Specialist til Klima- og Energisektionen hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at arbejde med energiløsninger i en professionel statslig virksomhed med gode muligheder for faglig- og personlig udvikling? Så har vi en spændende stilling som Energisagsbehandler i Klima- og Energisektionen ved FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE i Hjørring/Nørresundby.

Om os

Klima- og Energisektionen varetager rådgivning på energiområdet og bidrager til den overordnede strategiske udvikling på området i Forsvarsministeriet. Klima- og Energisektionen er en dynamisk sektion i vækst med 12 medarbejdere pt.

Der er gode muligheder for faglig sparring både internt i team Energi og sektionen, samt med de øvrige kollegaer i Ejendomsstyrelsen. Klima- og Energisektionen har endvidere en bred berøringsflade med Forsvarsministeriets øvrige styrelser og myndigheder, nordiske og baltiske lande, øvrige NATO-lande samt eksterne samarbejdspartnere, hvilket ligeledes giver gode muligheder for faglig sparring og udvikling.

Om stillingen

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du, i samarbejde med dine kollegaer, vil spille en vigtig rolle i arbejdet med Forsvarsministeriets aktiviteter og opgaver inden for energiområdet og den grønne omstilling.

Vi søger en dygtig og faglig kompetent kollega med et bredt kompetencefelt, hvor det primære arbejdsområde er inden for energieffektivisering, bygningsautomation herunder CTS og tekniske bygningskrav.

Dit primære ansvarsområde bliver at varetage rådgivning, beregninger og sagsbehandling inden for energiområdet, med særlig fokus på at opretholdelse af Forsvarets krav og tilpasning til byggeri og bygningstekniske installationer.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

• Varetage koordinering og projektledelse på indsatser relateret til energi projekter.
• Selvstændig sagsbehandling og rådgivning vedrørende energi og forsyning.
• Afklaring af relevante myndighedskrav inden for klima- og energiområdet.
• Intern rådgivning inden for intelligente bygningsinstallationer med primær fokus på CTS.

Opgaverne løses primært ved inddragelse af eksterne leverandører, og din rolle bliver som opgaveansvarlig at stille de rigtige krav, uddybe opgaven, gå i dialog og følge op på leverancerne.

Rejseaktivitet vil forekomme, primært i Danmark.

Om dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på minimum bachelorniveau. Du er formentlig uddannet ingeniør eller maskinmester og har relevant erhvervserfaring, hvor du har arbejdet med tekniske energieffektiviseringsprojekter. Derudover er det et stort plus, hvis du har erfaring med CTS-anlæg eller energiforsyning, samt håndtering og analysering af energidata.

Du ønsker at bidrage aktivt til en professionel og helhedsorienteret håndtering af Forsvarsministeriets mangeartede opgaver og aktiviteter på energiområdet og evner at samarbejde på alle niveauer i en stor organisation.

Det forventes, at du formår at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og arbejde løsnings- og samarbejdsorienteret med fokus på kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen. Du evner at formidle og rådgive på et højt fagligt niveau.

Som person forventes det, at du er fleksibel og struktureret, samt kan arbejde selvstændigt og i teams. Derudover skal du være god til at formulere dig på dansk i både skrift og tale, samt kunne begå dig på engelsk. Endelig skal du kunne evne at styre opgaver og opnå helhedsorienterede løsninger i et krydsfelt af forskellige interesser, og du forstår vigtigheden af behovet for koordinering og forventningsafstemning.

Du skal have gyldigt kørekort til bil kat. B.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.
Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning knyttet til stillingen.

Stillingen er på 37 timer ugentlig inkl. frokostpause. Ansættelse hurtigst muligt.

Dit faste tjenestested vil være Hjørring Kaserne, men med mulighed for fleks/fast plads i Nørresundby.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEM og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte chef for Klima- og Energisektionen Anders Krag Lybæk på telefon 2937 5617 eller mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er onsdag, den 3. maj. Samtaler bliver afholdt løbende.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via ansøgningslinket. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter, såsom ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingerne.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE (FES)
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark.

Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 1500 medarbejdere.

Du kan læse mere om FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE på www.ejendomsstyrelsen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Hjørring
  • Onsdag den 03. maj 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Would you like to play an important part in the fight against climate change? Do you want to work for a market leading company in the wind industry and thrive in global environments? Do you find Wi..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hele Danmark

    Du er først og fremmest den passionerede ”håndværker”, som elsker at lave komplekse konstruktioner til ”heavy-duty” industri og produktionsanlæg. Men DERUDOVER, sætter du også pris på Et..
    • Maskiningeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    VI SØGERMaskiningeniør praktikantBliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvik..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Hobro

    Bliv en del af et innovativt og fleksibelt miljø, hvor din mening vægtes højt!Du vil som praktikant arbejde med mekanisk konstruktion inden for konceptudvikling, design og fremstilling af robot..
    • Maskiningeniør
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0