Souschef til Kompetencecenteret ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Karup J

Vil du være med til at understøtte, at vores projekter og teams arbejder efter dokumenterede og effektive metoder, når de leverer materiel og IT til forsvaret? Og vil du være med til at sætte det rigtige hold, når der løses opgaver? Ser du en styrke i tværgående samarbejde med kolleger og i fælles løsninger? Og vil du gerne udvikle dig sammen med os?
Så er det dig, vi søger som souschef i Kompetencecenteret.

Om os

Vi er specialiseret inden for projektledelse, teamsamarbejde, risikostyring, dokumentstyring, anskaffelser, udbudsevaluering, Life Cycle Management og forandringsledelse. Inden for disse områder er det os, som udvikler og beskriver de metoder, man arbejder efter i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Vi gennemfører undervisning, vi faciliterer workshops og teamsamarbejde, samt yder støtte og vejledning.

Dagligdagen i Kompetencecenteret er meget varieret. Opgaverne løses dels ved tværgående samarbejde og dels udadvendte aktiviteter som undervisning, facilitering, støtte og vejledning. Det er en spændende og fleksibel måde at arbejde på, hvor det er vigtigt at inddrage hinanden i fælles opgaveløsning.

Arbejdet kan foregå ved fysisk tilstedeværelse eller hybridt, hvilket kan medvirke til at opretholde en god balance mellem arbejde og privatliv. Der vil normalt være mulighed for 1-2 ad hoc hjemmearbejdsdage, når det passer samt understøtter de konkrete opgaver.

For at understøtte udvikling og gode relationer i en travl hverdag mødes vi til et kort hybridt sektionsmøde to gange om ugen, hvor vi holder hinanden opdateret på igangværende opgaver. Hver anden fredag mødes vi fysisk til et lidt længere sektionsmøde, hvor vi behandler temaer eller opgaver på tværs af sektionen, og ca. en gang i kvartalet afholder vi sektionsseminar, hvor der er mulighed for at indlægge fælles uddannelse eller arbejde med udvikling af sektionen.

Om stillingen

Stilingen omfatter to hovedområder:
• Som souschef i Kompetencecenteret er du ansvarlig for den del af vores aktiviteter,
der handler om identifikation og opstart af nye opgaver. Det indebærer bl.a. at du
er i tæt kontakt med de dele af FMI, hvor vores opgaver typisk opstår, at du medvirker
proaktivt til at modne opgaverne inden dine kolleger i Kompetencecenteret hjælpes
i gang med opgaveløsningen, samt at du har føling med at disse opgaver kommer sikkert i mål.
• Som metodespecialist inden for anskaffelser i praksis er du ansvarlig for at viden om dette
fagområde udbredes til alle dele af vores målgruppe. Det gør du bl.a. gennem undervisning
og vejledning. Metoden omfatter dels en meget simpel projektmodel og dels en detaljeret
tjekliste, der anvendes ifm. anskaffelser af materiel og IT i FMI.

Derudover vil der forekomme andre opgaver, hvor du f.eks. repræsenterer sektionen i forskellige mødefora, indgår i arbejdsgrupper eller selv skal udarbejde faglige oplæg.
Stillingen indebærer en bred kontaktflade til store dele af FMI, bl.a. til Planlægningsafdelingen, hvor vi hører til, Sourcingdivisionen, der varetager de kommercielle og juridiske aspekter, samt de divisioner, der er ansvarlige for anskaffe og drifte materiel og IT inden for Forsvarsministeriets område.

Som en del af dit onboarding-forløb vil du modtage sidemandsoplæring og relevant undervisning inden for dit fagområde. Som ny medarbejder i Kompetencecenteret vil du få tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at finde dig til rette i din nye stilling.

Om dig

Vi søger dig, som er klar til at spille en central rolle i Kompetencecenteret, hvor du sammen med sektionschefen og engagerede kolleger er med til udvikle arbejdsmetoder for projekter og teams, undervise i gennemførelsen af anskaffelser samt være med til at bevare overblikket og fremdriften for de mange forskelligartede opgaver, vi altid har gang i. Du har erfaring med at gennemføre større anskaffelsesaktiviteter i offentligt regi og det falder dig naturligt at etablere gode relationer til forskellige interessenter i organisationen.

For at lykkes i stillingen skal du have:
• Erfaring med gennemførelse af større anskaffelser via udbud i offentlig virksomhed.
• En akademisk uddannelse på kandidatniveau – f.eks. inden for det kommercielle,
juridiske, tekniske område eller forretningsudvikling.
• Erfaring inden for dit fagområde på et niveau der gør, at du allerede er eller inden for
kort tid vil kunne omklassificeres til chefkonsulent.
• Forretningsforståelse på et niveau, hvor du ser koblingen mellem vores arbejdsindsats
og FMIs produktivitet og resultater.
• Erfaring med at undervise andre om emner inden for dit fagområde.
• En empatisk og inddragende tilgang, hvor involvering af specialiserede og kompetente
kolleger falder naturligt for dig.
• Gode evner for skriftlig og mundtlig formidling på dansk – f.eks. i form af sagsbehandling,
beslutningsoplæg og undervisning.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med faglig ledelse eller koordinering af flere opgaver. Måske drømmer du om på et tidspunkt selv at blive leder.
For at sikre det bedste match kan der som en del af ansættelsesprocessen indgå profilanalyse (e-stimate) samt en praktisk opgave med relevans for stillingen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst mellem Finans-ministeriet og Akademikere i Staten. Derudover vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Kontakt og Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Morten Salomonsen på telefon 5180 2704.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Mathilde Schmidt-Lange hos Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5818 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 18. april 2023, og vi forventer løbende at afholde samtaler.

Stillingen forventes besat 1. juni 2023.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter såsom ansøgning, cv, eksamensbevis mv.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Karup J
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Lemvig

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Lemvig
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Struer

    Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du b..
    • Konsulent
    • Struer
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0