Lægesekretær søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

Charlottenlund Privathospital søger lægesekretær til fuldtidsstilling, gerne med erfaring fra andet privathospital. Arbejdstiden vil ligge mellem 8-17.

Charlottenlund Privathospital er et privathospital i fortsat vækst, beliggende midt i Charlottenlund, i nyindrettede, store lyse og indbydende lokaler. Privathospitalet bemandes dagligt af et ungt team af speciallæger i øre- næse-halssygdomme, anæstesilæger, sygeplejersker, lægesekretær, receptionister, audiologopæd, samt et større hold af tilknyttede studerende og kirurger.

Dine opgaver vil være at håndtere de mange kontakter mellem privathospitalet og de forskellige samarbejdspartnere – dette er både regioner og forsikringsselskaber, samt at foretage LPR-registrering og håndtere DUF patienter. Dine opgaver vil således være mangeartede og varierede.

Gode IT-, samt danskkundskaber er et krav, da en del af opgaverne er administrative.

Vi forventer, at du kan holde flere bolde i luften samtidig uden at blive stresset og at du kan holde hovedet koldt, selvom der er travlt. Du skal være mødestabil, ansvarsbevidst og have sans for detaljer og orden og det er forventet at du engagerer dig i dit job og din arbejdsplads.

Vi tilbyder til en hverdag i et afslappet miljø, hvor der er kort fra idé til effektuering, tæt kontakt med ledelsen og et positivt og nærværende socialt miljø blandt kollegerne samt mulighed for individuelle hensyn i arbejdstidsplanlægningen.

Motiveret ansøgning, med foto CV og oversigt over tidligere ansættelser, fremsendes til:  

[email protected]

OBS: Ansøgere uden relevant uddannelse eller erfaring, som ikke taler dansk eller bor i Danmark, samt ansøgere uden nogen erfaring indenfor det danske sundhedsvæsen vil ikke blive besvaret.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Charlottenlund
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1