Skadebehandler til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være den første, som vores kunder møder, når de har en forsikringsskade - og med ro og overblik behandle skaden inden du sælger op på kundens forsikringsforhold? Så læs bare videre, da det måske er dig, vi mangler!

Om os | Dynamisk miljø

Som skadebehandler hos os vil du indgå i et miljø, hvor vi hver dag stræber efter at blive bedre, end vi var i går. Du bliver en del af et team på knap 15 dygtige kolleger. Vi tager os godt af hinanden, så du skal have lyst til at være en del af det fællesskab, hvor vi fejrer hinanden og sammen når vores mål via individuelle indsatser. Det som vi kan tilbyde er en fuldstændig fantastisk arbejdsplads, med højt til loftet og mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt. Derudover ser vi det som en selvfølge at arbejde hjemmefra er en mulighed. Arbejdstiden ligger pt. mandag til fredag i tidsrummet kl. 8-17

Som et af de eneste forsikringsselskab i Danmark kombinerer vi skadebehandling og salg, hvorfor du skal brænde for begge dele. Du skal besidde et højt drive og en væsentlig portion empati, hele vejen fra skadeanmeldelse til sagen er afsluttet. Du arbejder målrettet med kundernes bilskader, og har som det mest naturlige i verden evnen til at sætte dig i kundens sted. Som skadebehandler hos os er du ikke som de andre. Hos Alka er du kombineret skadebehandler og forsikringsrådgiver, hvilket betyder, at du i modsætning til øvrige jobs inden for branchen, har mulighed for både at behandle kundens skade og sikre, at kunden er korrekt dækket ud fra sine forsikringsbehov. Vi har en høj kundetilfredshed, og du vil opleve, at vores absolut vigtigste mål er glade og tilfredse kunder.

Om Rollen | Rådgivning og behandling

For at trives og opnå succes i jobbet skal du drives af mål og målopfyldelse, og du arbejder med mål inden for både kundetilfredshed, kvalitet og salg. Du skal have lyst til at arbejde med et personligt salgsbudget, og have lyst til at indgå i en kultur, hvor vi hele tiden stræber efter at være bedre end i går.

Rollen kræver følgende:

  • At kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for opgaverne og tage godt imod skadeanmeldelser via telefon og web

  • Behandle skadeanmeldelser og sikre, at sagen bliver igangsat, afsluttet, logget og dokumenteret korrekt

  • Rådgive vores kunder og sælge forsikringer ud fra de behov, du identificerer hos dem have kontakt til vores samarbejdspartnere, andre selskaber, modparter og vidner

  • Flair for verdensklasse service og lyst til salg

Om dig | Teamplayer

For at blive en succes i rollen skal du være en teamplayer der både kan lide at lære og lære fra dig. Som person er du positiv, fleksibel og forandringsparat. Du tør gå forrest og sætter barren højt. – hvad end det angår kundeoplevelser eller dine generelle mål. Du ønsker at møde kunder i alle tænkelige situationer med dine dygtige kompetencer og kan formidle dine budskaber roligt og robust. Du har et stort kendskab til forsikringsbranchen, da det er vigtigt i rollen at du kan formidle komplekse produkter i øjenhøjde med alle.

Derudover ser vi det som en selvfølge at arbejde hjemmefra er en mulighed. Arbejdstiden ligger pt. mandag til fredag i tidsrummet kl. 8-17.

Vi håber du vil med på vores rejse!

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte skadechef Mikkel Sørensen på tlf. 21124026. Bedst på hverdage mellem kl. 9:00-17:00. Send gerne din ansøgning allerede i dag, og senest d. 31.05. Vi holder løbende jobsamtaler og indkalder relevante kandidater til samtale og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Ballerup

    Er du dygtig til at spotte kunders behov? Og er du drevet af at levere resultater? Så er det måske dig, vi står og mangler. Lige nu leder vi efter de stærkeste sælgere til vores kontor i Kolding..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Du bliver tilbudt en fast kontrakt med mulighed for at få flere timer løbende. Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder, etnicitet, baggrund mv.Om jobbet: I stillingen vil du få ansvar for..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5