Attraktiv lægesekretærstilling hos velfungerende ambulatorium i hyggelige grønne omgivelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

I Psykiatrisk Ambulatorium Glostrup, der ligger i udkanten af et lille hyggeligt skovområde tæt ved Glostrup Hospital, søger vi en lægesekretær til start pr. 01. november 2023. Har du lyst til at blive en del af en afdeling, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling, et stærkt mono-tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø, så læs med her.

Dit kommende team og dine arbejdsopgaver

Du bliver en del af et sekretærteam på fire, hvor du sammen med dine kolleger Sarah, Ulla og Kristina vil løse alle de lægesekretærfaglige opgaver i Sundhedsplatformen, der hører til i et ambulatorium, heriblandt:

  • Henvisninger
  • Arbejdslister
  • Bookinger
  • Ordinationer

Du vil desuden kunne få individuelle opgaver og ansvarsområder, hvor du får mulighed for både at vedligeholde og udvikle dine brede lægesekretærkompetencer og dine egne spidskompetencer.

I sekretariatet vil du have en hverdag med patientkontakt både ved fremmøde og telefonisk. En stor del af de daglige opgaver går på skift mellem dig og dine kolleger. Vi tilbyder dig derfor en varierende arbejdsuge med mere patientkontakt på nogle dage og andre dage med mere tid til backoffice-opgaver.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Gode muligheder for faglig udvikling. Vi udvikler os i takt med de nye opgaver, der kommer i vores fag og som efterspørges. Lægesekretærernes kompetencer og udvikling vægtes højt. Derfor bliver evt. ønsker om lægesekretærfaglig efteruddannelse oftest imødekommet.
  • Et stærkt mono-tværfagligt miljø. Du bliver en del af et spændende tværfagligt miljø med fokus på det gode samarbejde og den høje kvalitet. Vi er gode kollegaer, der hjælper hinanden på kryds og tværs, og som deler faglig viden på bl.a. sekretærmøder, teambaserede møder og ad hoc-workshops med fokus på undervisning, arbejdsgange, vidensdeling og læring.
  • Individuelt tilpasset introduktionsprogram. Du vil ved ansættelsen få tildelt en mentor, og der bliver udarbejdet og tilrettelagt et individuelt oplæringsprogram.

Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet lægesekretær, har flair for IT og lyst til at tage del i de mange forskellige opgaver og funktioner i ambulatoriet og ser gerne, at du:

  • har erfaring fra det ambulante område
  • trives med en omskiftelig arbejdsdag
  • har lyst til aktivt at bidrage til et fortsat godt arbejdsmiljø
  • har en fleksibel og positiv tilgang til opgaveløsningen
  • tager aktiv del i egen faglig udvikling

Velkommen indenfor hos Psykiatrisk Ambulatorium Glostrup

Ambulatoriets formål er at behandle borgere med svære psykiske lidelser i deres eget miljø. Ambulatoriet arbejder efter F-ACT-modellen, hvor patienterne tilbydes fleksibel, udgående og opsøgende behandling. Behandlingen er tilpasset patientens behov, og patienten behandles både i ambulatoriet og hjemme.

Udover dine 3 kommende lægesekretærkolleger består ambulatoriet af 6 overlæger, 1 oversygeplejerske, 13 sygeplejersker, 1 social- og sundhedsassistent, 2 socialrådgivere og 2 psykologer.

Du får en arbejdsplads med gode parkeringsmuligheder og tæt på offentlig transport.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet kl. 07.30/8.00-15.00/15.30.
Lønforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Send din motiverede ansøgning via linket senest fredag den 10. september 2023.

Husk at medsende cv og uddannelsesbevis. Vi indkalder til samtaler fredag d. 15.09.2023 mellem 09.00-15.00.
Kun ansøgere, der er uddannet lægesekretær, vil komme i betragtning.

For yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Michael Ejlerskov via mail: [email protected] eller på tlf. 24 59 02 08.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen i tidsrummet kl. 07.30/8.00-15.00/15.30.
Lønforhold er efter gældende overenskomst.

Kort om Psykiatrisk Center Glostrup
Psykiatrisk Ambulatorium Glostrup er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. På centeret er vi i alt 34 sekretærer og har en til to SAK studerende ad gangen. Psykiatrisk Center Glostrup er fordelt på 5 matrikler.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Glostrup på følgende link: www.psykiatri-glostrup.dk

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "
Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Glostrup
  • Søndag den 10. september 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hellerup

    Patienter kan være sårbare, usikre og bekymrede i mødet med sundhedsvæsenet, og derfor er det vigtigt for os, at vores patienter bliver taget godt og kompetent imod og føler sig ventet og velkommen..
    • Lægesekretær
    • Hellerup
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Vi søger en ny kollega til et spændende speciale, som konstant er i udvikling. Ønsker du et meningsfuldt job hvor dine kompetencer værdsættes højt og hvor tværfagligt samarbejde er noget af det vig..
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Glostrup

    Omgivet af smukke træer og med det gamle gartneri som nabo ligger Kirsebærhuset, hvor vi til Enhederne for Kompliceret Skizofreni og Oligofreni søger en lægesekretær med start 1. juni 2024 eller sn..
    • Lægesekretær
    • Glostrup
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hvidovre

    Kom og vær med i teamet i vores Klinik (ambulatorie) for Ældremedicin Hvidovre Hospital. Vores nye lægesekretær får sammen med teamet af sygeplejersker, læger og sekretærer en vigtig rolle i opbygn..
    • Lægesekretær
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1