Lægesekretær søges til solopraksis

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

I forbindelse med overtagelse af en solo lægepraksis fra Region Midtjylland beliggende på adressen Jens Risoms Alle 11, 7330 Brande, søger jeg en erfaren sekretær, der har klinikerfaring og vant med kontakten til patienter. Klinikken bruger XMO, men erfaren bruger er ikke et krav.

Klinikken har en jordmoderklinik under Region Midtjylland tilknyttet selve praksis. Jeg forventer, at vi alle føler et fælles ansvar for patienterne og har en god og positiv stemning, således at alle kan føle sig godt tilpas.

Det vil være en stor fordel, hvis du vil kunne foretage relativt enkle sygeplejerskeopgaver såsom EKG, lungefunktion og blodprøver, men det er ikke et krav. Desuden en fleksibilitet ved sygdom/fravær for sygeplejersken.

Regnskabserfaring er bestemt ikke et krav, det finder vi ud af.

Klinikken er flot og lys og indrettet for ca. 10 år siden. Jeg forestiller mig, at ansøgningssamtaler vil foregå i selve klinikken med mulighed for selv at se klinikken.

Ansøgningsfrist er 01-04-2024, idet du forventes at kunne tiltræde den 01-06-24 i henhold til aftale med Region Midtjylland

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Brande
  • Mandag den 01. april 2024

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1