Vi søger en kontorelev med speciale i offentlig administration til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Forestil dig en morgen hvor du møder ind på kontoret, hilser på dine gode kollegaer. Du tager en kop god kaffe eller lidt frugt, tænder computeren og ”vupti”, så er dagen allerede gået - fyldt med ny læring, udvikling og opgaver. Hvis du kan forestille dig det, så læs med her og se hvordan din næste karriere ser ud.

Om os

Du vil blive kontorelev i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, og vil være tilknyttet Kapacitetscenter Hjulkøretøjer. På nuværende tidspunkt beskæftiger Kapacitetscenter Hjulkøretøjer sig med 23 militære og civile medarbejdere. Sektionen består af en chef, en næstkommanderende og 21 sagsbehandlere med hver deres ansvarsområde.

Vi arbejder med kapacitetsudvikling, indkøb og drift af hjulkøretøjer med det formål at støtte hele Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen samt de Kommunale redningsberedskaber. Vi har ansvaret for materielgenstandenes anskaffelse samt vedligeholdelse. Med andre ord behandler hjulkøretøjsområdet materielgenstandene fra ”Vugge til grav.”

Arbejdsmiljøet er dynamisk med højt til loftet, samt fokus på den enkeltes faglige udvikling. Vi elsker et godt grin, og godt humør, uden at gå på kompromis med vigtigheden i servicering af vores kunder. En service som vi ønsker skal være nærværende og professionel. Vi glæder os til at grine med dig, samt give dig en god uddannelse.

Om stillingen

Din uddannelse består af en teoretisk og praktisk del og varer 2 år. Den teoretiske del foregår på kortere skoleophold og den praktiske del foregår hos os.

Du vil komme til at få opgaver inden for en række områder, hvor du vil blive lært grundigt op. Vi har skrevet disse områder i punktform nedenfor:

• Mødesupport
• Hjemmesidekoordinering
• SAP administration
• Alment administrativt arbejde
• Deltagelse i aktiviteter med Forsvarets enheder

Derudover vil der være rigtig mange andre spændende opgaver. Mulighederne er mange hos os. Samlet set får du en unik mulighed for læring og udvikling i perioden som kontorelev hos Forsvaret.

Om dig

Du bliver en succes hos os, når du viser ansvarlighed, motivation og kvalitet, og når du lægger energi i din uddannelse.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi når du:
• Er nysgerrig og engageret af natur
• Kan ”smøge ærmerne op”, tage luppen for øjet og tage initiativ og ansvar
• Har lyst og interesse i at arbejde med offentlig administration

For at blive kontorelev hos er der nogle krav, som du skal have opfyldt.
Du har bestået/består et af følgende:
• EUX Business
• STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS forløb
• HHX
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1. august 2015

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere. Er du 18 år vil lønnen, det første år, være på 14.598,00 kr. pr. måned. Er du 25 år vil lønnen være 21.119,08 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Beløbet er oplyst i oktober 2022 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Er du nysgerrig?
Hvis du har yderligere spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte Heidi Kürstein Jensen på 7281 6017 eller Daniel Haagen Oxenvad på 7281 4850.

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår. Her er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på 7281 9121.

Søg stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. realkompetencevurdering.

Er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet den på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du tage den med til en eventuel samtale, alternativt kan skolen udarbejde en til en mulig ansættelse.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi har ansøgningsfrist den 16. april 2023. Vi afholder 1. samtaler i uge 17 og 18.
Derudover ønsker vi at tage imod dig den 15. august 2023 eller efter aftale.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup. Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ballerup
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media søger en udadvendt og teknisk stærke piccoline/piccolo. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Greve

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb I Customer Service afdelingen administrerer vi alle de produkter og services, der kommer efter bilen er solgt - også kaldet eftermarkedet. Vi skal gøre .
    • Kontorassistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og herigennem at stifte bekendtskab med erhvervslivet? Vil du gerne introduceres til HR og rekrutteringsbranch..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København V

    Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende opgaver? Vil du arbejde med løn- og personaleadministrative opgaver? Motiveres du af variation i opgaverne og af at lære en masse nyt? Så e..
    • Kontorassistent
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 7
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3