TEAMLEDER TIL [xxxxx]S KUNDEOMSORG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

HAR DU FLAIR FOR AT LEDE ET LILLE, TÆT TEAM OG FOR AT SIKRE DEN BEDSTE KUNDESERVICE?

Vi søger dig, der er i starten af din karriere, er ved at skabe dig en vej inden for teamledelse og kundeservice, og som ønsker en central rolle i en virksomhed med den fineste vision om at give mennesker muligheden for at opleve livet. Hvis du motiveres af at arbejde ud fra fastsatte mål og KPI’er, såvel som af at skabe en god teamspirit, så læs videre!

Hos GO DREAM lever og ånder vi for oplevelser og giver vores kunder mulighed for at udleve deres drømme gennem vores oplevelsesgavekort, der byder på alt fra adrenalin, smag, forkælelse, eventyr, kultur og sjov.

Du vil i rollen som Teamleder for vores Kundeomsorg få ansvaret for driften af hjertet i vores forretning; nemlig servicen over for vores kunder. Hos os kalder vi det Kundeomsorg, da vi sætter en ære i at yde en helt speciel service. Du vil samtidig selv indgå i den daglige bemanding i teamet og besvare telefonopkald og besvare mails fra vores kunder.

GO DREAM er ejet af den franske gruppe, Wonderbox, med hovedkontor i Paris, hvilket giver nogle unikke muligheder pga. det internationale samarbejde. Vi har i GO DREAM et helt særligt sammenhold og et tæt samarbejde på tværs af virksomheden, og det skal du have lyst og evner til at være med til at styrke endnu mere. Det gør du ved at være kommunikativ, se mulighederne, tage initiativer, der gavner forretningen og ved at have lyst til at udvikle dig.

Som Teamleder for Kundeomsorgen byder opgaverne bl.a. på:

  • Være "den spillende træner", dvs. du er også selv med på telefonen og mails sammen med teamet
  • Ledelsesansvar af afdelingen (personaleansvar for to fuldtidsansatte og to studentermedhjælpere)
  • Afholde daglige morgenmøder, team-møder og månedssamtaler med medarbejderne (performance og udvikling)
  • Arbejde aktivt med fastsatte mål og KPI’er
  • Træne og coache medarbejderne
  • Vagtplanlægning
  • Konkurrencer for teamet og generel holde en høj motivation og arbejdsglæde
  • Diverse rapporteringer
  • Arbejde aktivt med vores Trustpilot
  • Rekrutteringer ved behov, on-boarding og oplæring

Kundeomsorgen har åben på telefonen mandag til fredag kl. 9.00 – 15.00, og din arbejdstid vil primært ligge mandag til fredag i tidsrummet 8.00-16.00. Du vil rapportere til vores Partnership Director.

Hvem er du?

Vi forestiller os som nævnt, at du er i starten af din karriere og har tilegnet dig lidt erfaring med rollen som teamleder for en lille kundeservice-afdeling - eller måske har du arbejdet i en kundeservice og har en spirende leder i maven?

Det vigtigste er, at du er en dygtig ’people person’ og har godt begreb om kundeservice. Du kommer med et positivt mindset, er kommunikativ og deler viden, du ser mulighederne, og du har blod på tanden ift. at skabe den bedste Kundeomsorg i oplevelsesbranchen!

Du vil indgå i et internationalt samarbejde med kollegaer på tværs af Wonderbox-gruppen, hvor der deles viden og sparres. Du begår dig flydende på både dansk og engelsk både i tale og på skrift.

Du har lyst til at indgå i en lille virksomhed, hvor én af de bærende værdier er, at vi er ét team, og hvor vi altid stiler efter at opnå det bedste resultat og efter at forbedre os.

Og, ikke mindst kan du demonstrere nogle gode resultater fra dine tidligere erfaringer som teamleder/i en kundeservice-afdeling. Vi glæder os til at høre om dem!

Hvad tilbyder vi dig - GO DREAM som arbejdsplads

Vi er ca. 35 kollegaer i GO DREAM, og vores hyggelige kontor ligger i Sølvgade tæt ved Kgs. Have. Heraf arbejder de ca. 30 af os til dagligt, og så har vi også et team af kørende sælgere fordelt over Danmark. Som arbejdsgiver tilbyder vi, udover spændende udviklingsmuligheder; et dejligt arbejdsmiljø baseret på sammenhold og et aktivt socialt liv, fleksibilitet, en god stemning med masser af grin, forståelse for livet generelt, men vi tilbyder selvfølgelig også en attraktiv pakke med pension, lækker frokostordning og en lang række goder, bl.a. sundheds- og ulykkesforsikring samt adgang til vores oplevelser!

Du vil selvfølgelig blive godt modtaget og få en grundig introduktion til både din nye rolle men også hele vores virksomhed, vores systemer, processer m.m.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at få ansvaret for at lede Kundeomsorgen på verdens bedste drømmefabrik, så søg stillingen via knappen "Send ansøgning" her på siden så hurtigt som muligt. Da vi gerne vil ansætte hurtigst muligt, indkalder vi til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partnership Director, Ahmet Sadol på tlf. 5060 6479 eller mail [email protected]


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8badbbb5)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 04. april 2023

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0