Er du vores nye dygtige Kvalitetskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du vores nye dygtige Kvalitetskonsulent


Kan du udarbejde meningsfuldt og værdiskabende information ud fra registerbaserede analyser og eksterne databaser? Og har du lyst til at arbejde i en stabsfunktion, hvor udvikling, kvalitet og service vægtes højt? Så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger

En kompetent og empatisk medarbejder, der er dus med dataarbejde.

Du skal ud fra data fra både interne og eksterne databaser - primært fra undervisningsministeriet - generere værdiskabende informationer til direktionen, chefer og lærerteams.

Desuden skal du være med til dialogen om data og opfølgning i samarbejde med uddannelsesledelserne. Det er derfor vigtigt, at du har formidlingskompetencer og kan fungere i en pædagogisk funderet verden.

Om jobbet

Undervisningsministeriet opstiller kvalitetsmål vi skal følge – ligesom ZBC sætter egne strategiske kvalitetsmål.

Som kvalitetskonsulent udarbejder du data, som skal understøtte den pædagogiske udvikling – eksempelvis interne undervisningsevalueringer og øvrige tiltag i organisationen, som skal evalueres.

Du bliver en del af team Kvalitet og HR udvikling, som består af i alt 5 personer inklusiv chefen for teamet, som du kommer til at referere til.

Vores team indgår som en del af skolens ledelsessekretariat, som omfatter en række stabsfunktioner, der arbejder på tværs af ZBC.

Dine kompetencer

Du er selvkørende, struktureret, analytisk og kan arbejde systematisk og metodisk, hvilket er en forudsætning for, at du kan bidrage aktivt med at udvikle vores uddannelser og vores strategier.

Vi forventer, at du er stærk i excel og i det hele taget har god flair for systemer.

Vi er i gang med at implementere Microsoft PowerBI på ZBC, så hvis du har erfaring i dette, vil det absolut være et plus.

Desuden vil det være en fordel, hvis du kan arbejde i evalueringsværktøjer gerne SurveyXact – eller har let ved at sætte dig ind i dette program.

I forbindelse med udarbejdelse af materiale og øvrig korrespondance for skolens ledelse og ministeriet er det nødvendigt, at du er skriftlig velformuleret.

Både i samarbejdet med dine nærmeste kolleger og i samarbejde med vores uddannelsesmiljøer – særligt som sparringspartner i forhold til iværksættelse af handlinger og opfølgninger, er det nødvendigt, at du kan indgå respektfuldt og ligeværdigt i dialoger.

Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt, sikre fremdrift i dine opgaver, holde styr på de mange bolde, overholde deadlines, men også, at du er åben for sparring og tror på, at du kan blive beriget af dine kolleger.

Vi forestiller os, at du som minimum har en bachelorgrad.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et uformelt miljø og store muligheder for selv at udvikle jobbet. Du vil være omgivet af engagerede kollegaer og et højt arbejdstempo.

Du vil være en del af en virksomhed med mange forandringer, på nogle måder tydelige forventninger og rammer fra f.eks. ministeriet.

Der vil være mulighed for hjemmearbejde, men vi sætter også stor pris på vores arbejdsfællesskab via fysisk tilstedeværelse.

Via vores brancheorganisation Danske Erhvervsskoler DEG, er vi med i et kvalitetsnetværk, hvor vi sparrer og inspirer hinanden på tværs af skoler.

Ansættelse

Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid og vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. august 2023.

Ansættelsesområdet er ZBC, og de kommende ca. 3 år vil det være på Troensevej i Næstved, hvorefter vi forventer at flytte tilbage til Ahorn Alle i Ringsted.

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående job vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant uddannelsesdokumentation. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 25. april 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt den 1. maj 2023 om formiddagen og anden samtale den 8. maj 2023 om eftermiddagen. I mellem samtalerne vil du blive bedt om at gennemføre en personprofiltest, og i forbindelse med anden samtale, vil du blive udfordret med en case.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Rikke Leander, chef for Kvalitet og HR udvikling på tlf.: 4172 1234 eller e-mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kvalitetskoordinator", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kvalitetskoordinator

Statistik over udbudte jobs som kvalitetskoordinator

Herunder ser du udviklingen i udbudte kvalitetskoordinator over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kvalitetskoordinator.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kvalitetskoordinator over tid

Dato Alle jobs som kvalitetskoordinator
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 11
22. april 2024 10
21. april 2024 11
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 10
12. april 2024 11
11. april 2024 13
10. april 2024 13
9. april 2024 10
8. april 2024 11
7. april 2024 13
6. april 2024 12
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 10
2. april 2024 11
1. april 2024 12
31. marts 2024 11
30. marts 2024 10
29. marts 2024 11
28. marts 2024 12