Planlægger til Teknik og Miljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Vil du være en del af en attraktiv arbejdsplads? Vil du løse opgaver, som har stor betydning for borgere og kommunens udvikling? Og har du lyst til at arbejde med planlægning, herunder lokalplaner og myndighedsbehandling? Så er du måske vores nye planlægger!

Det går godt på Lolland!
Lollands internationale placering er midt i Europa og midt i en Femern Bæltregion i hastig udvikling, der dagligt præger vores arbejde. Desuden har vi spændende projekter på Lollands sydkyst, bosætning, grøn omstilling, erhvervsudvikling mv. Vi har med andre ord rygende travlt med at udvikle Lolland.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, hvor du i samarbejde med gode kolleger har mulighed for at præge udviklingen i vores kommune. Vi har et rart arbejdsmiljø, flextids-ordning, kantineordning, mulighed for hjemmearbejde og højt til loftet. Nu mangler vi bare dig!

Om du er nyuddannet eller har mange års erfaring er ikke så afgørende, det vigtigste er engagement, gåpåmod og lyst til at bidrage med arbejdet. Det er en stilling, som kræver selvstændighed og giver god mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet.

Du bliver en del af et stærkt og ambitiøst team
Du kommer til at indgå i et team på 11 dygtige kolleger. I teamet arbejder vi med lokalplaner, myndighedsbehandling og korttegning i det åbne land, landsbyerne, byerne og sommerhusområderne. Vi indgår også i en lang række tværfaglige udviklingsprojekter om turismeudvikling på sydkysten, grøn omstilling, Kommuneplan og ikke mindst projekter affødt af Femern Bælt-forbindelsen.

Teamet er inddelt i tre grupper: Bolig og detailhandel, Ferie og fritid samt Tekniske anlæg og erhverv. Derudover har vi et godt socialt samvær med en årlig teamtur og en spiseklub.

Du får en bred og spændende arbejdsportefølje
Dine arbejdsopgaver kommer til at variere fra komplekse lokalplanprocesser til myndighedsbehandling af konkrete sager, hvor du vil skulle vurdere, om projekterne kan realiseres i overensstemmelse med kommuneplan, lokalplan, servitutter, fredninger mv.

Det er et job, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig og vise, hvad du kan. Du får - i samarbejde med dine kolleger - primært ansvar for udarbejdelse af lokalplaner samt udtalelser og vurderinger i konkrete sager. På længere sigt, vil du skulle bidrage til revision af kommuneplanen samt andre større tværgående projekter.

Vi kan tilbyde dig:
  • En arbejdsplads med høje faglige ambitioner, og med gode muligheder for faglig opkvalificering
  • En udfordrende og spændende hverdag
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • En høj grad af medindflydelse på opgaveløsning og arbejdets tilrettelæggelse
  • En arbejdsplads med en uformel omgangstone, humor og et godt arbejdsmiljø
  • Fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde

Vi lægger vægt på, at du:
  • Har en relevant videregående uddannelse som f.eks. landskabsarkitekt, planlægger, ingeniør, geograf eller tilsvarende
  • Har kendskab til planloven
  • Har kendskab til VVM og miljøvurdering
  • God til at formidle og kommunikere dansk i skrift og tale
  • Har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
  • Kan arbejde helhedsorienteret på tværs af fagligheder
  • Kan samarbejde og dele viden med dine kolleger, men også kan arbejde selvstændigt
  • Er serviceminded med fokus på, at det er borgere og virksomheder, der er i centrum
  • Er udadvendt, tillidsvækkende, engageret, resultatorienteret og systematisk
  • Har kørekort

Om os
Lolland Kommune står midt i en rivende udvikling. Store infrastrukturprojekter skaber vækst, udvikling og job, og når Femern-forbindelsen står færdig i 2029, vil den nye transportkorridor til Europa give vækstmuligheder for nye og eksisterende virksomheder. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købstæder, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.

Landskabet er på flere måder under forandring. Lolland Kommune har valgt at satse offensivt på vedvarende energi og grøn teknologi. Turisterhvervet er også i vækst i disse år. Derfor skal der i vores daglige arbejde sikres en bæredygtig udvikling, hvor benyttelse og beskyttelse af naturen, landskabet, ressourcerne og miljøet skal afvejes nøje.

Du kan læse mere om at bosætte sig i Lolland Kommune og om mulighederne for jobs til din evt. ægtefælle eller partner via linkene nedenfor:

Lolland Lever Livet (Lolland.dk)

Fleksible udlejningsregler (Lolland.dk)

Yderligere information
Ved ønske om yderligere information om stillingen kan du kontakte sektorchef Jytte Harpøth på tlf. 54 67 64 01 eller planlægger Nadja Henningsen på tlf. 54 67 64 41.

Ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansættelsesproces
Der er ansøgningsfrist søndag den 21. april 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 17.

Stillingen ønskes besat snarest eller senest pr. 1. juni 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7ed1b0ba)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.04.2024
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Rødby
  • Søndag den 21. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
28. marts 2024 1