Veterinary Consultant - Sjælland og øerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For e-vet a/s søger vi en dynamisk og løsningsorienteret Veterinary Consultant til Sjælland og Øerne. Omdrejningspunktet er opsøgende løsningssalg til og løbende servicering af dyreklinikker og dyrehospitaler med primært fokus på tekniske apparater og udstyr til bl.a. narkose, respiration, diagnostik, analyse mv.



Baggrund
E-vet a/s har en stærk position som totalleverandør til den danske veterinærbranche – særligt dyreklinikker og dyrehospitaler. Forretningen har to hovedområder – dels salg af et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og -udstyr og dels kursusvirksomhed med fokus på uddannelse og formidling af nyeste faglige viden og udvikling i veterinærbranchen. Produktsortimentet består af et omfattende program af forbrugsartikler, instrumenter og tilbehør, som kunderne fortrinsvist indkøber via webshop og kontakt med internt salg. Samtidig føres et større program af kapitalvarer - bl.a. udstyr til narkose, respiration, diagnostik, analyse og operation. Disse produkter kræver en større grad af rådgivning både i forbindelse med salg, finansiering og anvendelse.

Stillingen
I stillingen som Veterinary Consultant har du fokus på salg af kapitalvarerne, som typisk er tekniske og/eller elektroniske apparater og udstyr. Der er tale om udpræget løsningssalg, hvor du i tæt dialog med kunden og med støtte fra dit bagland på kontoret skal tilbyde de produkter og løsninger, som giver størst værdi for den enkelte kunde.

Salgsprocessen vil ofte handle om, at du i kundedialogen kan identificere og italesætte de værdier og optimeringsmuligheder, som klinikken opnår ved at investere i udstyr fra e-vet. Du skal derfor kunne sætte dig ind i forretningsgangen og vilkårene på klinikkerne og koble denne indsigt med den enkelte kundes situation og behov, så du tilbyder de bedste og mest værdiskabende løsninger.

Som et naturligt led i den løbende servicering af dine kunder er det samtidig vigtigt, at du opbygger en grundlæggende viden om de øvrige produktkategorier i sortimentet.

Du får en alsidig hverdag med stor og tæt kundekontakt, daglig dialog med kolleger på hovedkontoret og en høj grad af selvstændighed i forhold til at planlægge dine indsatser og kundebesøg. Du refererer til e-vet's Business Unit Director og vil have tæt samarbejde med ham, teknisk support, internt salg og ikke mindst konsulenten med ansvar for Jylland.

Kandidaten
For at få succes i stillingen, skal du have en proaktiv og løsningsorienteret tilgang til salgsarbejdet og være i stand til at sælge og rådgive med afsæt i værdiskabelse for kunden.

Konkret lægges der vægt på, at du har/er:

  • Erfaring med opsøgende salg og/eller rådgivning til klinikker og dyrehospitaler - eller alternativt har relevant erfaring fra dyrlægepraksis kombineret med en udadvendt og sælgende personlighed samt dybtfølt lyst til en rolle som kørende konsulent.
  • Erfaring fra og kendskab til veterinærbranchen og dagligdagen i en dyrlægepraksis.
  • Teknisk flair og evnen til at rådgive om brug af teknisk udstyr.
  • En selvstændig, opsøgende og resultatorienteret type, som motiveres af udvikling og vækst.
  • En god kommunikator og relationsbygger, som forstår værdien af god service og nærhed til kunden.
  • En kreativ og nytænkende tilgang, som gør dig i stand til at spotte nye salgsmuligheder både hos potentielle og eksisterende kunder.
  • Struktureret og systematisk i dit arbejde og evner at prioritere kunder, indsatsområder og din egen tid optimalt.

Som person er du både opsøgende, energisk og resultatorienteret. Du er en struktureret og detaljeret planlægger af dine egne indsatser og en kompetent og seriøs rådgiver, som opbygger tætte og langvarige relationer.

Du arbejder selvstændigt og målrettet og trives i en rolle, hvor du arbejder ud fra hjemmekontor og har en stor del af din kommunikation med kolleger via telefon, teams og mail. Du er samtidig en udpræget holdspiller, som deler viden, information, kontakter mv. med dine kolleger, og altid har fokus på, hvad der tjener de fælles mål og interesser bedst muligt.

Løn og vilkår
Der arbejdes med udgangspunkt i hjemmekontor.
Kandidaten skal være bosiddende på Sjælland.
Der tilbydes en attraktiv lønmodel med fast gage, pensionsordning, bonus og bil.

CV og ansøgning
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

E-vet
E-vet blev grundlagt i 1993, er beliggende i Haderslev og har 24 medarbejdere. Virksomheden er totalleverandør til veterinærbranchen, hvor man har en unik position som leverandør og samarbejdspartner til dyrlæger, klinikker og dyrehospitaler. E-vet er stærke inden for handel med og udvikling af veterinære produkter samt videreuddannelse af den veterinære branche. I vores kursuscenter formidler vi ny viden om den aktuelle udvikling i den veterinære verden, mens vores produktsortiment sikrer at vores kunder har adgang til de bedste produkter på markedet.

E-vet indgår i den amerikanske koncern Covetrus, der er en af verdens største udbydere af animalcare produkter og services til veterinærklinikker, og koncernen beskæftiger i alt 5.500 medarbejdere world wide.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Maribo

    Kan du levere en serviceorienteret og imødekommende support til vores medarbejdere og ledere indenfor løn- og personaleadministration? Så er du måske vores nye lønkonsulent!Sektoren for HR og I..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Change Management Consultant at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about guiding transformation with a comprehensive toolkit for change management? And would you like to drive change m..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 245
26. april 2024 238
25. april 2024 220
24. april 2024 223
23. april 2024 219
22. april 2024 217
21. april 2024 214
20. april 2024 215
19. april 2024 214
18. april 2024 214
17. april 2024 212
16. april 2024 212
15. april 2024 227
14. april 2024 233
13. april 2024 235
12. april 2024 240
11. april 2024 225
10. april 2024 226
9. april 2024 213
8. april 2024 213
7. april 2024 216
6. april 2024 219
5. april 2024 219
4. april 2024 223
3. april 2024 227
2. april 2024 236
1. april 2024 241
31. marts 2024 251
30. marts 2024 248
29. marts 2024 250
28. marts 2024 252