Kontorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense M

Brænder du for en kontoruddannelse indenfor offentlig administration og rige muligheder for at tage hul på et interessant karriereforløb? Så vil vi rigtig gerne i dialog med dig.

Syddansk Erhvervsskole søger to kontorelever – en til Odense og en til en kombinationsstilling med 1. år i Vejle og 2. år i Odense – med tiltrædelse d. 1. september 2024. Vi har tilrettelagt et alsidigt uddannelsesforløb, hvor du kommer til at arbejde med:

  • Økonomi
  • Løn og personaleadministration
  • Elev og kursusadministration.

Vi fokuserer på at skabe sammenhæng i dine arbejdsopgaver i de forskellige afdelinger. Du bliver en del af et miljø med en uformel omgangstone, hvor vi værdsætter en tæt kontakt til ledere, medarbejdere og skolens mange elever.

Du kommer til at arbejde med forskellige specialdesignede it-systemer som LUDUS, SDBF blanketsystem, Navision, Statens Lønsystem (SLS), INNOMATE HR og selvfølgelig Office-pakken.

Vi forventer, at du

  • Har bestået HG, HGV, EUS eller HHX
  • Er udadvendt, samarbejdsorienteret og klar til et job med en bred kontaktflade
  • Har gode formuleringsevner på dansk i skrift og tale.

Ansættelse

Arbejdssted er enten i Odense eller Vejle og Odense. Ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten med tilhørende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Send din ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/, så vi har den senest d. 1. april 2024. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 15.

Lyst til at vide mere?

Du er meget velkommen til at kontakte teamleder Lene Adolfsen på telefon 6312 6579 for at høre mere om uddannelsen og dine muligheder på Syddansk Erhvervsskole.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 01.04.2024
  • Kontorassistent
  • Odense M
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1