Administrativ HR-Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Job-Link vækster og vi søger derfor en engageret og struktureret administrativ HR-Supporter, der kan være med på vores spændende rejse.

Job-Link hjælper store internationale tekniske virksomheder med at finde de rette kandidater/konsulenter og som HR-Supporter kommer du til at arbejde med en lang række forskellige opgaver, der sikrer de bedste rammer for en god rekrutteringsproces.

Vi er en mindre virksomhed hvor der er fart over feltet, hvor dagligdagen varierer meget, og hvor vi ønsker at arbejde hurtigt og i højt humør. Vi har lige modtaget en Gazelle, grundet stor vækst. Så nu har vi brug for et par ekstra hænder og et godt struktureret og klogt hoved.

Om Jobbet

Som vores nye medarbejder i administrativ support spiller du en central rolle i at sikre en effektiv og gnidningsløs drift. Du vil være ansvarlig for en bred vifte af opgaver, der spænder fra fakturering og håndtering af udlæg til at administrere vores konsulenters timeregistrering og bilag. Du vil være i tæt kontakt med vores konsulenter, hvor du vil håndtere alle aspekter af deres arbejdsforhold, herunder udarbejdelse af kontrakter og være bindeleddet mellem kandidater og kunder i ansættelsesprocessen.

Dit ansvar strækker sig også til at være nøglepersonen for alt det administrative i ansættelsesprocessen, hvor du sikrer en smidig og professionel koordinering mellem kandidater og kunder. Du vil fungere som tovholder på administrative opgaver og løbende optimere vores interne arbejdssystemer for maksimal effektivitet.

Din rolle inkluderer også aktiv deltagelse i at søge efter og evaluere kandidater samt vedligeholdelse af vores emnebank med relevante profiler. Som en ekstra dimension vil du være involveret i ad hoc-opgaver og håndtere lønadministrationen for vores konsulenter.

Dette job er ideelt for dig, der trives med at jonglere med en bred vifte af administrative opgaver, har øje for detaljerne og kan håndtere en dynamisk arbejdshverdag med varierende udfordringer. Du bliver en nøgleperson i at sikre, at vores administrative processer kører gnidningsløst, og at vores team har den nødvendige support for at lykkes.

Da vi er en mindre virksomhed vil din dagligdag variere en del, hvorfor du vil skulle bruge alle dine kompetencer, samtidig med, at du forhåbentlig tillærer dig flere og nye hen af vejen. Din stilling vil nok ændrer sig hen af vejen, men det er primært dig/dine kompetancer og ønsker - som sætter retningen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Fakturering
  • Administrere udlæg
  • Kontakt med vores konsulenter vedr. timeregistrering, bilag mm.
  • Udarbejdelse af kontrakter til ansatte i samarbejde med rådgivning fra advokaten.
  • Være tovholder på alt det administrative i en ansættelsesproces – både det praktiske mellem en kandidat og en kunde
  • Administrering og optimering af interne arbejdssystemer
  • Search af kandidater
  • Vedligehold af vores emnebank med relevante profiler
  • Ad hoc-opgaver
  • Lønadministration til konsulenter

Udadvendt og nysgerrig HR-supporter, der er god til at tage ansvar.

Som person er du udadvendt, resultatorienteret, og god til at have flere bolde i luften samtidigt. Du er pligtopfyldende og ansvarsfuld omkring dine opgaver med en struktureret tilgang til dit arbejde. Du har en positiv livsholdning og er nysgerrig og interesseret i at sætte dig ind i nye fagområder og virksomheder. Endelig har du en stor lyst til at være med til at præge en succesfuld virksomhed i vækst.

Hvis det ønskes, er det muligt at arbejde 30 timer ugentligt i starten.

Du er god til at holde humøret højt, selvom vi stiller store krav til både din vedholdenhed og tålmodighed. Det er en krævende branche, som forventer en masse af dig. Derfor er det vigtigt, at du kan tåle modgang og bliver stærkere af det - til gengæld fejrer vi medgang hver gang vi skaber noget godt.

Vi vil skabe Danmarks bedste rekrutteringsvirksomhed

Du bliver en del af en veletableret rekrutterings- og konsulentvirksomhed, som hver dag arbejder målrettet på at hæve barren for rekrutteringsniveauet i Danmark og gøre branchen mere gennemsigtig. Derfor behandler vi alle vores interessenter med respekt og opbygger således tillidsfulde og ærlige relationer.

Vi rekrutterer de bedste kandidater på baggrund af et bredt netværk af fagspecialister. Vi benytter valide og anerkendte værktøjer, som omfattende personanalyser, og afdækker kandidaternes faglige og sociale kompetencer. Vores mål er at skabe det bedste match mellem virksomhed og kandidat.

Dagligdag i skønne rammer

Vi har kontor på smukke Charlottenlund Slot, hvor vi deler faciliteter med en række andre spændende virksomheder. I dagligdagen sparer vi med hinanden og får dermed konstruktive og gode idéer fra andre interessante brancher. P.t. sidder vi 3 personer på Slottet, og resten af vores konsulenter arbejder ude hos vores kunder - som primært er store internationale tekniske industri-virksomheder i top 5.

Vi går meget op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde og derfor holder vi også ofte sociale arrangementer, hvor der er mulighed for at lære hinanden bedre at kende mere uformelt. Det er med til at skabe et godt fællesskab og gør hverdagen lidt sjovere.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Dir. Iben Holm på tlf. [xxxxx]. Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt.

For at komme i betragtning skal du søge stillingen via linket 'Søg jobbet'. Her kan du uploade dit CV samt beskrive din motivation for at ansøge.

Lønnen vil bestå af en fast grundløn samt provision.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Charlottenlund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2