Projektleder med eCommerce-erfaring til vores udviklingskontor i Thailand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København N

Til vores udviklingskontor i Chiang Mai, Thailand, søger vi en projektleder med eCommerce-erfaring og lyst til at prøve at arbejde i udlandet i en mindre dansk virksomhed. Har du de rigtige kompetencer og mod på både at være med til at løfte vores virksomhed og opleve en anderledes og spændende kultur, er det måske dig, vi leder efter.

Om jobbet

Som projektleder i RadarSofthouse er du bindeleddet ml. vores danske kunder og vores udviklingsteam. Dit mål er at styrke vores kunders e-handelsforretninger gennem proaktiv sparring, udvikling/videreudvikling af deres ehandelsløsninger og pleje af kunderelationen. Typiske opgaver omfatter rådgivning, kravspecifikation, løsningsvalg, projektplanlægning samt intern og kunderettet styring af processen fra tilbudsfase til leverance af løsninger. Vi beskæftiger os hovedsagelig med e-handel, men vi har også kunder med websites uden salg, som du ligeledes forventes at kunne servicere.

Din hverdag foregår på vores kontor i Chiang Mai, hvor du arbejder tæt sammen med vores udviklere, designer og vores danske COO. Kundemøder og samarbejde med vores kollegaer i København sker via Teams, Skype, telefon og email. Der er mulighed for periodevis at arbejde fra vores kontor i København, hvilket især kan være en fordel ifm. opstart af større projekter.

Jobbet fordrer både sans for detaljer og systematik og evnen til opbygge og vedligeholde en god relation til mange forskellige mennesker.

Dine kvalifikationer

Din baggrund kan være teknisk, kommerciel eller marketingmæssig. Det afgørende er, at du har erfaring med e-handelsløsninger og afvikling af projekter indenfor området. Vores primære tekniske platforme er Magento, Shopware, WooCommerce og WordPress. Det er en fordel, om du har et godt kendskab til én eller flere af disse, men erfaring med andre e-handelssystemer kan også være en indgang. Vi vægter konkret og dokumenteret projektledelseserfaring og kendskab til kravspecifikation højt. Har du tillige erfaring fra en kundevendt funktion, er det et stort plus.

Som person er du udadvendt, positiv, venlig og respektfuld – og du er god til hurtigt at tilegne dig ny viden. Da du skal være i stand til at tage et uformelt lederansvar overfor projektteamet og til at køre en effektiv og målrettet projektproces sammen med vores kunder, forventer vi, at du har minimum tre års erfaring.

Vi arbejder hovedsageligt for danske kunder, og det er derfor nødvendigt at kunne tale og skrive dansk.

Om os

I RadarSofthouse har vi siden 2013 hjulpet vores kunder med at optimere deres e-handelsforretninger gennem rådgivning og udvikling af webshops og andre IT-løsninger. Vores kunder tæller både små og store virksomheder i hele Danmark, og vi samarbejder desuden med flere andre danske bureauer. Vores udviklingskontor er beliggende i Chiang Mai, Thailand, og vores danske kontor på Nørrebro i København. Vi er en mindre virksomhed, hvor alles indsats gør en stor forskel, og hvor vi sætter en ære i at behandle hinanden og vores kunder godt. Se mere på www.radarsofthouse.dk

Løn og praktiske forhold

Lønniveauet er afhængigt af erfaring og kvalifikationer, men udgangspunktet er det typiske niveau for europæisk arbejdskraft i Thailand. Bruttolønnen er derfor lavere end for et tilsvarende job i Danmark, men pga. meget lav beskatning er forskellen i nettoløn begrænset, og samtidig er mange almindelige leveomkostninger markant lavere end i Danmark.

Foruden grundløn tilbydes bonusordning, arbejdsgiverbetalt social security og arbejdstilladelse, internet- og mobilabonnement samt en årlig rejse til Danmark. Eventuelle arbejdsrelaterede rejseomkostninger dækkes naturligvis også. Øvrige ansættelsesforhold, herunder ferie og opsigelsesvilkår, følger stort set danske funktionærvilkår. Medarbejderen betaler selv boligomkostninger, men vi er selvfølgelig behjælpelige med at finde et godt sted og med mange andre praktiske forhold.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til os på [email protected] . Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 22 37 77 for mere information om jobbet.

Tiltrædelsestidspunkt: snarest muligt.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cc99dd28)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København N
  • Fredag den 07. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
26. april 2024 1
25. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1