Customer Success Associate

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Vi søger en knivskarp og serviceorienteret Customer Success Associate, der brænder for, og er dedikeret til at skabe den exceptionelle kundeoplevelse. I denne stilling vil du spille en central rolle i vores nyetablerede Customer Success team, hvor du vil være ansvarlig for at vejlede og støtte vores virksomhedskunder gennem hele deres kunderejse.

Vi er en ung teknologivirksomhed i vækst, med profitabel drift, IKEA i ejerkredsen, og et hold af dygtige kollegaer i vores nye kontorer på Islands Brygge. Vi brænder for at skabe smartere logistik, reducere spild og gøre livet lettere. Det her er en chance for at blive en del af en virksomhed, der reelt skaber forandring i en branche, som er vital for den globale økonomi og har et betydeligt aftryk på miljøet.

Om stillingen

Du vil blive en vigtig del af vores dedikerede Customer Success team, hvor kvalitet og ekspertise prioriteres højt. Dine opgaver vil variere og omfatte alt fra kundeservice til salgssupport samt udvikling af både nye og eksisterede kunder.

I din rolle vil du jævnligt interagere med vores kunder, hvor det er afgørende, at du bevarer overblikket, kommunikerer med en høj grad af professionalisme og konsekvent overgår kundens forventninger.

Dine primære ansvarsområder vil inkludere:

  • Onboarding af nye kunder hvor du sikrer, at kunden er sat op til at kunne opnå deres ønskede mål med Mover.
  • Løse kundens udfordringer ved at være bindeleddet mellem vores Salg og Operations Team og eskalere kundens udfordringer til de rette interne stakeholders.
  • Aktivt overvåge kontraktforpligtelser og dermed sikre, at vores logistikydelser lever optil de højeste standarder og er i overensstemmelse med kundens Service Level Agreements.
  • Indsamle feedback samt ønsker fra kunden, som du giver videre til vores Product Team for at kunne skabe et mere værdifuldt produkt for kunden.
  • Håndtere en portefølje af kunder og via data sikre at tage ekstra hånd om dine kunder, som er på vej til at forlade os eller nedskalere, samt videresende kunder med muligheder for opsalg til Salg.
  • Være ansvarlig for en ”success plan” for dine større kunder, som du gennemgår jævnlige statusmøder, som indeholder hvilke aktiviteter du sammen med kunden skal have fokus på, for at nå kundens mål og KPI’er med Mover.
  • Proaktivt introducerer du nye og eksisterende funktioner i produktet til kunderne, som hjælper dem til at nå deres mål og få mere værdi ud af produktet.


Er det et match?


Vi søger en dygtig Customer Success Associate, der kan identificere sig med vores kultur og mission. Har du erfaring inden for Customer Succes-domænet samt fra en anden scale-up virksomhed er det en fordel men ikke et krav – det vigtigste er du forstår at formidle produkternes værdi til vores professionelle kunder.

Udover at tilbyde fremragende produkter og tjenester, ønsker vi at skille os ud ved at levere enestående kundeoplevelser – med et fokus på klar og effektiv kommunikation. Derfor søger vi ikke bare en medarbejder, men en professionel, der har en skarp evne til relations skabelse og forståelse for kundens behov.

For at blive betragtet som en attraktiv kandidat til denne rolle bør du opfylde størstedelen af de nedenstående kvalifikationer:

  • Du kan gebærde dig i Office-pakken og har du erfaring med CRM-systemer som Salesforce eller HubSpot er det blot et plus.
  • Du kan kommunikere professionelt på både skrift og tale på dansk samt engelsk.
  • Du er en mester i Eisenhower-matrixen, to-do lister og er disciplineret i at overholde deadlines.
  • Du har et positivt sind og en masse energi, som er medhjælpende til at skabe en ekstraordinær kundeoplevelse.
  • Du har en proaktiv tilgang til at hjælpe dine kunder og kollegaer, samt en naturlig evne til at udvikle stærke kunderelationer.
  • Du er åben for feedback og ser det som en mulighed for at lære, samt udvikle dig selv og dem omkring dig.
  • Du identificerer dig med vores ambitiøse vision om at etablere en global virksomhed baseret på skandinaviske principper omkring lighed, diversitet og balance mellem arbejdsliv og fritid.

Din specifikke uddannelsesmæssige og professionelle baggrund er sekundær; hos os får du omfattende støtte og mulighed for en stejl lærings- og udviklingskurve.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder attraktive kompensation og ansættelsesvilkår, mulighed for karriereudvikling, og en klar sammenhæng mellem Movers mission og kultur, og dine personlige karaktertræk og ambitioner. Som en del af vores team vil du have direkte indflydelse på at styrke kundeoplevelsen med din ekspertise og innovative tilgang.

Hvis du er en dygtig og engageret professionel med passion for kundeoplevelse og ønsker at tage det næste skridt i din karriere, vil vi gerne høre fra dig. Ansøg i dag, og lad os sammen optimere kundeoplevelserne hos Mover!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af kundekontakt og af at vedligeholde og forbedre løsningerne til kunderne? Ønsker du at bidrage med din løsningsorienterede og kommercielle forståelse? Så er det måske dig, vi leder efter! Om jobbet | Kundesupport | Salg | Teknisk service.
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    StillingenTelefonerne gløder og vi har brug for dig, som elsker at tage telefonen og snakke med kunder.Vi opretter i samarbejde med Danske Bank et helt nyt deltidskorps, som skal sidde og tage indg..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København

    Servicemedarbejdere - KøbenhavnI Kongsvang søger vi lige nu flere dygtige servicemedarbejdere til en lokation i København. Arbejdsopgaven er at sørge for en ren helhed hos kunden - gennem daglig re..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i København N

    Er du Danmarks bedste Servicerådgiver til Volkswagen? Og sætter du en ære i at udføre dit arbejde, hvor kunden altid får den ekstra gode oplevelse? Så er det måske dig vi søger!  Som vores nye..
    • Kundeservicemedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
26. april 2024 109
25. april 2024 113
24. april 2024 112
23. april 2024 111
22. april 2024 109
21. april 2024 105
20. april 2024 106
19. april 2024 107
18. april 2024 105
17. april 2024 105
16. april 2024 106
15. april 2024 101
14. april 2024 101
13. april 2024 104
12. april 2024 100
11. april 2024 105
10. april 2024 107
9. april 2024 107
8. april 2024 101
7. april 2024 105
6. april 2024 104
5. april 2024 96
4. april 2024 95
3. april 2024 96
2. april 2024 94
1. april 2024 99
31. marts 2024 101
30. marts 2024 102
29. marts 2024 100
28. marts 2024 102
27. marts 2024 101

Værd at vide når du søger job som kundeservicemedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer