Projektleder til fornyelse af hjemmeside

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Samsø

Er du en dygtig kommunikatør med kommaet på rette sted? Kan du styre et projekt i mål indenfor tidsrammen? Brænder du for god formidling til borgere og virksomheder via kommunens hjemmeside? Så bør du læse videre.

I Samsø Kommune skal vi have implementeret et nyt CMS-system på vores hjemmeside, og det vil vi bruge som anledning til forny vores kommunikation via hjemmesiden. Vi søger derfor en projektleder i en tidsafgrænset periode, der kan være tovholder på at opbygge vores hjemmeside på ny. I dialog med webgruppen og kommunens forskellige afdelinger skal indholdet på den nuværende hjemmeside gennemgås og gentænkes, så vi efter skiftet til et nyt CMS-system får en ny brugervenlig hjemmeside.

Vores nuværende hjemmeside er opbygget i DynamicWeb, og den nye hjemmeside skal opbygges i moliri Public. Det er vigtigt at skabe en hjemmeside:

  • Der afspejler Samsø Kommune – en lille agil kommune i tæt dialog med øens borgere og virksomheder
  • Der er brugervenlig, så mange hurtigt kan få letforståelige svar på deres spørgsmål
  • Der er nem at vedligeholde, da ressourcerne til det løbende hjemmesidearbejde er begrænsede

Dine nærmeste kolleger vil blive Kommunikations- og Bosætningskonsulenten og webmedarbejderen, der arbejder med webtilgængelighed. Udover de to består webgruppen af en medarbejder fra hver af de tre forvaltninger, som du også vil arbejde tæt sammen med. Det vil være en af dine opgaver at indgå i direkte dialog med de forskellige afdelinger, der skal bidrage med indhold og godkendelse af tekster. Du skal derfor være god til at tale med alle og have evnen til at få dem til at overholde deadlines.

Som projektleder vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå i at:

  • Udarbejde og overholde en tidsplan for opbygning af hjemmesiden på ny
  • Udarbejde et forslag til en struktur på den nye hjemmeside indenfor rammerne af moliri Public
  • Gennemgå den nuværende hjemmeside for at "sortere" indholdet, hvad skal henholdsvis genbruges, fornyes og kasseres
  • Skrive indholdet på den nye hjemmeside i samarbejde med webgruppen
  • Tilrettelægge proces for nyt billedmateriale til hjemmesiden fra beskrivelse af behov over indhentning af tilbud til fotosessioner med fotograf

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse
  • Har erfaring med og kompetencer til at arbejde med opbygning af hjemmeside
  • Har forståelse for offentlig kommunikation
  • Har en skarp pen og et godt øje for grammatik og letforståelige formuleringer
  • Har erfaring med at arbejde selvstændigt med opgaveløsning

Du vil få en introduktion at arbejde i moliri Public, men har du allerede erfaring med det, er det jo en kvalifikation, vi vil vægte.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt på 25 timer ugentligt i otte måneder. Vi kan dog aftale et lidt højere ugentligt timetal i en kortere periode – eller det modsatte.

Har du lyst til at prøve din viden og dine kompetencer af i en organisation, hvor der kort fra top til bund og en tilsvarende afstand fra idé til handling? Motiveres du af en hverdag med en bred vifte af opgaver? Ja, så er et job i Samsø Kommune lige noget for dig. Du vil få en arbejdsplads, hvor opgaverne er mangeartede, og hvor du kan sætte dit aftryk på, hvordan de løses.

Samsø Kommune er en lille og velfungerende kommune, der gerne vil vise omverdenen, at Samsø ikke kun er en attraktiv ferieø, men også et godt sted at bo og arbejde hele året. Vi ønsker os derfor en medarbejder, der har lyst til at være en del af vores dejlige lokalsamfund. Drømmer du om højt til loftet, om masser af natur, mange foreninger, mangfoldighed, stort fællesskab og at have tid til det, der er vigtigt? Så er det Samsø, du går og drømmer om. Men det er bestemt også muligt at varetage opgaven som pendler; der er generelt stor fleksibilitet i Samsø Kommune i forhold til tilrettelæggelse af arbejdslivet.

Du vil blive ansat i Sekretariatet, der varetager følgende funktioner:

  • Bosætning og den kommunale erhvervsfunktion
  • Borgmestersekretariat
  • Dagsordener og referater til kommunalbestyrelsen, udvalg og diverse råd/nævn
  • Information og reception
  • Kommunikation og hjemmeside
  • HR-funktion
  • Jura, aktindsigter, journalisering og arkiver

Ansættelsesprocessen

Samtaler forventes afholdt torsdag den 16. februar. Med indkaldelsen til samtalen vil du modtage en opgave, som du skal præsentere til samtalen.

Vi ønsker tiltrædelse den 1. marts 2023 eller snarest muligt derefter.

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt Sekretariatschef i Samsø Kommune, Kirsten Brusgård, på telefon 60 91 15 15 eller mail [email protected].

Lidt om Samsø

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside https://www.samsoe.dk/

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp klimaprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Send din ansøgning

Ansøgningsfrist er den 3. februar 2023 kl. 12.

Lyder det som noget for dig – og bor du ikke på Samsø? Så kan du læse meget mere om livet på Samsø på www.tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe. Du kan læse mere om Samsø Kommune på kommunens hjemmeside www.samsoe.dk

Øen er kendt for en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle østemning. Samsø er højtprofileret som en grøn kommune med en meget skarp miljøprofil. Kommunen lever af landbrug og turister og har i betragtning af sit befolkningsgrundlag et bemærkelsesværdigt stærkt kultur- og foreningsliv.

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. Samsø Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0c2955b1)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Samsø
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    How about working with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies?Scada Minds are looking for a Business Consultant..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    IntroduktionHar du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger!Byggeafdelingen arbejder med udviklin..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Brabrand

    Job DescriptionAre you passionate about creating the best “easy-to-use” digital platforms for internal communications and collaboration? And are you constantly curious about new opportunities to im..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0