Maskiningeniør med interesse for udvikling, test og validering af løsninger til landbruget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Har du stor interesse for udvikling, test og validering af løsninger til landbruget? Vi søger en fagligt stærk og engageret maskiningeniør for en kunde, som designer og fremstiller landbrugsmaskiner.

Som konsulent på fuldtid hos NGIN vil du blive tilknyttet kontoret i Aarhus, men din hverdag vil foregå hos vores samarbejdsvirksomhed i Randers. Her vil du indgå i en faglig stærk afdeling på lige fod med samarbejdsvirksomhedens ingeniører, som udvikler og tester unikke produkter til landbrugssektoren. En af de fedeste ting ved arbejdspladsen (i hvert fald hvis vi skal sige det ;)) er, at virksomhedens produktion ligger i forlængelse af kontoret, og du har dermed mulighed for at gå direkte ud og se de komponenter, som du arbejder med.

Som konsulent vil dine arbejdsopgaver blandt andet være

  • Opsætning af test stand designs og efterfølgende support herpå
  • Dataanalyse og dataopsamling (Strain Gauge, accelerometer mm.)
  • Konceptudvikling
  • Forbedring af projekter:
    • dokumentation på projekter
    • CAD konstruktion
    • afrapportering



Vi forestiller os, at...
Du er uddannet maskiningeniør og søger dit første eller andet job. Du har en stor interesse for landbrugsmaskiner og gerne praktisk erfaring hermed - måske er du opvokset på landet, uddannet mekaniker, eller også har du på anden måde opnået erfaring fra landbrugssektoren. Du har evnen til at bevare overblikket i en dynamisk hverdag med flere delopgaver. Det forventes, at du ligeledes har gode samarbejdsevner og kan interagere med kollegaer og kunder for en fælles indsats og sparring. Virksomheden har desuden et internationalt klientel og samarbejder med flere internationale universiteter. Det er derfor en forudsætning at du er tryg i engelsk og kan begå dig i sproget både mundtligt og skriftligt.

OM NGIN
Du bliver en del af et energisk og hurtigt voksende konsulenthus, som har fokus på at rekruttere og udvikle næste generations naturvidenskabelige talenter. NGIN har hovedsæde i Aarhus N, og rummer pt. 20 ansatte, hvor størstedelen af vores konsulenter har deres daglige gang ude hos kunden. Som et fragmenteret team, der er placeret rundt om i landet, samles vi i NGIN ofte om diverse (sociale) arrangementer, som udover at bidrage til et uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø, også giver dig muligheden for at udvide dit netværk med nye skønne bekendtskaber.

Læs mere om os på www.ngin.dk.

Vi afholder løbende samtaler og lukker annoncen, når den rette kandidat er fundet. Har du ikke hørt fra os indenfor 6 uger, er vi gået videre med en anden kandidat til den specifikke stilling. Dog kan vi godt finde på at prikke dig på skulderen, hvis vi får en anden opgave ind, der matcher din profil.

Dit CV er gemt i vores database i 5 år, og du kan altid tilføje nye kompetencer, interesser og et opdateret CV ved at logge ind på din kandidatprofil.

Tag springet med NGIN!

Læs mere på www.ngin.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Randers NØ
  • Torsdag den 06. juli 2023

Lignende jobs

  • Maskiningeniør i Århus N

    Do you hold software development experience, but you are seeking to progress and further your skills within leadership? Are you enthusiastic about working innovatively and developing wind power sys..
    • Maskiningeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Hammel

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for Lead Engineer to join the department .
    • Maskiningeniør
    • Hammel
    Få mere info
  • Maskiningeniør i Skanderborg

    Maskiningeniør til spændende opgaver inden for udvikling, konstruktion og automatisering af produktionsudstyr Maskiningeniør – udvikling og konstruktion af produktionsudstyrVi søger .
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Maskiningeniør (praktik) i Skanderborg

    Har du lyst til at prøve kræfter i en spændende international virksomhed? Maskiningeniørpraktikanter – produktteknologi Vi har mange års gode erfaringer med ingeniørpraktik, og..
    • Maskiningeniør
    • Skanderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0