Servicerådgiver til vores mekaniske værksted i Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis vores nye kollega, der gennem god service skal sikre, at vores kunder altid får den bedste modtagelse og service.
Professionel kundemodtagelseSom servicerådgiver bliver du en del af Bayern AutoGroup A/S, med arbejdsplads hos vores autoriserede BMW Fast Lane Servicepartner Caripo Biler i Horsens.Din opgave bliver at supportere værkstedet og bidrage til, at vores kunder altid får en oplevelse i særklasse, der matcher BMW brandets høje kvalitet.Som servicerådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være at:
  • give vores kunder og gæster den bedste kundeservice - både i forretningen og på telefonen.
  • yde faglig rådgivning til kunderne
  • koordinere service af leasingbiler
  • varetage booking og planlægning af diverse kundeordrer på værkstedet, så biler laves rettidigt
  • være bindeled mellem kunder og vores mekanikere
  • varetage fakturering og øvrige administrative opgaver i indskrivningen.

  • Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores øvrige afdelinger på tværs af forretningen, således vi sammen kan yde den bedste faglige rådgivning til vores kunder.Serviceminded & imødekommendeDu kommer forventeligt fra en lignende stilling i autobranchen, hvor du har varetaget kundemodtagelse, booking og planlægning af kundeordre på værkstedet. Alternativt kommer du fra en stilling, hvor du har erfaring med at yde professionel og serviceminded kunderådgivning af høj kvalitet. Det vil være en fordel hvis du har BMW erfaring.Som person er du udadvendt, opsøgende og imødekommende i din tilgang til både kunder og kollegaer. Du er struktureret i dit arbejde og administrativ stærk både i forhold til opgaver, systemer og deadlines. Du vægter samarbejde og gode oplevelser højt, hvor du gerne går den ekstra mil for at give kunden den bedste service samt hjælpe dine kollegaer på tværs af forretningen.Skal vi udvikle os sammen?Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse hurtigst muligt.Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte Caripo Bilers Eftermarkedschef Claus Lauridsen på[xxxxx].Din nye arbejdspladsVores forhandlerkæde Bayern AutoGroup A/S har seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er at være de danske BMW entusiasters foretrukne bilforhandler. Din arbejdsplads bliver hos vores Fast Lane Servicepartner Caripo Biler i Horsens, hvor du vil blive en del af et bilhus med store ambitioner, hvor såvel kunder som medarbejdere er i højsædet. Blandt de ca. 30 medarbejdere hos Capiro Biler vil du mærke høj teamspirit, en fantastisk evne til at løfte i flok og du vil opleve gode muligheder for personlig og faglig udvikling.Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, sundhedsforsikring og mulighed for at deltage i en frokostordning.Vi glæder os til at høre fra dig!
    Bayern AutoGroupSom medarbejder hos Bayern AutoGroup bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

    Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Horsens

    Lignende jobs

    • Kundeservicemedarbejder i Skanderborg

      Are you motivated by delivering excellent service and advice to our customers? Do you have expertise in district heating and/or heating systems? Do you want to become responsible for building and m..
      • Kundeservicemedarbejder
      • Skanderborg
      Få mere info
    • Kundeservicemedarbejder i Århus N

      Opportunity Do you want to be a part of our journey? Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We bel..
      • Kundeservicemedarbejder
      • Århus N
      Få mere info
    • Kundeservicemedarbejder (elev) i Risskov

      Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger? Og har du samtidig ambitioner om at udvikle dine kompetencer inden for administrat..
      • Kundeservicemedarbejder
      • Risskov
      Få mere info
    • Kundeservicemedarbejder i Tilst

      Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring? Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du .
      • Kundeservicemedarbejder
      • Tilst
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Horsens

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 2
    21. april 2024 2
    20. april 2024 3
    19. april 2024 4
    18. april 2024 5
    17. april 2024 4
    16. april 2024 5
    15. april 2024 5
    14. april 2024 5
    13. april 2024 5
    12. april 2024 6
    11. april 2024 6
    10. april 2024 5
    9. april 2024 5
    8. april 2024 5
    7. april 2024 5
    6. april 2024 4
    5. april 2024 5
    4. april 2024 5
    3. april 2024 5
    2. april 2024 5
    1. april 2024 5
    31. marts 2024 5
    30. marts 2024 5
    29. marts 2024 5
    28. marts 2024 5
    27. marts 2024 5