Rekrutteringsfirma

Warehouse System Administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Cimbria er en af verdens førende virksomheder inden for industriel forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn og frø samt dyrefoder, fødevarer og andre bulk-produkter. Virksomheden tilbyder projektdesign, engineering og processtyring – samt udvikling, fremstilling og service af individuelle maskiner, kundetilpassede systemer og installationer. I 2016 blev Cimbria opkøbt af AGCO-koncernen. AGCO er en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner og infrastruktur med en placering som nummer 296 på den årlige Fortune 500-rangliste i 2015. AGCO har mere end 20.000 medarbejdere over hele verden og fokuserer på design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner. AGCO-produkter sælges gennem nogle kerne-brands, for eksempel Massey Ferguson, Challenger, Valtra og Fendt på traktorsiden, mens AGCO Grain & Protein-enheden drives af mærker som GSI og Cimbria.GSI er verdens største producent af siloer, og Cimbria og GSI er et perfekt match med henblik på at blive verdens største og mest teknologisk avancerede leverandør af produkter og systemer til kornlagrings- og frøforarbejdningsindustrien. Med 20 produktionsfaciliteter på fem kontinenter og lokale salgsrepræsentanter over hele verden har virksomheden et uovertruffen globalt fodaftryk og global rækkevidde. For at bidrage til virksomhedens kontinuerlige produktudvikling og -optimering søges nu en: Warehouse System AdministratorOptimering – Warehouse Management System – Ledelse
Vil du være en del af en international og markedsførende virksomhed, og sætte dit præg på den interne logistik? Og har du flair for IT og Warehouse Management Systems? Som Warehouse System Administrator hos AGCO/Cimbria bliver du en del af en ambitiøs vækstrejse, hvor du får det overordnede ansvar for driften af den interne logistik og bliver ansvarlig for virksomhedens Warehouse Management System. Du får derfor en spændende og alsidig rolle i en virksomhed, der er markedsførende indenfor sit felt. Du får en afgørende nøglerolle, hvor du med reference til virksomhedens Senior Manager Manufacturing, Technology & Facilities, Grain & Seed, får ansvaret for brugen og optimeringen af virksomhedens Warehouse Management System og den interne logistik mellem virksomhedens forskellige sites. Du får blandt andet ansvaret for monitorering, vedligehold, support, detektering af fejl, fejlrettelser udtræk af masterdata relateret til virksomhedens Warehouse Management System. Du linker ligeledes ressourcer og data fra XAL, virksomhedens nuværende system, til virksomhedens nye system, SAP, som skal anvendes fra 2024. Det er derudover ligeledes dig, som er ansvarlig for kontrol, stikprøvetagning samt status på lageret, ligesom du foretager analyser og rapporterer resultaterne af disse videre til virksomhedens kvalitets-, økonomi- og planlægningsafdeling. En del af rollen kan også indebære ledelse, hvis det er en karriere præference for dig. For at få succes i rollen har du erfaring fra en tilsvarende stilling i en logistik- eller lagerfunktion. Det forventes at du har god erfaring med et Warehouse Management System. Det er dertil en fordel, hvis du har erhvervserfaring fra maskinindustrien og ledelseserfaring kan ligeledes være en fordel. Du har en god IT-forståelse generelt, og du har erfaring med Office-pakken, Teams samt erfaring med ERP-systemer (gerne XAL og/eller SAP). Du behersker desuden dansk og engelsk på skrift og i tale. Du har et godt overblik og motiveres af at gøre en forskel og bidrage til den videre udvikling af en virksomhed i vækst. Du er serviceminded med gode kommunikationsevner og har en god forretningsforståelse. Du tager ejerskab for dit arbejdsområde i kraft af dit gode overblik og arbejder altid på at finde den bedste løsning. Du har gode planlægnings- og prioriteringsevner og er vant til at anvende IT for at skabe struktur og systematik i arbejdsgangen.Er du den nye Warehouse Management System hos AGCO/Cimbria, så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Svend Erik Birkelund på +45 51 29 43 33.For at læse mere om Cimbria, se: https://www.agcocorp.com/brands/cimbria.htmlVi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Thisted

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder i Nordjylland

    Jobbet JobbetDu vil blive en del af produktionen, og dine arbejdsopgaver vil variere. Du vil indgå i et professionelt og energisk team med fokus på høj kvalitet.Din primære arbejdsopgave vil være .
    • Lagermedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Aalborg

    VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?Hos [xxxxx] Distribution Aalborg har vi travlt, og søger derfor nye kollegaer.Du vil blive en del af et aktivt team, som målrettet betjener områdets..
    • Lagermedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Nordjylland

    Vi søger pålidelige og engagerede tilkaldevikarer til vores kunde i Nørresundby. Som tilkaldevikar vil dine primære opgaver omfatte:Pakning af varer i overensstemmelse med virksomhedens standa..
    • Lagermedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Brønderslev

    Brænder du for lagerarbejde, og har du erfaring som koordinator? Så har vi muligvis jobbet til dig ved CUBIC i Brønderslev. De søger en dygtig og engageret lagerkoordinator til fast job på nathold..
    • Lagermedarbejder
    • Brønderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0