Skitræner søges til efterskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Løgumkloster

Sportsefterskolen SINE søger endnu en passioneret skitræner til skilinjen

Her er en sjælden mulighed for at få drømmejobbet, hvis du er en passioneret og dygtig skiinstruktør, der ønsker at bidrage til at skabe en fantastisk oplevelse for efterskoleelever, der elsker skiløb og drømmer om at blive skiinstruktører.

Fra august 2023 eller snarest derefter søger Sportsefterskolen SINE en engageret skitræner til skilinjen.

Forestil dig at blive en del af SINE-kulturen, hvor den enkelte udvikler sig gennem fællesskabet, og hvor værdier som ambitiøs, sammenhold, nærvær og ordentlighed er fundamentale. Disse værdier udgør grundlaget for skolen.

Sportsefterskolen SINE er en efterskole beliggende i Sønderjylland med 300 elever. I mere end 25 år har elever fra hele landet valfartet til SINE for at dyrke deres foretrukne sport, opnå faglig viden, stifte nye venskaber og blive dannet på en efterskole.

Om stillingen:
Stillingen kan enten være på deltid eller fuldtid. (Selve skistillingen udgør cirka 35% af en fuldtidsstilling, og der kan suppleres med tilsyn, vagter, boglig undervisning, pædagogiske opgaver og andre opgaver). Du vil have ansvaret for følgende:

  • Skiinstruktion på ture og rejser.
  • Linjetræning på udvalgte hverdage på skolen, herunder også mulighed for teoretisk skiundervisning.
  • Planlægning, kommunikation og organisering af forskellige aktiviteter, ture uden for skolen og rejser til udlandet i samarbejde med skiteamet.
  • Det er afgørende, at du brænder for at være en del af det øvrige efterskoleliv på Sportsefterskolen SINE, herunder aften- og weekendvagter samt at have den pædagogiske kontakt med eleverne.
  • Det vil være meget værdsat, hvis du også kan undervise i andre fag, som du på sigt vil kunne undervise i.

Om dig:
Sportsligt

  • Du skal være i stand til at undervise i ski, med henblik på at forberede elever til BSI 1 instruktøreksamen.
  • Det er en fordel, hvis du er uddannet eller under uddannelse som instruktør i Den Danske Skiskole. Derudover kan en uddannelse svarende til ISIA-niveau (Fuld PSI eller højere) også være en fordel, dog under forudsætning af at du kan tilpasse dig Den Danske Skiskoles retningslinjer, da vi underviser i henhold til disse.
  • Du skal være i stand til at lede relevant træning inden for skilinjen, såsom fysisk træning, mountainbiking, rulleskøjteløb osv.
  • Du brænder for skiløb og har lyst til at dele din passion med andre.
  • Det er vigtigt, at du kan identificere dig med SINEs værdigrundlag.

Personlige kvalifikationer:

Du synes, at det er en privilegeret mulighed at arbejde med unge mennesker og være et inspirerende forbillede for dem. Du ønsker at bidrage til deres udvikling og dannelse. Du besidder gode pædagogiske kompetencer og er dygtig til at opbygge relationer samt etablere positive rammer for fællesskabet. Du formår at bevare overblikket og forblive rolig, selv når der opstår uventede situationer.

Det er vigtigt, at du trives med at tage ansvar for at organisere både store og små linjeaktiviteter, samt holde styr på en bred vifte af praktiske opgaver. I visse perioder kan det være nødvendigt for dig at yde en ekstra indsats, indtil opgaven er fuldført. Du er en teamplayer og forstår, at samarbejde kan føre til resultater, der er større end summen af individuelle præstationer. Du vil være en del af et lille team bestående af andre skitrænere. Teamet er præget af begejstring for skisporten og en positiv atmosfære, hvor I bakker hinanden op, arbejder sammen og fremmer hinandens succes.

Fagligt:

Det er en fordel, hvis du har evner til at undervise i boglige fag på 9. og 10. klassetrin, eller hvis du har en interesse i at videreuddanne dig i den retning. Dette er dog ikke et krav. Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og LC.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du kontakte viceforstander Bjarne Hansen på [email protected] eller telefonisk på 29921908.

Ansøgningsfrist:

Samtalerne og evt. ansættelse vil ske løbende efter aftale.
Stillingsopslaget ophører når stillingen er besat, dog senest d. 3.8.2023. Ansøgningen sendes til [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Naturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Løgumkloster.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Naturmedarbejder
  • Løgumkloster
  • Torsdag den 03. august 2023

Lignende jobs

  • Naturmedarbejder i Kolding

    Vi ser gerne, at du.: Har erfaring med arbejde i grønne områder, som f.eks.: Luge bede, hækklipning, buskrydning, græsklipning mm. Kan du mere, og evt. har kendskab til maskiner, så er det e..
    • Naturmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Naturmedarbejder (praktik) i Hele Danmark

    Naturmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Naturmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Rødding

    Medarbejder søges til vedligeholdelse af grønne områder.Medarbejder søges til vedligeholdelse af grønne områder.Mulighed for fastansættelse efter TRY & HIRE-forløb.Mulighed for fastansættelse eft..
    • Naturmedarbejder
    • Rødding
    Få mere info
  • Naturmedarbejder i Rødding

    Mulighed for fastansættelse efter TRY & HIRE-forløb. For vores kunde, en mindre gartner og anlægsvirksomhed i Rødding, søger vi en selvstændig og energisk service medarbejder til vedligeholdels..
    • Naturmedarbejder
    • Rødding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som naturmedarbejdere i Løgumkloster

Herunder ser du udviklingen i udbudte naturmedarbejder i Løgumkloster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal naturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte naturmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som naturmedarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0