Kommunikationsmedarbejder til Kommunikationssektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du sætte dit aftryk på forsvarets kommunikation? Vil du have en varieret og udfordrende hverdag i en organisation, der er helt sin egen? Vi søger en fagligt stærk kollega til vores kommunikationsteam.

Om os

I FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE skaber og udvikler vi de fysiske rammer for militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gør vi, så Forsvaret kan koncentrere sig om at passe på Danmark. Vi bygger, vedligeholder, gør rent, plejer arealer, driver kantiner og indkvartering. Samtidig er vi ansvarlige for de grønne områder på vegne af hele koncernen.

Du bliver del af vores kommunikationsteam, der består af fem medarbejdere, seks med dig. Kommunikationsteamet er en del af Ejendomsstyrelsens Ledelsessekretariat. Teamet er blandt andet ansvarlig for pressehåndtering, kommunikationsstøtte og -planlægning til forretningskritiske projekter. Vi både drifter og udvikler Ejendomsstyrelsens medier og udarbejder nyheder, artikler, videomateriale og diverse brandinginitiativer. Derudover yder vi kommunikationsrådgivning og planlægger kommunikationskampagner.

Om stillingen

Kommunikationsteamet støtter en organisation med medarbejdere i hele landet, hvis arbejdsdage ser vidt forskellige ud. Du vil opleve en hverdag, hvor du den ene dag står på en flyvestation for at interviewe vores medarbejdere for den næste at sidde bag computeren og arbejde med optimering af platforme. Vi søger en kollega, der har lyst til lidt af det hele og trives med forskelligartede opgaver.

I teamet deles vi om opgaverne, og selvom vi hver især har vores specialer, lægger vi vægt på, at der er tid til at sparre og videndele. Du bliver del af et erfarent team, hvor der er et godt socialt miljø.

Opgaver:

- Drifte, optimere og udvikle på vores platforme: Hjemmeside, intranet og Forsvarsinfo.
- Implementering af nye platforme.
- Rådgive og sparre med dine kollegaer.
- Kommunikationsplanlægning på større projekter.
- Udvikle vores tilstedeværelse på sociale medier.
- Skrive nyheder og artikler til Ejendomsstyrelsens medier.
- Rådgive og sparre med dine kollegaer.

Om dig

- Du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation. Du er for eksempel journalist eller cand.mag i kommunikation.
- Du har minimum tre-fem års erfaring i faget.
- Du har erfaring med opbygning af hjemmesider og intranet.
- Du må gerne have erfaring som SoMe-manager eller lignende
- Du er vant til at skrive og kan på egen hånd producere artikler og nyheder etc.
- Du er nysgerrig og tager initiativ.
- Du er god til at planlægge og føre din opgaver i mål.
- Du har godt humør og trives med en bred kontaktflade.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter den gældende overenskomst for ansatte i staten. Der er mulighed for at forhandle et tillæg på baggrund af dine kvalifikationer. Der er også tilknyttet en fuldt arbejdsgiverbetalt pensionsordning til stillingen.

Stillingen er 37 timer i ugen og din faste arbejdsplads er i Hjørring.

Som ansat på Forsvarsministeriets områder er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at ringe og høre om stillingen til kommunikationskonsulent Sara Svenstrup på + 45 3069 3147. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Bianca Olivia Godske ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på [email protected].

Stillingen ønskes besat 1. juni 2023. Ansøgningsfristen er 17. april. Samtaler afholdes løbende eller hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.
Vi vil bede dig søge stillingen via linket og vedhæfte ansøgning, CV samt uddannelsesbevis. Bemærk venligst, at filerne kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at læse din ansøgning, men endnu mere til at møde dig.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.

Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hjørring
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
26. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1