Rekrutteringsfirma

norsktalende customer service executive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af RS Components søger vi nu en norsktalende Customer Service Executive til kontoret i København.
Hos RS Components kan de rigtig godt lide glade kunder, og de vil så gerne hjælpe dem til at blive endnu gladere. Kollegerne i deres norske kundeservice har ansvar for at supportere kunderne med alt det, man drømmer om inden for kundeservice – det kan være support på telefon, via live chat og på e-mail. Og alt dette kommer du naturligvis til at gøre i et naturligt og positivt samspil med dine øvrige kolleger. RS Components vil gerne inspirere deres kunder og holde dem opdateret på den allernyeste viden, så de er deres ”first choice” både nu og i fremtiden.

Og det er her, at du muligvis kommer ind i billedet. Er det dig, der er den nye Customer Service Executive hos RS Components (med lidt mere)?

et job med alt det gode


Du bliver en del af en international virksomhed, og så gør det vel heller ikke noget, at de i Skandinavien har vist vækst de seneste 8 år, samt at de udvider både med nye kolleger og nye geografiske områder.

Customer Service-teamet, som du bliver en vigtig del af, sørger for, at deres vigtigste aktiver – nemlig deres kunder – får den support, de efterspørger. Kundernes forespørgsler er forskelligartede, så du skal have en bred forståelse inden for kundeservice og alle dets facetter. Helt konkret rådgiver du kunderne på telefon, mail og via chat. Og nu kommer forklaringen på ”med lidt mere”. Det er nemlig også dig, der:
• Har kontakt til kolleger, så I i fællesskab finder den bedste løsning for kunderne
• Selv er ansvarlig for at styrke dine kompetencer ved træning og sparring
• Har kontakten til eksempelvis kolleger i England, som supporterer os med ordrer mm.
• Besøger kunder sammen med sælgerne
• Er den nysgerrige type, der har interesse i at lytte, hjælpe og tænke nyt

Dine opgaver spænder således vidt, og du får en stor kontaktflade både i og uden for organisationen. Begynd allerede nu at glæde dig til både at blive udfordret på din kunnen, men også at få mulighed for at blive opdateret på den.

er det dig, der beskrives her?


Din uddannelse er ikke det første, vi kigger på. Vi tror på værdien i et miks af kompetencer, og vigtigst af alt er din evne til at gøre en forskel for kunderne (og virksomheden …). Du har måske en baggrund inden for servicefag eller arbejder allerede nu i en kundeservicefunktion. Du er måske nyuddannet inden for kontorområdet og klar til at blive udfordret arbejdsmæssigt. Helt sikkert er det dog, at du taler, forstår og skriver norsk og engelsk på et godt niveau, og så må du meget gerne have forståelse for svensk og dansk.

og mere dig …


(Ikke at sammenligne med en tjekliste)

Hvis du kan genkende dig selv i nedenstående, er vi måske på vej mod et såkaldt match:
• Du er proaktiv og vild med kundeservice
• Du er nysgerrig og videbegærlig
• Du er glad for en alsidig hverdag med både større og mindre opgaver
• Du er god til både at arbejde selvstændigt og prioritere – men du er også en teamplayer
• Du brænder for at udvikle dig og er struktureret i din tilgang
• Dit humør er smittende, og du er det, man på godt dansk kalder for ”en god kammerat”

tid til at fortælle lidt om os


Du har måske også et par ønsker?
Vi håber inderst inde, at du kender RS Components – men hvis ikke, så bliver de ikke meget skuffede. Til gengæld kan de garantere dig for, at du godt kan skrue op for ”jeg glæder mig”-barometeret.
Uanset hvad, kan det godt tåle en gentagelse at fortælle, at RS Components vækster – og det er sjovt at være med på den rejse. På rejsen får du mulighed for at udvikle dig, og hos RS Components bemærkes og belønnes individuelle præstationer. "Ambitiøs" står på positivlisten, og det samme gør evnen til at tage ansvar. Vi er bedst sammen, og derfor er RS Components også ret glade for begrebet ”one team”.

Jobbet som Customer Service Executive giver dig en attraktiv lønpakke, tilbud om relevante kurser samt mulighed for udvikling via feedback og sparring med kolleger. RS Components er en arbejdsplads med en rigtig sund evne til det, der populært kaldes ”life-work balance” – og så er de rigtig gode til at være sociale sammen. De er af den overbevisning, at de som virksomhed har et socialt ansvar, og derfor vil du opleve fx velgørenhedsinitiativer samt tiltag for børn og unge som eksempelvis STEM.
Hvis det her var en kontrakt, så skal du nu forberede dig på at læse det med småt. Her kommer nemlig en hel række ting, som for dem er helt naturlige (men som de alligevel gerne vil fortælle om): De lægger stor vægt på åbenhed og feedback, og de byder alle ind til en high performance-kultur. De har såkaldte ordninger – bonus, pension, frokost, frugt. Ikke at forglemme god kaffe, parkeringsmuligheder, tæt på offentlig transport, fredagsbar OG de bedste kolleger.
Hvis du vil vide (endnu) mere om RS Components, så tjek vores hjemmeside dk.rs-online.com.

rekrutteringsprocessen:


Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og sætter en ære i at give dine kunder og kollegaer den absolut bedste service, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team lead Lone Clark på [email protected]

om Randstad:


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4