Rekrutteringsfirma

Product Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Vi søger for vores kunde DSE Test Solutions A/S i Horsens en ambitiøs og internationalt orienteret Product Manager, som bliver ansvarlig for virksomhedens succesfulde og markedsledende portefølje af måleinstrumenter. Helt unikke og velgennemprøvede instrumenter, der fx bruges til kvalitetssikring af lakisoleret tråd / wire i sektoren for elektrificeret transport.

Med reference til virksomhedens direktør, får du en nøglerolle i det team, som sælger, producerer og udvikler måleudstyr til internationale målgrupper, hvor transportindustrien og dens underleverandører i dag udgør en betydelig del. En følge af producenternes absolutte fokus på elektrificering.

Som Product Manager er du det stærke led, der binder salgs-funktionen og leverance- og udviklingsfunktionen sammen. Du vil i rollen samtidig være ansvarlig for, at virksomhedens globale kunder bliver serviceret ved driftsforstyrrelser på måleudstyr.

Du vil blive en del af en overskudsgivende specialistvirksomhed, som har været på markedet for måleinstrumenter og testløsninger i mere end 25 år. DSE er førende på verdensplan inden for måleudstyr til kvalitetssikring af laktråd / wire til elektromotorer, transformatorer og generatorer, hos såvel laktrådsproducenter som den trådforbrugende industri. Produkterne afsættes på verdensplan med hoved-markeder i Europa, Asien, Nord- og Mellemamerika. Referencelisten tæller en lang række anerkendte internationale virksomheder.

Dine hovedarbejdsopgaver vil omfatte følgende:

  • Ansvarlig for at forretningsområdet for Wire-måleudstyr imødekommer markedets krav og udvikling
  • Støtte til organisationens sælgere med teknisk presales
  • Supportere salget ved koordinering af marketingaktiviteter
  • Specifikation af nye produkter med efterfølgende overlevering til udviklingsafdelingen
  • Test af nyudviklede produkter
  • Udarbejde og vedligeholde produktdatablade
  • Vedligeholdelse af brugermanualer og dokumentation
  • Instruktion og uddannelse af kunders brugere og teknisk support

Virksomheden tilbyder dig:
At blive en del af en dedikeret og succesfuld specialist-virksomhed, der har fokus på rådgivning, afsætning og udvikling af avancerede måleinstrumenter og kundespecifikke testløsninger. Du bliver mødt af store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en absolut teknologidrevet virksomhed. Du vil i dit daglige arbejde blive supporteret af et kompetent team af kollegaer med rigtig mange års anciennitet. Du vil få en afvekslende hverdag og en bred kontaktflade både eksternet og internt. Der er mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Du tilbydes naturligvis en god gagepakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Vores forventninger til dig:
Du har minimum tre års erfaring med product management inden for elektronik og/eller måleudstyr. Du har herudover nogle års erfaring med international presales og/eller kundeservice. Du har sandsynligvis en teoretisk uddannelse på minimum bachelorniveau inden for teknologi. Du brænder for teknisk rådgivning og teknisk problemløsning med en samtidig kommerciel tilgang. Du har god gennemslagskraft og evner at kommunikere på flere organisatoriske niveauer. Du er løsningsorienteret, og har et højt aktivitetsniveau, og så må du være indstillet på op til 60 årlige internationale rejsedage. Du formulerer dig professionelt på engelsk og dansk i både skrift og tale.

Vi forventer, at du har bopæl således, at din transporttid til virksomhedens kontor i Horsens udgør maksimum 60 minutter.

Om virksomheden
Vores kunde DSE Test Solutions A/S er en eksportorienteret teknologivirksomhed med 30 medarbejdere. Virksomheden har været i sit marked i mere end 25 år, og er ISO certificeret. Virksomheden udvikler en række specialløsninger inden for sine nicher, som er unikke måleinstrumenter og automatiseret test. Løsningerne indeholder typisk en kombination af elektronik, software og mekanik, og udvikles i tæt samarbejde med kunder og universiteter.Tiltrædelse:
1. maj 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansøgning
Vi vurderer løbende kvalificerede ansøgninger til stillingen, hvorfor vi opfordrer dig til at fremsende din ansøgning snarest muligt.

Yderligere information om stillingen:
Du er meget velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Jens Peter Holm på e-mail: [email protected] for yderligere information.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    [xxxxx] er et prisvindende digitalt Performance Marketingbureau med 300 højt specialiserede medarbejdere på tværs af ni kontorer i Norden, England og Holland med hovedkontor i Aarhus. Vi er speciali..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Lystrup

    Marketing & E-Commerce ChefFor Plantorama søger vi en erfaren kommerciel Marketing og E-commerce chef, som vil være med til at løfte virksomhedens marketing og online-forretning til nye højde..
    • Marketingmedarbejder
    • Lystrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Hedensted

    Er du studerende med lyst til at komme tættere på erhvervslivet gennem et studiejob? Har du lyst til at udfordre dine kompetencer indenfor et bredt udsnit af marketing-disciplinerne i praksis. Kan .
    • Marketingmedarbejder
    • Hedensted
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Århus

    Få jord under neglene med B2B-marketing som praktikant hos Heyloyalty Har du lyst til at teste din teoretiske marketing viden af og samtidig få et stærkt bidrag til dit CV? Så er det dig, vi .
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
28. april 2024 81
27. april 2024 83
26. april 2024 85
25. april 2024 88
24. april 2024 86
23. april 2024 86
22. april 2024 87
21. april 2024 86
20. april 2024 87
19. april 2024 86
18. april 2024 86
17. april 2024 87
16. april 2024 82
15. april 2024 82
14. april 2024 86
13. april 2024 83
12. april 2024 85
11. april 2024 86
10. april 2024 85
9. april 2024 85
8. april 2024 87
7. april 2024 84
6. april 2024 88
5. april 2024 85
4. april 2024 83
3. april 2024 87
2. april 2024 97
1. april 2024 98
31. marts 2024 98
30. marts 2024 96
29. marts 2024 100