Rekrutteringsfirma

erhvervssupporter til clever

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du serviceminded ud til fingerspidserne? Elsker du at have ansvar såvel som at være en del af et stærkt team, der brænder for at give kunderne den bedste oplevelse? Så er det nu, du har muligheden for at blive Clevers nye erhvervssupporter i København.

Erhvervsteamet i Clever er i fortsat vækst og søger derfor dig, der holder af en hverdag præget af variation og højt tempo. Erhvervsteamet er opdelt i tre teams, og du vil blive en del af teamet, der håndterer boligforeninger og ejendomme. I teamet er der ingen chef, men fokus på medledelse. Derfor er det vigtigt, at du trives med at træffe beslutninger og være involveret i teamets succes, da dette er en essentiel del af Clevers DNA.

stillingen som erhvervssupporter


I rollen som erhvervssupporter hos Clever har du en unik mulighed for at bidrage med dine kompetencer og komme med på rejsen mod at skabe en mere bæredygtig fremtid. Som erhvervssupporter vil din opgave være at rådgive og servicere erhvervskunder over telefonen og mail. Eksempler på kundehenvendelser kan være bestilling af ladebrikker, håndtering af nedbrud af ladestationer og hjælp med tekniske spørgsmål vedrørende ladestationer. Derudover vil du også stå for administration og koordinering af f.eks. bestilling af ladestationer til kunderne. Du vil få en grundig oplæring og vil altid kunne spørge dine med-cleverianere til råds. Derudover vil der være diverse ad hoc-opgaver samt individuelle ansvarsområder.

din profil


Vi forestiller os, at du har en god kundeforståelse og erfaring inden for service. Du har også gerne erfaring med administrative og koordinerende opgaver. Det vigtigste er dog din lyst til at arbejde i en virksomhed med gode mennesker, der sætter pris på dig og dit bidrag. Derudover ser vi gerne, at:
- Du bliver motiveret af at skabe værdi for andre mennesker
- Du er troværdig og ansvarsfuld, så vores kunder føler sig trygge i dine hænder
- Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams, da begge arbejdsprocesser er en del af jobbet
- Du har en god energi og er selvmotiverende
- Du har en “just-do-it” attitude og har det godt med at træffe beslutninger på egen hånd

clever tilbyder


Du får stor frihed og tillid under ansvar og får lov til selv at sætte dit præg på rutiner og løsninger i et dynamisk og agilt miljø. Desuden tilbydes der gode løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og pensionsordning. Clever tilbyder også en enormt stærk social kultur med en masse arrangementer og stor gensidig respekt.

arbejdsforhold


- Fastansættelse på 37 timer om ugen
- Arbejdstiden er mandag-torsdag fra 08:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30
- Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat
- Kantineordning
- Løn efter kvalifikationer

ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Mia Louise Valsbo på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om clever


Hos Clever ser de sig selv mere som en organisme end som en organisation. De arbejder alle for at nå samme fælles mål. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier hos Clever. De har heller ikke afdelinger eller ledere i traditionel forstand. De hører hver især til ét team, men derfra arbejder de frit sammen på kryds og tværs for at nå deres mål.
Hos Clever bruger de derfor deres energi på at ansætte kloge, inspirerende og empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger de nej til kandidater, der måske nok har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som de synes er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt, hvad de gør.
Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever, på: www.clever.dk/velkommen

om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4