Udlændingestyrelsen søger enhedschef til nyoprettet kriseberedskabsenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Brænder du for ledelse? Og vil du være med til at ruste Udlændingestyrelsen til at kunne håndtere større hændelser og kriser? Så har vi stillingen til dig.

Om stillingen

Igennem en årrække har Udlændingestyrelsen oplevet og håndteret opgaver afledt af både større flygtningetilstrømninger, evakuering af personer fra kriseramte steder til Danmark og ikke mindst de afledte effekter af Coronakrisen. Løsningen af opgaver i disse situationer har lært os meget, herunder også om samarbejdet på tværs af staten, og vi vil gerne blive endnu bedre til at indgå i det tværstatslige samarbejde og forberede os selv på kommende kriser og større hændelser.

For at ruste Udlændingestyrelsen endnu bedre til at kunne håndtere større hændelser og kriser er der oprettet en ny tværgående enhed i styrelsen. Enheden er i første omgang etableret som en task force og bliver fra 2024 en permanent enhed i styrelsen. Enheden er en del af Center for IT, Beredskab og Udvikling, og er fordelt på to lokationer: Sandholm og Næstved. Du må forvente at skulle dele din tid mellem lokationerne på en hensigtsmæssig måde.

Enheden arbejder bl.a. med overordnet beredskabsplanlægning, videns- og erfaringsopsamling og sikkerhedsaspekter i forhold til beredskab og kriser. Enheden skal desuden gennemføre øvelser for styrelsens medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere og vil være en central funktion i styrelsens håndtering og styring i en aktuel krise eller større hændelse.

Som enhedschef bliver du personaleleder for enhedens medarbejdere. Din rolle i 2023 bliver, sammen med en indlånt kontorchef fra Forsvaret, at sikre, at enheden som task force kan bidrage bedst muligt til Udlændingestyrelsens krisehåndtering, fx ved en ny migrationstilstrømning. Samtidig skal du udnytte kompetencerne i task forcen og i styrelsens kontorer til at planlægge, hvordan kommende kriser skal håndteres.

Det er vigtigt for Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern, at vores chefer kan rokere mellem forskellige stillinger, hvorfor man som ansøger også skal kunne se sig i andre chefstillinger i koncernen.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse, og gerne ledelseserfaring fra en stilling som fx souschef eller enhedschef. Derudover vil erfaring med beredskabsarbejde og/eller krisehåndtering være en fordel. Det vil ligeledes være en fordel, men er ikke et krav, at du har erfaring fra Udlændingestyrelsen eller Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med offentlig forvaltning
  • Evner at føre politiske beslutninger ud i praksis
  • Er robust og kan agere i en omskiftelig hverdag med mange aktører under politisk og mediemæssig bevågenhed
  • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Er opsøgende og god til at skabe varige samarbejdsrelationer
  • Er systematisk i din arbejdsfacon og evner at sætte struktur på arbejdet
  • Kan udarbejde og effektuere en plan under inddragelse af mange forskellige samarbejdspartnere
  • Kan sikre fremdrift og medejerskab i opgaveløsningen
  • Bevarer roen og overblikket, også når det går stærkt
  • Har fokus på dine medarbejdere, herunder deres udvikling.

Om os

Udlændingestyrelsen er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet, som behandler sager om udlændinges ret til besøg og ophold i Danmark. Styrelsen har kontorer i Næstved, Sandholm og København samt Borgerservice i Næstved, Århus, Ålborg og Odense. Styrelsen har ca. 800 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Yderligere information

Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerne. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling og opretholde den under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef, Sanne Vendeltorp-Pommer på telefonnummer 51 48 16 43 eller på e-mail [email protected], eller vicedirektør, Grith Sandst Poulsen på telefonnummer 29 27 69 48 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload en motiveret ansøgning mv. senest mandag den 6. marts 2023.

Vi forventer at holde første samtalerunde den 10. marts 2023 i uge 10 og anden samtalerunde den 15. marts 2023 i uge 11. Der vil være et testforløb med bistand fra Statens Center for Rekrutteringstest mellem første og anden samtale for udvalgte kandidater.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang – Uddannelse, job og fællesskaber for alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Mandag den 06. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Vordingborg

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Konsulent på Sydsjælland

    Har du lyst til at arbejde med behandling af gravetilladelser og føre tilsyn med gravearbejder?Hvis ja – så er du måske vores nye kollega, da vi søger en ny tilsynsførende.Næstved Park & Vej er en .
    • Konsulent
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1