E-Commerce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vil du være med til at gøre vores kunder endnu mere tilfredse ved at gøre det let at handle digitalt? Vil du være med til at sikre Footzone Group’s fortsatte succes som digital forretning og deltage i udviklingen af eCommerce strategien i en spændende footwear virksomhed?

Jobbet:

Som E-commerce Coordinator skal du være med til at skabe den samlede digitale kundeoplevelse for vores kunder. Du skal arbejde med vedligeholdelse og udvikling af vores eksisterende platforme og værktøjer - og hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen og konverteringsraten på vores webshops. Samtidig skal du deltage i udviklingen af content til nyhedsbreve og sociale medier.

Vi arbejder med følgende:

Shopify webshops # Sociale medier – både organisk og betalt – på FaceBook, Instagram (TikTok, Snapchat, Pinterest, LinkedIn skal gerne kobles på) # Google – SEO, Google Ads # E-mail marketing, Klaviyo # Influencer marketing

Om dig:

Vi forestiller os herudover, at du er kommercielt indstillet med strategisk forståelse kombineret med stærke eksekveringsevner. Du kan lide at skabe fornyelse og drive forandringer. Af natur er du struktureret og målrettet og har viljen og lysten til at lykkes og skabe resultater sammen med andre. Du ser muligheder frem for begrænsninger og kan med dine kompetencer generere trafik til vores webshops. Du har muligvis nogle års erfaring fra lignende, men det er ikke et krav.

Om Footzone Gorup:

Footzone Group er en virksomhed i konstant bevægelse, hvor kunderne altid er i centrum. Det primære forretningsområde i virksomheden er Havanna Shoes, derudover vores brands phenumb copenhagen, Shoedesign Copenhagen & Johnny Bulls, er betydelige spillere på footwear markedet. Vi har et stort udvalg af modesko til alle typer og aldre og vi har altid fingeren på pulsen på, hvad der rører sig.

Arbejdstimer og forhold:

37-timer ugentligt. Du vil som udgangspunkt skulle arbejde på vores fysiske kontor i Holstebro og sidde sammen med resten af teamet.

Start: snarest muligt

Ansøgning:

Send os gerne hvad der er lige netop dit speciale, måske er det dig vi står og mangler.Send os en kort ansøgning, dit CV samt et vellignende foto, og gerne link til din LinkedIn profil.

Send din mail afsted til Jan Damkjær Nielsen på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Brande

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (elev) i Brande

    Er du den nye leder hos McDonald’s Brande?Lyder tanken fristende?Som leder er du ganske enkelt leder, holdkaptajn og anfører på holdet. Et helt centralt element i vores medarbejderes og gæsters opl..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Vildbjerg

    Do you want to be part of a team, who strives to accelerate company growth even further and where “the sky is the limit”? Imagine yourself being frontperson in product innovation, with the target t..
    • Marketingmedarbejder
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Brande

    Er du en dygtig Teknisk Designer, som kan bidrage til høj kvalitet i udviklingen af projekter i vores tekniske afdeling? Har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde, udvikli..
    • Marketingmedarbejder
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2