

• Drift- og udvikling af Ejendomsstyrelsens medieplatforme og sociale medier
• Redaktion og produktion af Ejendomsstyrelsens interne publikationer
• Pressehåndtering
• Kommunikations- og kampagneplanlægning
• Implementering af strategi
• Kommunikationsrådgivning
• Employer branding
• Design & grafik

Ansættelsesvilkår

Hvis du har en akademisk uddannelsesbaggrund, ansættes du som chefkonsulent med personaleledelse og får en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %, Hvis du er uddannet journalist, ansættes du på overenskomst for journalister i staten med en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 18 %. Herudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg på baggrund af din erfaring og kvalifikationer.

Din faste arbejdsplads er i Hjørring.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. For alle ansatte kræves, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Du er velkommen til at høre mere om stillingen hos chefen for ledelsessekretariatet Visti Salomonsen på tlf. 2990 2386.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Bianca Røjbæk på 3266 5535.

Stillingerne er til besættelse fra 1. april 2023 eller snarest derefter.

Ansøgningsfristen er 5. marts 2023. Samtaler afholdes løbende eller hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

Send os din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.

Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.

Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.

Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hjørring
  • Torsdag den 09. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1