Strategikonsulent - Commercial Excellence

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Albertslund

Vil du være en del af den mest spændende transformation i dansk retail lige nu? Har du lyst til at spille en central rolle i at drive den kommercielle agenda og store strategiske projekter i en af Danmarks største og mest bæredygtige virksomheder? Og ønsker du at udvikle dig fagligt og personligt i et ungt team med dygtige kollegaer fra tidligere top-tier management konsulenthuse?

Så kan du blive vores nye kollega som Strategikonsulent i Commercial Excellence, Coops vigtigste prioritet for at lykkedes med strategien "Fremtidens Coop".

Commercial Excellence

Kommerciel Excellence afdelingen blev oprettet i 2022 med det formål at professionalisere Coops kommercielle maskinrum med en mere analytisk og data-drevet tilgang til de vigtigste kommercielle discipliner i retail: optimering af sortiment, forhandlinger med leverandører, intelligent prissætning, og effektive kampagner – kort sagt, Coops kommercielle nervesystem.

Kommerciel Excellence er prioritet #1 for at levere vores strategi for "Fremtidens Coop" og spiller en helt central rolle i at driven den kommercielle agenda samt sikre eksekvering af "Fremtidens Coop" helt ud til Coops 40,000 medarbejdere og 1,000 butikker. Dette igennem bred eksponering til hele Coops organisation med strategiske projekter på tværs af blandt andet Kategori organisationen og Kæderne (SuperBrugsen, Kvickly, 365 discount, Brugsen) og med stor eksponering til Coops topledelse.

Dit nye team

Du vil blive en del af et ungt, ambitiøst og engageret team bestående af blandt andet tidligere management konsulenter fra top tier konsulenthuse, som vil tage aktiv del i din udvikling. Vi har fokus på personlig udvikling, prioriterer et stærkt socialt sammenhold og respekterer hinandens fagligheder. Vi har en uformel tone, vi har det sjovt når vi går på arbejde, og vi hjælper hinanden, når tempoet bliver højt. Du vil derudover også have mulighed for at lære af vores eksterne, strategiske samarbejdspartnere og konsulenthuse.

Udover at varetage strategisk vigtige projekter så fungerer Kommerciel Excellence også som en talentfabrik til resten af Coops organisationen. Hvis du er motiveret for personlig og faglig udvikling, og på sigt ser dig selv i en ledende stilling andre steder i organisationen, så kan Kommerciel Excellence være et unikt sprængbræt til at accelerere din kommercielle retail karriere.

Om jobbet

I Kommerciel Excellence arbejder vi med hjertet af vores forretning. Vores primære opgave er at supportere Coops forretningsenheder med at træffe værdifulde strategiske og kommercielle beslutninger baseret på analyser og indsigter.

Som Strategikonsulent, bliver din fornemmeste opgave at bidrage med faktabaserede anbefalinger, strategisk sparring og nytænkning på vigtige kommercielle emner så som sortiment, leverandørforhandling, og prissætning. Derudover vil en del af dit arbejde bestå i at drive vores større strategiske projekter i samarbejde med andre dele af organisationen samt, for udvalgte projekter også eksterne konsulenter.

Dine arbejdsopgaver vil således være alsidige, og vil blandt andet indebære at:

  • Sikre værdiskabelse for Coop og Coops kunder ved at gennemføre kommercielle og strategiske projekter som øger kundetilfredsheden, styrker salget, løfter avancen, og reducere kompleksitet på tværs af værdikæden
  • Drive egne projekter fra start til slut, herunder scoping, planlægning, stakeholder management, projektrapportering og resultatopfølgning, i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer fra Kommerciel Excellence og andre afdelinger i organisationen
  • Forberede faktabaserede anbefalinger – baseret på kvantitative og kvalitative analyser - til understøttelse af sortimentsudvikling, leverandørforhandlinger og kommerciel optimering på tværs af Coops kæder
  • Arbejde projektorienteret på tværs af afdelinger samt facilitere møder og workshops med henblik på at skabe kommercielle tiltag som kan sikre reel værdiskabelse
  • Udforme og præsentere beslutningsoplæg til Coops ledelse – med komplekse sammenhænge præsenteret på en let forståelig måde og med klare anbefalinger
  • Bidrage aktivt til udviklingen af vores Kommerciel Excellence afdeling som helhed og supportere Coops rejse mod løbende forbedringer af arbejdsgange og værktøjer

Om dig

I rollen som Strategikonsulent i Kommerciel Excellence, forestiller vi os at du:

  • Har 2-6 års erfaring, eksempelvis fra konsulentverdenen eller en stor virksomhed, hvor du har arbejdet med strategi og business development, eksempelvis indenfor detailhandel/retail eller FMCG
  • Er ambitiøs med en track-record af at kunne levere flotte resultater igennem analyse, indsigter, anbefalinger, samarbejde, og en stærk evne til at få ting til at ske
  • Er analytisk stærk med flair for kvantitative analyser, samt har en god kommerciel og strategisk forståelse for dynamikkerne i dansk detailhandel/retail
  • Er god til at skabe relationer, arbejde med forskellige typer af mennesker og kan formidle komplekse sammenhænge til andre typer fagligheder end din egen
  • Kan arbejde proaktivt og sætte dit eget præg på hverdagen med højt drive og ejerskab
  • Kan planlægge, drive og gennemføre selvstændige projektleverancer fra start til slut med sparring fra kollegaer og med fokus på resultatskabelse
  • Har en relevant uddannelse fx cand.merc., økonomi, HD eller tilsvarende, som giver en solid finansiel og dataanalytisk baggrund, samt evnen til at arbejde struktureret

Som menneske udviser du respekt overfor dine omgivelser, uanset om det er dine kollegaer, samarbejdspartnere, leverandører eller andre stakeholdere.

Det får du hos os i Coop

Som Strategikonsulent, Kommerciel Excellence får du et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder. Du får eksponering overfor en dynamisk retail-industri under konstant udvikling og mulighed for at være med til at sætte retningen for Coops 1.000 butikker og 40.000 medarbejdere. Du får stor indflydelse på dit arbejde og har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi belønner din indsats med en lønpakke, der inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får også adgang til en række medarbejdergoder, såsom rabat i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele. Du får desuden fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Din arbejdsplads bliver på Coops Servicekontor i Albertslund.

Interesseret?

Er du klar til at blive vores nye Strategikonsulent i Kommerciel Excellence? Så skynd dig at sende dit motiverede CV via vores online ansøgningsformular. Ansøgningsfristen er den 31. marts 2024, men vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe.

Har du spørgsmål til jobbet eller ansøgningsprocessen, er du meget velkommen til at kontakte Direktør for Kommerciel Excellence Rasmus Michler Mogensen på mobil +45 2275 3473. Du kan også læse mere om Coop som arbejdsplads på vores hjemmeside www.coop.dk.

Vi ser frem til at modtage dit CV!

#LI-HG1

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=aeb9c4a8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Albertslund
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1