Shipping Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

Interesserer du dig for shipping? Har du et stort overblik, drive og gode færdigheder til at sikre leveringsaftaler og deadlines overholdes? Vil du være med til at levere den bedste kundeservice som overhovedet muligt? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores ny Shipping Assistant?

Customer Service Center skal i gang med et projekt omkring ændring og optimering af arbejdsprocesser, hvilket giver os mulighed for at tilføje endnu en ressource til teamet.

Med reference til Manager Costumer Service Centre bliver du en del af et team på 7 medarbejdere. Vores Customer Service Center er et vitalt bindeled mellem produktionen, produkt management, salgsselskaberne og slutkunder, og er helt central for vores ambition om at sikre den bedst mulige kundeservice og kundetilfredshed. Vi sender årligt mere end 14.000 maskiner til kunder i hele verden og ser et højt potentiale for vækst i fremtiden.

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Med base i vores Customer Service Center får du som Shipping Assistant et bredt indblik i og forståelse for virksomhedens supply-chain. Arbejdsopgaverne i Customer Service Centeret er fordelt på to arbejdsområder, Shipping og Orderdesk. I din ansættelse hos os, vil du blive introduceret til og have faste arbejdsopgaver i begge områder, med en fordeling der forventes at være 80 % shipping og 20 % orderdesk.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Booking af forsendelser (biltransport, søfragt, luftfragt)
  • Håndtering af udførselsdokumenter
  • Fakturering
  • Planlægning og optimering af forsendelser i tæt samarbejde med interne kollegaer og vores kunder
  • Opfølgning på forsendelser
  • Support til kvalitetsafdelingen mht. transportskader
  • Besvarelse af kundehenvendelser
  • Support til produkt management
  • Håndtering af Salgsordre
  • Håndtering af Produktionsordre

Derudover vil du skulle tage del i projektet omkring optimering og ændring af eksisterende arbejdsprocesser. Din base er på vores fabrik i Kerteminde.

Du bliver en del af et effektivt og dynamisk team, hvor omgangstonen er uformel og tempoet højt.

Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.

Din profil

For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for shipping/orderdesk/salgssupport og flere års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Du har en stærk interesse for it og er fortrolig med de fleste programmer i Office-pakken, optimalt har du erfaring med SAP, E-eksport og Power BI. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, tysk er et plus.

Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde selvstændig i en dynamisk og sæsonbetonet hverdag samtidig med du er løsningsorienteret og sikrer at leveringsaftaler og deadlines overholdes. Derudover er du service minded, kundeorienteret og en god kommunikator, og du formår at begå dig i et travlt miljø med høje ambitioner. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling.

Som Shipping Assistant får du en stor berøringsflade, du formår derfor at arbejde tværorganisatorisk og kommunikere på et højt niveau, hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er et must.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende i starten af 2023, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Kerteminde

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder (elev) i Svendborg

    Har du interesse og flair for elektronik og IT? Vil du lære om skibenes navigations- og kommunikationsudstyr? .. så er DU måske vores nye ELEKTRONIKFAGTEKNIKER-lærling? JOBBET: Du vil som..
    • Maritim medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Svendborg

    Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring fra skibsbygning eller rørinstallation fra det maritime eller industrien? Og kan du go..
    • Maritim medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Svendborg

    Kunne du tænke dig at arbejde i en stærk lokal virksomhed med et godt ry? Er du en god håndværker med erfaring i maritim service- eller værftsarbejde? Og kan du godt lide at hver dag byder på nye o..
    • Maritim medarbejder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Maritim medarbejder på Fyn

    Nyborg Marina søger en havneassistent-afløser hurtigst muligt, og foreløbig indtil august 2024. Om Nyborg Marina:Nyborg Marina er en kommunal lystbådehavn, som hører under [xxxxx]Vi har..
    • Maritim medarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0