Lægesekretær fast stilling i Kirurgisk Gynækologisk sengeafsnit/ Kirurgisk ambulatorium - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vores kollega på sengeafsnittet har valgt at prøve noget helt andet end lægesekretærfaget, så derfor mangler vi en lægesekretær til Kirurgisk sengeafsnit – evt. en delestilling mellem Kirurgisk sengeafsnit og Kirurgisk ambulatorium.

Kirurgisk afdeling består af et stort sengeafsnit, Kirurgisk Ambulatorium og Endoskopiafsnittet.

Vi søger en ny kollega til sengeafsnittet, men har du ønske herom, er det muligt at dele stillingen mellem vores sengeafsnit og Kirurgiske ambulatorium.

Kirurgisk Gynækologisk sengeafsnit er et specialiseret og travlt afsnit, hvor vi har patienter som indlægges ved akutte kirurgiske og gynækologiske sygdomme, har åben indlæggelse, indlæggelse ved livets afslutning samt indlæggelse ved planlagte kirurgiske og gynækologiske operationer. På sengeafsnittet har vi også et Stomiambulatorium og et forholdsvis nyoprettet Palliationsambulatorium, hvor lægesekretærerne har nogle administrative opgaver.

Kirurgisk ambulatorium varetager diagnostik og behandling af kirurgiske sygdomme. Endvidere foretages små kirurgiske indgreb i lokal bedøvelse også i ambulatoriet. De fleste patienter er planlagte, men det sker også, at patienter skal have foretaget små indgreb subakut.

Jobbeskrivelse

I sengeafsnittet er vi normeret til 38 senge man-fredag og 26 senge i weekender og helligdage. Sengeafsnittet er et travlt og spændende afsnit, hvor vi hele tiden udvikler os og sekretærerne har en meget central rolle i bl.a. konferencer og afvikling af dagens opgaver.

I ambulatorieafsnittet modtager vi patienter på hverdage. I øjeblikket har vi 9-10 ambulatoriestuer hver uge, hvor det er en kunst at udnytte de sparsomme tider maximalt. Her har sekretærerne en vigtig rolle, for det kan til tider være som at lægge et puslespil, hvor der mangler brikker.

Vi er en gruppe faste sekretærer i begge afsnit – 5 på sengeafsnit og 2 i ambulatoriet. Vores opgaver er mangeartede, men alle handler om at give patienterne den bedste service og oplevelse i vores afsnit. Vi har et meget tæt samarbejde med læger og plejepersonale, og sekretærerne har en central og vigtig rolle i sikring af patientens forløb, den mest optimale drift og korrekt registrering af patientforløb.

Vi har endvidere også ansvar for oplæring af elever og SAK-studerende i vores afsnit.

Din profil

Du kan se dig selv i enten et eller begge teams sammen med henholdsvis 4 og 2 andre dygtige og engagerede kolleger.

Du har et ønske om, at bidrage til at give patienterne et godt forløb og en god oplevelse på en travl afdeling

Du er ansvarsfuld, en teamplayer og fuld af godt humør

Du har lyst til at tage del i afdelingens forandrings- og udviklingsprocesser, og du forventes at tage medansvar for din egen faglige og personlige udvikling.

Vi kan tilbyde

En afdeling, hvor vi sætter en stor ære i at dyrke det gode kollegaskab, gode humør og fleksibilitet i opgaveløsningen i samspil og samarbejde med vores plejepersonale, læger og afdelingens øvrige lægesekretærer.

Et socialt og fagligt stærkt team, hvor der er fokus på det gode arbejdsmiljø, og hvor der er plads til at sige sin mening.

At vi som lægesekretærer i Kirurgisk Afdeling er en meget værdsat faggruppe og vi inddrages i mange arbejdsprocesser og tænkes ind i tværfagligheden kontinuerligt.

At vi tilpasser oplæring efter kompetencer. Det vigtigste er, at du passer godt ind i teamet.

Vi har mange forskellige opgaver, der grundlæggende drejer sig om at give patienterne den bedste service og oplevelse i vores afsnit.

At du kan byde ind på specialfunktioner, hvis du har lyst og interesse i det, fx superbruger, D4-redaktør o.lign.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning, og skriv også gerne, hvis du har andre ønsker til din arbejdstid.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om stillingen, eller hvis du vil komme og besøge os.

Vi er fleksible i forhold til, hvornår samtalerne afvikles, men forventer at have afsluttet ansættelsessamtaler senest d. 29. marts 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Holbæk
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær søges til nyetableret Karkirurgisk Afdeling på SUH i Roskilde I forbindelse med at Karkirurgisk Afdeling er blevet en selvstændig afdeling på Sjællands Universitetshospital, .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Køge

    Distriktspsykiatrien i Køge er en del af Psykiatrien Øst i [xxxxx], og vi søger lægesekretær 14 timer om ugen pr. 01.05.24 eller hurtigst muligt derefter. I vikariat til 31.08.2024 .
    • Lægesekretær
    • Køge
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær Hæmatologisk Afdeling søger en ledende lægesekretær til vores fantastiske lægesekretærteam med ansættelse fra den 1. september 2024, da vores ledende lægesekretær Elin er g..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Slagelse

    Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til. Se..
    • Lægesekretær
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1