Ledende lægesekretær til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse og Næstved Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Ledende Lægesekretær til NSR Anæstesiologisk Afdeling

Har du lysten til at motivere og udvikle en sekretærgruppe med mange specialfunktioner i en stor, spændende afdeling - og har du mod på at varetage en ledelsesfunktion sideløbende med at bidrage til afdelingens lægesekretærfaglige opgaver - så er det lige dig vi mangler.

Vi søger en ledende lægesekretær 37 timer ugentligt til NSR Anæstesiologisk Afdeling på Næstved og Slagelse sygehuse - med ansættelse 01.04.2023 eller efter aftale.

Om NSR Anæstesiologisk Afdeling

Vi er en stor og spændende afdeling med ca. 440 medarbejdere fordelt på 2 matrikler. Dagligdagen er præget af et godt humør i et uformel miljø, hvor en række dygtige og fagligt ambitiøse medarbejdere hver dag bestræber sig på, at bidrage til gode og tilfredsstillende patientforløb.

NSR Anæstesiologisk Afdeling varetager bedøvelse til undersøgelse og operation, overvågning for smerter og kredsløb ved opvågning efter operation, behandling af intensivt syge patienter samt behandling af patienter med kroniske, non-maligne smerter.

Vi har årligt 16.000 operationer på de to matrikler, og 8.500 ambulante besøg i vores Tværfaglige Smertecenter.

Vores sekretærgruppe består af 9 lægesekretærer og 1 kontorassistent fordelt på 2 matrikler.

I Slagelse har 2 lægesekretærer primær funktion på Intensiv/Intermediært Afsnit, 1 lægesekretær i Ambulant Kirurgi samt 3 lægesekretærer på den centrale operationsgang, hvoraf den ene er særligt beskæftiget med at assistere vagtplanlæggerne i operationsafsnit, anæstesiafsnit og opvågning.

I Næstved har vi 1 kontorassistent i receptionen i det Sammedagskirurgiske Afsnit samt 3 lægesekretærer i Anæstesisekretariatet, heraf en lægesekretær i vagtplanlæggerstilling for lægerne og med fremmøde en gang ugentlig på Slagelse Sygehus.

Ydermere er der 3 lægesekretærer i Tværfagligt Smertecenter, som ledelsesmæssigt har oversygeplejersken som nærmeste leder, men fagligt har behov for at sparre med den samlede sekretærgruppe.

Lægesekretærernes opgaver spreder sig vidt fra opgaver i Sundhedsplatformen til en række spændende specialistopgaver. Vi supplerer hinanden fint i sekretærgruppen med vores forskellige personligheder og kompetencer, og vi er gode til at hjælpe hinanden i det daglige med gensidig respekt og masser af godt humør. Den kultur forventer vi, at du også vil være en del af.

Vi ønsker en ledende lægesekretær, der har lyst til at påtage sig en mangfoldighed af opgaver og som kan udvikle opgaveløsningen for sekretærerne på begge matrikler, så der sikres sammenhæng og ensartet kvalitet i arbejdet. Vi lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde i vores afdeling, hvilket vi mener gør det til et spændende og interessant sted at være.

Som ledende lægesekretær får du ansvaret for personaleadministrationen og kompetenceudviklingen af sekretærerne i de forskellige afsnit.

Du får det faglige og personalemæssige ansvar for 10 sekretærer på i alt 5 afsnit fordelt på 2 matrikler. Vi forestiller os, at du vil have primært fremmøde på Slagelse Sygehus og en enkelt dag om ugen er i Næstved. Udover ledelsesopgaverne forventes du at indgå i lægesekretærernes løsning af kerneopgaverne.

Du er:

  • Inspirerende, involverende og kan bidrage til at udvikle sekretærgrupperne, så deres kompetencer tilpasses fremtidens krav.
  • Interesseret i at stå i spidsen for vores lille, men unikke gruppe af sekretærer og samtidig være med til at styrke fagligheden i gruppen.
  • Indstillet på at opnå et godt kendskab til sekretærernes daglige funktioner og dermed bidrage med den sparring og deltagelse der er behov for.
  • God til at samarbejde og skabe relationer på alle niveauer, både internt og eksternt.

Af kvalifikationer forventer vi, at du

  • Er uddannet lægesekretær og har ledelseserfaring.
  • Kan bidrage og give faglig sparring ift. sekretærernes opgaveløsning.
  • Har et indgående kendskab til og erfaring med arbejdet i sygehusvæsnet.
  • Besidder gode kompetencer indenfor IT, herunder Sundhedsplatformen og D4.
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø og motivere til en positiv tilgang til opgaveløsningen.

Af personlige kvalifikationer søger vi en person, der er god til at samarbejde - med gode kommunikative evner, som har humor og empati og evnen til at fremme trivslen og det gode arbejdsmiljø, og som er i stand til at bevare roen og overblikket i en travl hverdag.

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk sekretærgruppe - i en afdeling, hvor der ikke er 2 dage, der ligner hinanden.

Stillingen er på 37 timer.

Stillingen ønskes besat fra 01.04.2023 eller efter aftale. Vi forventer at afholde samtaler 07.02.2023.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Charlotte Carl Larsen, [email protected], tlf. 21 81 21 52


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Slagelse
  • Torsdag den 02. februar 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær søges til nyetableret Karkirurgisk Afdeling på SUH i Roskilde I forbindelse med at Karkirurgisk Afdeling er blevet en selvstændig afdeling på Sjællands Universitetshospital, .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Køge

    Distriktspsykiatrien i Køge er en del af Psykiatrien Øst i [xxxxx], og vi søger lægesekretær 14 timer om ugen pr. 01.05.24 eller hurtigst muligt derefter. I vikariat til 31.08.2024 .
    • Lægesekretær
    • Køge
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær Hæmatologisk Afdeling søger en ledende lægesekretær til vores fantastiske lægesekretærteam med ansættelse fra den 1. september 2024, da vores ledende lægesekretær Elin er g..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Slagelse

    Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til. Se..
    • Lægesekretær
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1