Lagermedarbejder/truckfører til Fog trælast i Kvistgård

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kvistgård

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en lagermedarbejder til en fuldtidsstilling i vores forretning i Kvistgård.

Du bliver ansat i vores driftsafdeling, hvor din primære arbejdsopgave vil være plukning og pakning af byggematerialer, vareopfyldning, læsning og losning af biler samt oprydning og forefaldende opgaver.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt fordelt på fem hverdage og hver 3. lørdag. Forretningen har åben kl. 6:00 til 16:30 på hverdage og kl. 8:00 til 13:00 om lørdagen.

Du skal være klar til en udfordrende hverdag med højt tempo. Du er mødestabil. Som person skal du være frisk og engageret, samt ikke være bange for at tage fat. Du skal have kørekort, truckkort, og gerne branchekendskab.

Vi er en virksomhed med et meget bredt og stærkt varesortiment, og vi lægger stor vægt på god service, høj faglighed og høj kvalitet. Vi tilbyder en dynamisk og udfordrende hverdag, hvor to dage ikke er ens sammen med en masse gode kollegaer. Løn i henhold til overenskomst, pensionsordning, firma sommerhus og en favorabel personalekøbsordning.

Lyder det som noget for dig? Så send venligst din ansøgning via linket i dette opslag. Send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende. Vil du høre mere om den ledige stilling, er du velkommen til at ringe til Kim Pedersen på telefon 49125076.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kvistgård.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Kvistgård

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder i Nordsjælland

    Jobbet består af både indendørs- og udendørsarbejde.Du vil få oplæring af kolleger for at sikre, at du er bedst muligt forberedt på dine opgaver. Arbejdstider: Vi forstår vigtigheden af..
    • Lagermedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Frederikssund

    We are seeking a highly organized and detail-oriented Packaging Technician to join our energetic and innovative Global Packaging Team. In this role, you will support the Global Packaging Innovation..
    • Lagermedarbejder
    • Frederikssund
    Få mere info
  • Lagermedarbejder (vikar) i Nordsjælland

    Spændende vikariat! Vi søger flere lagermedarbejdere til vores kunde i Farum! Er du en erfaren truckfører med et drive for detaljer og kvalitet? Så er det dig, vi leder efter! Ansøg i dag..
    • Lagermedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Kvistgård

    Har du erfaring med at arbejde på lager? Trives du med at have fokus på detaljen, og har du ordenssans? Så er dette job måske noget for dig! Vi er i fuld gang med at udvide vores produktionsfac..
    • Lagermedarbejder
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Kvistgård

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Kvistgård over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1