Quality Supporter til skifteholdsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Har du øje for detaljen og fokus på kvalitet? Henter du samtidig energi via dialog og samarbejde? Så er du måske vores nye Quality Supporter.


Elopak Denmark A/S søger endnu et sæt kompetente hænder og et skarpt hoved til at supplere vores eksisterende laboratorieteam i kvalitetsafdelingen.

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Kvalitet og sikkerhed har topprioritet, således vi lever op til kundernes krav, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre dette.

Arbejdsdagen rummer opgaver centreret omkring kvalitetssikring. Herunder vil der være mange opgaver, der går igen, og som hver gang kræver samme omhyggelighed, opmærksomhed og en meget veludviklet detaljesans.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Analyser og kontroller jf. vores kvalitetskontrolplan
  • Support og samarbejde med produktionen
  • Dokumentation og sikring af sporbarhed
  • Håndtering af afvigelser fra specifikationer (dokumentation, RCA osv.)

Alle opgaver kræver, at du er opsøgende og har en god fornemmelse for, hvornår du skal involvere og koordinere med andre afdelinger og kolleger, og du får således en bred kontaktflade i hele virksomheden.

Vi tilbyder dig naturligvis en grundig oplæring og introduktion til vores organisation, produkter og dit ansvarsområde.

Det ugentlige timeantal svarer til 37 timer. Efter endt oplæring vil du indgå i et skifteholdsrul, da vores produktion kører i døgndrift alle dage om ugen. De skift, der falder på weekender, er kun på 24 timer, men lønnes som 37 timer. De skift, der er falder på aften og nat, er også reduceret i timeantal. Du vil få en fast makker på dag, aften og nat hold. I forbindelse med weekend vagter, vil du i højere grad overlappe med dine andre kollegaer i teamet.

Vi er lige nu på en spændende rejse i laboratorieteamet, hvor vi går fra at være silo opdelt, til at være et fælles team, som supportere produktionen. Vi håber, at du som vores nye kollega vil være med til at bidrage med din erfaring og positive mindset til denne rejse.

Kompetencer

  • Baggrund som laborant, produktionsteknokog eller anden relevant teknisk uddannelse, der har klædt dig på til at kunne gå i detaljer med kvalitetssikring i et produktionsmiljø.
  • Gerne 1-2 års erfaring med kvalitetsarbejde
  • Gerne erfaring fra en højvolumen fremstillingsvirksomhed, hvor du har kendskab til både produktion og laboratorie.
  • Behersker IT på brugerniveau og har også gerne erfaring med SAP.
  • Du kommunikerer ubesværet på dansk, samt læser og forstår engelsk.

Om dig som person

Med et positivt sind over for problemløsning og samarbejde arbejder du struktureret og er vedholdende. Det er vigtigt, at du formår at bevare overblikket og roen også i pressede situationer, da du fra tid til anden skal tage selvstændige beslutninger om et videre forløb.

Andre afdelinger er afhængige af dit arbejde, og det er derfor vigtigt, at du kan lytte til deres behov, og at du har gode kommunikative evner samt forstår at samarbejde.

Elopak er en dynamisk arbejdsplads, og derfor skal du være omstillingsparat og befinde dig godt med ændringer.

Elopak tilbyder

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med unik pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, tilskud til fitness, kantineordning, gode kollegaer, samt faglig og personlig udvikling igennem hele din karriere hos Elopak.

Kort om Elopak

Hos Elopak har du rig mulighed for at gøre en forskel. Med ægte indflydelse. Med følelsen af ægte sammenhold. Og med ægte mening for millioner af menneskers liv og miljøet. Vi er ca. 2500 medarbejdere på tværs af mere end 40 lande - alle drevet af en fælles vision om at skabe bæredygtige emballageløsninger, der efterlader en ubeskadiget verden til kommende generationer. Sammen kan vi. Make it real.

Ansøgning

Send os din ansøgning samt CV senest den 9. maj 2023. Der afholdes løbende samtaler og Elopak forbeholder sig retten til at lukke stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet. Forventet startdato 1. september 2023. Grundet GDPR modtager vi udelukkende ansøgninger via vores online jobportal.

HR-afdelingen ved Elopak forestår rekrutteringsprocessen

Hvis du har spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte Anders Ulrik Sørensen på telefon nr. 20 18 20 23.

Du kan også følge os på og .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Lystrup

Lignende jobs

  • Kundeservicemedarbejder i Skanderborg

    Are you motivated by delivering excellent service and advice to our customers? Do you have expertise in district heating and/or heating systems? Do you want to become responsible for building and m..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Århus N

    Opportunity Do you want to be a part of our journey? Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We bel..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder (elev) i Risskov

    Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger? Og har du samtidig ambitioner om at udvikle dine kompetencer inden for administrat..
    • Kundeservicemedarbejder
    • Risskov
    Få mere info
  • Kundeservicemedarbejder i Tilst

    Vil du arbejde med tidens vigtigste og hotteste udfordring? Kan du lide at hjælpe andre mennesker via tæt dialog på telefon og mail, så er du allerede godt på vej til dit nye job. I Stena får du .
    • Kundeservicemedarbejder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1