Servicerådgiverelev til Semler Mobility i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Odense V

Motiveres du af at kommunikere med forskellige kunder og kan du sikre, at de altid får en 5-stjernet oplevelse, når de besøger vores forretning, så er det servicerådgiverelev retningen du skal søge!
Du kan være sikker på, at vi sætter alle kræfter ind for at give dig den bedste elevuddannelse – du drømmer om. For vi har store planer med dig.Du kan forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i et moderne bilhus.Om jobbet som servicerådgiverelevDu bliver en afgørende spiller i forhold til at indfri kundernes forventninger og behov, når bilen skal til service. Du vil blandt andet varetage opgaver såsom at planlægge og booke servicetider, fakturering, tage imod bestillinger og andre henvendelser fra vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du har et stort servicegen og elsker at tale med mange mennesker i løbet af en dag. Det er altafgørende, at dit drive og motivation kommer af at give den absolut bedste kundeoplevelse – hver dag.UddannelsesforløbetSom vores nye elev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for et af vores mærker.I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd sammen med andre handelselever fra Semler Gruppen og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til Semler Mobility i Odense. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.Hvem er du?Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, har gåpåmod, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Vi forestiller os, at du som person er udadvendt og omstillingsparat mht. daglige opgaver, og vil gerne skabe succes via dit arbejde. Din omgangstone er med en positiv attitude til dine omgivelser.Vi forestiller os desuden, at du har:
  • Erfaring med kundeservice - en fordel men ikke et krav
  • Et stort personligt drive
  • God talforståelse
  • Kørekort
  • Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX (til handelsuddannelsen), EUD (grundforløb 2), HTX / STX / HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX.Om osSemler Mobility er en del af Semler Gruppen, som er landets største virksomhed i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for salg og servicering af biler. – Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands på markedet, bl.a. Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA og Porsche samt andre Premium mærker.Du vil blive en del af et stærkt team, hvor vi løbende har flere elever. Vi har et positivt arbejdsmiljø, hvor grin og målrettet indsats går hånd i hånd. – vi værdsætter tæt samarbejde og imødekommende kommunikation, og du vil derfor blive en del af et dygtigt og sammentømret team.Semler Gruppen sætter en ære i at udvikle og uddanne dygtige elever, fordi det er vigtigt at være med til at uddanne nye generationer og sikre fremtidig arbejdskraft. Elever er vigtige for Semler, da de er med til at bygge broen til vores fremtid.Lyder dette som noget for dig?Så vil vi glæde os til at læse din motiveret ansøgning. Søg hurtigst muligt, da ansøgninger behandles løbende.Opstart er den 1. september 2024, eller efter nærmere aftaleHusk at uploade CV, samt andre relevante dokumenter - som f.eks. karakterer, udtalelser og dokumentation for at din uddannelsesmæssige baggrund giver adgang til at starte som handels-elev.For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Servicechef Jess Bjørk May på [xxxxx] glæder os til at høre fra dig!
    Stærke værdier forener os på tværs
    Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3.400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Odense V.

    Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kundeservicemedarbejder
    • Odense V

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Odense V

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Odense V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
    21. april 2024 2
    20. april 2024 2
    19. april 2024 2
    18. april 2024 2
    17. april 2024 2
    16. april 2024 2
    15. april 2024 2
    14. april 2024 2
    13. april 2024 2
    12. april 2024 2
    11. april 2024 2
    10. april 2024 2
    9. april 2024 2
    8. april 2024 2
    7. april 2024 2
    6. april 2024 2
    5. april 2024 2
    4. april 2024 2
    3. april 2024 2
    2. april 2024 2
    1. april 2024 2
    31. marts 2024 2
    30. marts 2024 2
    29. marts 2024 2
    28. marts 2024 2
    27. marts 2024 2