Mekaniker søges til Semler Mobility i Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Mekaniker søges til Semler Mobility i Køge


Vi har travlt på værkstedet og søger derfor en skarp og engageret mekaniker, som har lyst til at være en del af holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og teknologier.


Bliv en del af et moderne værksted og hjælp vores kunder videre
Hos Semler Mobility i Køge sælger og servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og Audi - biler af højeste kvalitet - og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af landets største bilkoncern vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for efteruddannelse.

Du indgår i et team med stor fokus på kvalitet og kundetilfredshed
Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af dygtige mekanikere, hvor du vil samarbejde med de øvrige teknikere, salgsafdelingen, reservedelslageret samt din servicerådgiver.

Ansvarsfuld med en god fornemmelse for kundens forventninger
Du er uddannet automekaniker, og kendskab til Volkswagen, ŠKODA eller Audi vil være en fordel, men ikke et krav. Hvis du kommer med erfaring fra andre mærker, så sørger vi for at få opgraderet dine kompetencer og certificeringer.

Vi forventer, at du:

  • Har en uddannelse som mekaniker og er teknisk velfunderet og ansvarsbevidst
  • Er en teamplayer, der har lyst til at blive en del af et moderne værksted
  • Kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • Sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde
  • Er en god kollega og en udpræget holdspiller
  • Har et godt humør og lyst til at sætte dit præg på forretningens kultur



Om din nye arbejdsplads
Du bliver ansat i Danmarks største bilkoncern med mere end 2.800 dedikerede kolleger, som har over 100 års erfaring inden for bilbranchen. Hos Semler Mobility i Køge kan du forvente et spændende fagligt miljø, hvor du har et godt samarbejde med dine kolleger, og der er fokus på udviklingsmuligheder samt det sociale sammenhold..

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, sundhedssikring og en del andre fordelagtige medarbejdergoder, og tilbyder mulighed for videreuddannelse og udvikling.

Lyder det som noget for dig?
Søg venligst stillingen online via linket nederst på siden. Ansøgninger gennemgås løbende, så tøv ikke med at sende din allerede i dag.

Tiltrædelse er hurtigst muligt. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Værkstedschef Jan Dorph Svane på telefon 24 64 13 63.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Stærke værdier forener os på tværs
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Køge

Lignende jobs

  • Mekaniker på Midt-og Vestsjælland

    Mekaniker til teknikerstilling søges!LUBI Job søger på vegne af vores kunde en udlært mekaniker til en teknikerstilling. Har du har en baggrund som mekaniker og ønsker at udvikle dine færdigheder? .
    • Mekaniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Mekaniker på Midt-og Vestsjælland

    Kan du holde mange bolde i luften og sikre, at de bliver grebet igen? Kan du planlægge din egen arbejdsdag? Kan du samarbejde, men også arbejde alene? Så er du måske den nye mekaniker i Vej & Par..
    • Mekaniker
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Mekaniker i Ringsted

    Vi søger en dygtig mekaniker til vores afdeling i Ringsted, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler. Du komme..
    • Mekaniker
    • Ringsted
    Få mere info
  • Mekaniker i Holbæk

    Vi søger snarest en automontør til vores mekaniske værksted. Om jobbet Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er s..
    • Mekaniker
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 7
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 8
1. april 2024 9
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9