Kundeservicemedarbejder, [xxxxx] Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Kunderådgiver søges til spændende online webshop (timelønnet)

Coop.dk Shopping leder lige nu efter endnu flere passionerede, engagerede og servicemindede kollegaer til vores kundeserviceteam. Vi håber, at DU er lige netop én af dem.?

Teamet og jobbet
Vi søger timelønnede kunderådgivere der brænder for at skabe gode kundeoplevelser i én af Danmarks største online webshops.

Du bliver en del af Coop.dk Shoppings kundeservice der på nuværende tidspunkt tæller 35 entusiastiske kollegaer fordelt på fuldtids- og deltidsansatte. Der er en god og hjertelig stemning i teamet hvor ambitionsniveauet er højt.
Vi leder derfor også efter en teamplayer, der tager ejerskab over de daglige opgaver, og som er villig til at bidrage til et miljø hvor vi spiller hinanden og virksomheden bedre.

Helt konkret vil dit arbejdsområde indebære besvarelse af vores mange alsidige kundehenvendelser via telefon og mail, samt administrative opgaver af mere forfalden karakter.

Vores forventninger er at du

- Altid sætter en stor ære i at give verdensklasse kundeservice

- ???Trives bedst i en kundeorienteret rolle, og har en løsningsminded approach

- Har flair for tech, og nemt kan navigere i forskellige it-systemer

- Er proaktiv og tager ansvar for de daglige opgaver i afdelingen

- Er en teamplayer der bidrager til et positivt arbejdsmiljø

Timeantal: Du ansættes som deltidsmedarbejder uden et fast timeantal. Det er dog at foretrække, at du kan arbejde 1-2 dage om ugen.

Arbejdstid: Dine arbejdstimer vil primært være fordelt i hverdagene mellem kl. 08.00-16.00, dog kan arbejde i tidsrummet kl. 07.00-21.00 samt weekendarbejde forekomme. Du og din teamleder laver vagtplanen sammen, så du altid har indflydelse på hvornår du skal arbejde. Vi forventer dog, at du kan arbejde på vekslende tidspunkter hvis det er nødvendigt for at dække vagterne.

Oplæring: I forbindelse med din opstart tager vi dig igennem en grundig oplæring, så du kan blive bedst muligt klædt på til jobbet. Oplæringen strækker sig over to sammenhængende uger mandag-fredag kl. 08.00-16.00. Opstart vil ske indenfor de kommende måneder – vi finder sammen ud af hvornår det passer bedst for dig os til en eventuel samtale. Det er et krav, at du kan deltage i hele oplæringsperioden for at komme i betragtning til stillingen.

Arbejdsplads: Vi er beliggende på en lille hyggelig gård i Albertslund, som en del af Coops Servicekontor.

Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted. Når de rette kandidater er fundet, vil opslaget blive taget ned. Ansøg nu og senest d. 24. februar 2023.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte teamledere Jonas eller Elena på [email protected] / [email protected] hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, og tag gerne et kig på vores hjemmeside hvis du vil lære mere om Coop på www.coop.dk og på www.coop.dk/shopping

Vi glæder os til at høre fra dig!

I Coop.dk Shopping går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Coop.dk Shopping er Coops satsning på nonfood-varer på nettet, og er en af Danmarks største netbutikker. Vi har en klar ambition om at være blandt de bedste og samarbejde med de bedste. Coop.dk Shopping holder til i Albertslund, i stemningsfyldte lokaler i en gammel bondegård.

Det gi’r mening

Hos Coop.dk Shopping har vi en holdning til det, vi handler med. Sammen med dig vil vi stille større krav til kvalitet, ansvarlighed og pris. Når du handler hos os, er du derfor med til at sætte en vigtig dagsorden. Og du får meget mere end et godt tilbud med i kurven. Det synes vi gi’r mening.

Læs mere på coop.dk/detgirmening


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dcf6f362)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Albertslund
  • Fredag den 24. februar 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1