Kontorelev til Kofoedsmindes administration, Rødby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Rødby

Har du lyst til en alsidig kontoruddannelse på en spændende arbejdsplads? - så er det måske dig vi søger.

Som kontorelev i administrationen på Kofoedsminde kommer du i løbet af din kontoruddannelse til at arbejde sammen med kolleger fra mange forskellige faggrupper og får hurtigt selvstændige opgaver som kræver stor ansvarlighed.

Du vil i løbet af uddannelsen komme rundt i flere afdelinger og få indblik i de opgaver, vi administrerer på Kofoedsminde. Dine arbejdsopgaver, under din elevtid, vil bestå af forskellige administrative opgaver og lettere sagsbehandling.

Du vil i løbet af din uddannelse rokere mellem vores økonomiafdeling, HR-afdeling, vagtplansafdeling og visitationen, så du får kendskab til mange forskelligartede opgaver.

  • I økonomiafdelingen kommer du til at sidde i receptionen med telefonisk og personlig kontakt med interne og eksterne samarbejdspartnere samt arbejde med daglig bogføring
  • I HR-afdelingen får du kendskab til personaleadministration og indsigt i rekruttering, kompetenceudvikling, fravær/nærvær m.v.
  • I visitationen kommer du bl.a. til at have kontakt til kommuner og andre myndigheder samt deltagelse ved handleplansmøder mv.
  • På vagtplanskontoret kommer du til at arbejde med vagtplanlægning, tilrettelæggelse af ferie, frihed mv.

Undervejs i uddannelsesforløbet vil der være 3 skoleperioder af 3 varighed som afsluttes med en skriftlig fagprøve som skal forsvares til eksamen. Derudover skal du vælge valgfag, som afsluttes med en fremlæggelse. Under din uddannelse vil du blive tilbudt en arbejdsgiverbetalt studietur til Bruxelles.

Vi lægger vægt på at du:

  • er servicemindet,
  • udviser interesse for administrative opgaver,
  • er nysgerrig på at lære nyt,
  • kan lide at arbejde struktureret,
  • er klar til at tage et medansvar for dit uddannelsesforløb samt
  • kan formulere dig både skriftligt, mundtligt og er fortrolig med brug af IT.

Uddannelsen er som udgangspunkt 2-årig.

Vi forventer, at du har bestået eller forventer at bestå EUX med retning kontor, STX eller HTX med et 5 ugers EUS-forløb/HGS-forløb eller HG/HGV. Har du en HHX giver det direkte adgang til uddannelsen.

Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), bedes du sende en realkompetencevurdering sammen med din ansøgning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte dit uddannelsessted.

Læs mere om Kofoedsminde, vores organisation og kultur ”her”.

Generelt om stillingen
Stillingen er på 37 timer pr. uge og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 8–16 og fredag fra 8–13.

Har du lyst til at tage din uddannelse på en spændende arbejdsplads, så send en motiveret ansøgning via nedenstående link med oplysning om gennemført uddannelse, kopi eksamensbeviser/standpunktskarakterer samt eventuelle udtalelser.

Der afholdes samtaler mandag den 08.04.2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Rødby
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1