Økonomistuderende til statistik og analyser på varmeområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Frederiksværk

Har du interesse for statistik og dataarbejde, og har du lyst til at arbejde med økonomiske analyser og regulering af naturlige monopoler, så har du nu mulighed for at blive en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet.

Studentermedhjælper til fjernvarmeområdet

Med et studiejob hos Forsyningstilsynet kommer du tæt på en sektor, som spiller en afgørende rolle i den grønne omstilling, og du får indsigt i varmeområdet. Du kommer helt tæt på reguleringen af varmeområdet og du vil deltage i løsningen af konkrete problemstillinger.

Du vil f.eks. skulle:

  • Udarbejde statistikker over udviklingen i prisen for fjernvarme.
  • Være i dialog med fjernvarmeselskaberne om kontrol og bearbejdning af de data, som selskaberne indberetter.
  • Bistå dine kolleger med dataudtræk og økonomiske analyser til brug for håndtering af tilsynssager.

Du kommer også til at være med til at videreudvikle de eksisterende statistikker, så de i endnu højere grad formidler aktuel viden om fjernvarmeselskabernes priser. Dine arbejdsopgaver vil samlet set supplere dit studie og give dig gode forudsætninger for fremtidige jobmuligheder.

Vi tilbyder dig en plads i et team, som fører tilsyn med, at fjernvarmeselskaberne kun opkræver nødvendige omkostninger i deres priser. Opgaver og ansvar tilpasses din profil. Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du får mulighed for at deltage på vores interne kurser, hvor din egen faglighed suppleres med indgående kendskab til hele energiområdet.

Som student i Forsyningstilsynet træder du ind i et fagligt stærkt miljø, og du kan få dyb indsigt i den økonomiske regulering af varmeområdet, og hvilke regler naturlige monopoler er underlagt. Du kan være med til at præge den grønne omstilling og skabe samfundsmæssig værdi. Herudover vil du få konkret erfaring med økonomi i samspil med jura.

Du vil blive oplært i dine arbejdsopgaver af en erfaren kollega, som du vil få et tæt samarbejde og sparring med. Du vil få opgaver, der udvikler dig og giver et indblik i en offentlig tilsynsmyndigheds arbejde.

Om dig

Vi forestiller os, at du er:

  • stud.polit., stud.oecon., stud.merc.mat./HA (mat.), stud.scient.oecon. eller lignende med særlig viden om og interesse for at arbejde med data og statistiske analyser
  • erfaren bruger af Excel, herunder også de mere avancerede funktioner. Det er desuden en fordel at have erfaring med VBA-programmering i Excel og statistikprogrammer, herunder især programmet ”R”
  • interesseret i at arbejde i et fagligt udfordrende miljø og er god til prioritere dine opgaver
  • god til at kommunikere med forskellige målgrupper
  • nysgerrig og har lyst til at sætte dig ind i nye problemstillinger.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling, trivsel og arbejdsglæde

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd, og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have med WI-FI og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som er med til at sikre en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads og du får bl.a. mulighed for at arbejde op til en time under transport, samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kolleger på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?

Ansøgningsfrist: 27. februar 2023.
Evt. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, efter aftale.

Din ansættelse vil ske i henhold til enhver tid gældende overenskomst for HK'er i staten. Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen, men kan tilrettelægges fleksibelt f.eks. i forbindelse med eksaminer og i forhold til dit skema.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksværk

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende? Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for .
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du stærke faglige kompetencer? Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 10
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7