Erfaren projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus N

Vil du spille en vigtig rolle i optimeringen af boligportals infrastruktur? Har du erfaring med projektledelse, og er du klar til at skabe fokus, fremdrift og samarbejde på tværs af afdelinger? Så læs mere her:

Vi leder efter en ny kollega til vores Finans & Analytics team, der har projektlederhænderne rigtig skruet på og dermed kan varetage ansvaret for at drive optimeringen af boligportals infrastruktur herunder processer, forretningssystemer, governance mm.

Hvordan ser din hverdag ud?
Ved hjælp af dine stærke kompetencer inden for forretningsforståelse, procesoptimering, koordinering, kommunikation, opfølgning og dét at holde overblik, driver du interne forretningsunderstøttende projekter på tværs af alle afdelinger og i samarbejde med mange forskellige kollegaer og interessenter. boligportal er mere end blot en markedsplads - nye produkter kommer til og kompleksiteten stiger, hvorfor det er vigtigt, at det ligger naturligt til dig at udfordre eksisterende interne processer, arbejdsgange og systemer, der med fordel kan optimeres.

Dine tre vigtigste opgaver vil være:

  • Forretnings-, data- og procesoptimering
  • Udarbejdelse af kravsspecifikationer til processer og systemer
  • Projektstyring – målsætninger, styring af fremdrift, afrapportering

Du vil være teamets eneste projektleder, men du vil sparre og arbejde tæt sammen med vores CFO, der udover at være ansvarlig for Finansiel Planlægning og Analyse ligeledes er ansvarlig for intern BI/Analytics og infrastruktur.

"Det bedste ved at arbejde ved boligportal, er den innovative og entreprenante tankegang, hvor skruen ligger dybt i vandet, samtidigt med at være fastforankret i en større koncern. Vi har et professionelt og afslappet arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle og hvor alle har en stemme. Man oplever et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne, hvor både det faglige arbejde og de sociale arrangementer knytter os alle tættere sammen."

Emil Sørensen, Finansanalytiker

Hvem er du?
Som vores nye kollega skal du kunne kende dig selv i en rolle, hvor dét at være selvkørende, serviceorienteret, tålmodighed og udadvendthed er alfa omega, og hvor du kan bruge dine evner inden for forandring- og projektledelse.

For at kunne få succes i jobbet skal du kunne sige tjek til nedenstående:

  • Jeg har en god kommerciel forretningsforståelse.
  • Jeg forstår mennesker såvel som processer og systemer.
  • Jeg har erfaring med at afdække behov, optimere processer og analysere arbejdsgange.
  • Jeg trives med at skabe en fælles forståelse mellem forskellige professioner.
  • Jeg drives af god kommunikation – både verbalt, skriftligt, og når det gælder facilitering.
  • Jeg er stærk, når der skal skabes forretningsprocesser og dertilhørende understøttende IT-værktøjer.

Det er et klart plus, hvis din erfaring med projektledelse stammer fra IT/ERP-projekter og/eller fra tech-branchen.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive mødt af 70+ dygtige kolleger i Aarhus, som brænder for hvert vores fagområde. Kulturen bærer præg af en uformel tone, flad struktur og høj faglighed. Vi har et godt sammenhold, der bunder i gensidig respekt, fleksibilitet og ordentlighed. Vi arbejder agilt i 14 dages sprint, vi holder hinanden opdateret og vidensdeler på tværs af organisationen og vi arbejder på tværs af afdelinger i styregrupper og underliggende hold.

Vi evner en god blanding af at have det sjovt og have fokus på at forfølge og nå vores mål. Derudover kan du sætte flueben ved: God frokostordning, sundhedsforsikring (som en del af din pensionsordning), fredagsbarer, sociale arrangementer i både teamet og med andre boligportal kollegaer, PlayStation rum, interne bordtennis/bordfodbold turneringer samt imødekommende og inspirerende kollegaer.

Hvad er næste step?
Hvis du kan du se dig selv i rollen og som en del af boligportal, så tøv ikke med at sende et CV og en ansøgning vores vej. Ansøgningsfristen er onsdag 20. februar 2023. Har du spørgsmål til stillingen, så ræk endelig ud til vores CFO Martin Tobberup på 52159146 eller på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi?
boligportal er Danmarks største lejeboligportal. Vi er mere end 70 passionerede ansatte, der fra kontoret i Aarhus driver platformen og udvikler tjenester, hvor lejere og udlejere af boliger finder hinanden. Trygt, hurtigt og sikkert.

Visionen er mere end blot en hjemmeside, men derimod at være en teknologiske platform, der udvikler tjenester, der gør det nemmere at være udlejere. Indtil videre gælder til digitale lejekontrakter og flyttesyn, produkt til håndtering af huslejebetaligner, lejeboligadministration samt data/viden om lejeboligmarkedet. Disse ydelser ligger i vores 4 brands boligportal, BostadsPortal (Sverige), Boligmanager og Data Insights.

Positionen som markedsleder i Danmark er funderet på mere end 20 års erfaring inden for boligmarkedet, og vi har de seneste år oplevet stor ekspansion.

boligportal er en del af North Media A/S, som er Danmarks eneste børsnoterede mediekoncern.

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4c970e9f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus N
  • Torsdag den 02. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    How about working with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies?Scada Minds are looking for a Business Consultant..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    IntroduktionHar du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger!Byggeafdelingen arbejder med udviklin..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Brabrand

    Job DescriptionAre you passionate about creating the best “easy-to-use” digital platforms for internal communications and collaboration? And are you constantly curious about new opportunities to im..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 5
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 4