Bæredygtighedsrådgiver til udvikling af miljøvaredeklarationer (EPD’er) og DGNB-certificering hos [xxxxx] Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Har du færdigheder indenfor LCA og miljøvaredeklarationer, og har du erfaring med DGNB certificering? Så er det måske dig, vi leder efter til at være med til at udvikle bæredygtighedsområdet indenfor byggeri hos Artelia Aalborg

Byggeriet spiller en stor rolle i den grønne omstilling, og der er derfor fart på den bæredygtige udvikling i branchen. I takt med at klimakravene til byggeriet strammes, spiller miljøvaredeklarationer (EPD'er) en større og større rolle, og viden om produkters og materialers miljøpåvirkning er et vigtigt beslutningsparameter for rådgivere og bygherrer. Derfor er efterspørgslen på vores ekspertise som rådgivere massiv, og vi har brug for endnu flere gode kolleger, der vil være med til at løfte den grønne omstilling af byggeriet til næste niveau, både i forhold til arbejdet med LCA og EPD’er, men også bredere i arbejdet med bæredygtighedsrådgivning og -certificering, særligt DGNB.

Til vores kontor i Aalborg søger vi derfor en profil til at styrke vores team inden for bæredygtighed, særligt med fokus på udvikling EPD’er og DGNB-certificering, både nybyggeri og renovering samt bygninger i drift. Du vil blive en del af bæredygtighedsteamet, som er under opbygning og i dag består af to dedikerede medarbejdere i Aalborg. Udover bæredygtighedsteamet består byggeriafdelingen af 36 rådgivere, specialister og projektledere, der arbejder indenfor bl.a. konstruktioner, VVS og installationer, brand, indeklima og bygherrerådgivning. Vi har dermed et stærkt fagligt fundament at bygge videre på.

Som bæredygtighedsrådgiver indenfor EPD’er og DGNB får du en central rolle i at dokumentere og kommunikere miljøpåvirkning af produkter og materialer for vores kunder, samt rådgivning og udarbejdelse af dokumentation ifbm. DGNB certificering.

Kompetent og fagligt engageret bæredygtighedsrådgiver
Ordene fylder meget i klimadebatten, men i sidste ende er det tallene, der tæller. Vi finder kun frem til de grønneste løsninger med de stærkeste analyser, og det er her ingeniørkundskaben spiller en afgørende rolle. Det er et ansvar, vi tager alvorligt hos Artelia, og for os har det længe været en æressag at medvirke til pionerprojekter, hvor vi løfter ambitionsniveauet for bæredygtighed.

Du kommer til at indgå i et netværk af specialister, idet vi på landsplan er over 50 specialister, der arbejder med energi, bæredygtighed og indeklima, herunder også miljøvaredeklarationer. Flere af vores specialister har været med til at udvikle den bæredygtige dagsorden i Danmark, og vi ønsker at styrke vores deltagelse i faglige fora, hvor formålet er at skubbe byggebranchen i en grønnere retning. Hos Artelia kan vi samtidig trække på andre specialister med ekspertise i alt fra klimatilpasning og natur, til genbrugsmaterialer og affaldshåndtering. Derfor kan vi afdække alle relevante parametre i de forskellige certificeringsordninger og skabe holistiske løsninger samt energirigtige optimeringer ved både renovering og nybyg. Ud over vores store erfaring med DGNB, rådgiver vi også om Svanemærkning, WELL, BREEAM- og LEED-certificering, samt EU taksonomi.

Vi giver plads til individet
Hos Artelia har vi veldefinerede karriereveje og jobfunktioner. Alle har deres egne unikke spidskompetencer og ambitioner, som de skal have mulighed for at dyrke. Derfor stræber vi efter, at den enkelte kan være med til at forme sin egen rolle i videst muligt omfang. For herigennem opstår det dybe engagement og den passion, der kommer alle til glæde. Vi forventer af vores ledere, at de skal kunne se medarbejdernes individuelle kompetencer og fremme potentialet hos den enkelte.
Artelia er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af videndeling og hurtig eksekvering.

Din profiil

  • Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, miljøtekniker eller lignende

  • Erfaring med LCA analyser og udarbejdelse af EPD’er er en stor fordel

  • Du er uddannet DGNB auditor eller konsulent - og erfaring med rådgivning indenfor bæredygtigt byggeri er en fordel
  • Du har eventuelt erfaring med BREEAM, LEED, DGNB bygninger i drift, EU taksonomi

  • Du har fokus på samarbejdet med de øvrige fag og kan være med til at sikre, at gode løsninger implementeres

  • Du er ansvarlig og engageret - også i forholdet til dine kolleger

  • Du er god til at kommunikere i både skrift og tale – både internt og eksternt overfor kunder og samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af miljøvaredeklerationer på produkter og materialer i relation til byggeri

  • Rådgivning af kunder og samarbejdspartnere om bæredygtige løsninger indenfor byggeri, særligt på materialeniveau

  • Udførelse af bæredygtighedscertificeringer, primært DGNB

  • Generel rådgivning inden for bæredygtigt byggeri

  • Generel rådgivning omkring LCA

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Aalborg
  • Tirsdag den 08. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 3
23. april 2024 5
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 5

Værd at vide når du søger job som konstruktør i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!