Skiltetekniker søges til vores afdeling i Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du hænderne skruet ordentligt på? Sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde? Og har du erfaring med at montere folie? Så er du måske vores nye kollega i Hjørring!

Om jobbet

Som skiltetekniker hos Nordjysk Lift får du ansvaret for, at alt vores materiel er udstyret med logo, telefonnummer og hjemmeside, inden det bliver lejet ud. Du vil få mange forskelligartede opgaver, da vi har alle slags materiel – fra værktøj til lifte, der kan nå hele 57 meter op i luften. Du kommer til at have din daglige gang på værkstedet samt i Marketing-afdelingen, hvor vi har egen printproduktion med Roland TrueVis printer.

Dine primære opgaver bliver:

  • Montering af folie på maskiner, containere, vogne, skilte m.m.
  • Opmåling af og layout til nyt materiel
  • Print, laminering og udskæring af folie

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet skiltetekniker eller har erfaring med montering af folie. Du er løsningsorienteret, kvalitetsbevidst og tager ansvar. Du har gode samarbejdsevner og er klar på at arbejde sammen med forskellige kolleger på tværs af fagligheder.

Som person er du selvstændig og pligtopfyldende, og du sætter en høj standard for dit eget arbejde. Du trives i et til tider hektisk miljø og er god til at holde overblikket. Vi lægger desuden stor vægt på, at du er en positiv og hjælpsom kollega, som bidrager med højt humør.

Vi tilbyder

Et spændende og ansvarsfuldt job i en virksomhed, hvor tingene går stærkt, og opgaverne er forskellige fra dag til dag. Du kommer til at arbejde i en organisation med en humoristisk og uformel kultur samt et højt fagligt niveau, hvor sparring, vidensdeling og læring er en stor del af hverdagen. Hertil kommer en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Interesseret?

Synes du, at stillingen lyder interessant, og kan du se dig selv som en del af holdet i Hjørring? Send hurtigst muligt ansøgning og CV til [email protected] mærket med ”Skiltetekniker Hjørring” i emnefeltet.

Vi ønsker stillingen besat snarest og holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Andreasen på telefon 41 41 48 48.

Nordjysk Lift er en af landets førende udlejningsvirksomheder inden for materiel. Vi er omkring 130 medarbejdere, der hver dag arbejder benhårdt for at blive kundernes foretrukne valg, når de har brug for materiel. Vi sætter en ære i den nære relation med kunderne. Derfor har vi hele 11 afdelinger fordelt rundt i Danmark, så vi også i den fysiske forstand er tæt på kunderne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maler", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maler
  • Hjørring
  • Tirsdag den 26. september 2023

Lignende jobs

  • Maler i Hjørring

    Dygtig og effektiv malersvend søges. Vil du være med til at opføre kvalitetsboliger i Løkken by ? Vi søger dygtige kvalitetsbevidste malere der kan arbejde selvstændigt. Vi forventer .
    • Maler
    • Hjørring
    Få mere info
  • Maler i Aalestrup

    Har du erfaring med overfladebehandling? Synes du, det er spændende med varierende opgaver, og synes du, at en afvekslende dag er noget for dig? Virksomheden har et computerstyret fuldautomatisk an..
    • Maler
    • Aalestrup
    Få mere info
  • Maler i Støvring

    Overfladebehandler med kendskab til sandblæsningKilde: [xxxxx]
    • Maler
    • Støvring
    Få mere info
  • Maler i Nørresundby

    Er du en erfaren maler med ekspertise inden for overfladebehandling? Vil du være en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor fællesskab, trivsel og sikkerhed er i fokus? Så er du måske vores..
    • Maler
    • Nørresundby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som malere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte maler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal malere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte malere over tid

Dato Alle jobs som malere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1