Økonom med interesse for el-markedet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

I 2022 er der for alvor kommet fokus på ”elpriser på himmelflugt”, ”hvornår er det billigst at vaske tøjet”, og ”hvorfor står vindmøllerne stille, når vinden blæser, og elpriserne er høje”. El-markedet er blevet det helt store samtaleemne hjemme ved middagsbordet – men hvordan er det nu egentlig, at det hænger sammen? Og gør det? Og hvad kan vi gøre ved det? Hvis vi skal gøre noget ved det. Kom og bliv en del af Danmarks stærke og uafhængige tilsynsmyndighed – Forsyningstilsynet – hvor vi er med til at præge den grønne omstilling samt videreudvikle og overvåge el-markedet i Norden og EU.

Som økonom i Forsyningstilsynet får du muligheden for at blive en yderst attraktiv specialist inden for energimarkedet, hvor du beskæftiger dig med markedsmæssige problemstillinger inden for el-engrosområdet med stor betydning for samfundsøkonomien.

Du skal hjælpe os med at besvare spørgsmål som disse:

  • Hvordan sikrer vi en effektiv forsyning?
  • Hvad skal der til for at udvikle effektive el- og gasmarkeder på tværs af landene i EU?
  • Hvordan sikrer vi, at reglerne bliver overholdt og hvordan undgår vi markedsmanipilation?

Du bliver en del af et center, hvor vi arbejder med det europæiske energisamarbejde på el- og gas-markederne, herunder forebyggelse og håndhævelse af EU-reglerne om markedsmisbrug. Centeret beskæftiger sig også med energiøer, Power-to-X, hydrogen og sektorkobling som redskaber i den grønne omstilling.

Dine arbejdsopgaver vil variere fra dag til dag, og dine opgaver og dit ansvar vil blive tilpasset din profil. Din dagligdag vil være præget af tæt dialog med energiforsyningsvirksomheder, danske offentlige myndigheder og europæiske/nordiske energireguleringsmyndigheder samt Agenturet for Samarbejdet mellem Energireguleringsmyndighederne i EU (ACER). Derudover vil du få kvalificeret modspil fra parter og interessenter.

Du får ansvar, faglig sparring, gode udviklingsmuligheder og en alsidig hverdag. Du starter med at blive tilmeldt vores onboarding-program, hvor din egen faglighed suppleres med indgående kendskab til hele energiområdet.

Vi forestiller os, at du:

  • Er cand.polit., cand.oecon., eller cand.merc
  • Er en dygtig formidler på både dansk og engelsk
  • Har lyst til at arbejde sammen med andre faggrupper – f.eks. jurister
  • Finder det interessant at anvende bl.a. samfunds- og industriøkonomi i din hverdag
  • Besidder nysgerrighed og har interesse for at sætte dig ind i nye problemstillinger.

Socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I Forsyningstilsynet bliver du en del af en organisation, hvor der er kort til beslutningerne. Vi har en uformel tone og lægger vægt på holdånd og at være gode kollegaer for hinanden. Vi har fokus på arbejdsglæde og udviklingsmuligheder for den enkelte. Derfor tilbyder vi både interne og eksterne kurser, evt. suppleret med kursusophold i udlandet. Det er vigtigt for os, at du får de bedste muligheder for at anvende dine faglige kompetencer og udbygge din viden.

Vi bor i flotte, renoverede lokaler i Frederiksværk, tæt på skoven, hvor der er gode muligheder for en walk and talk eller en løbetur. Vi har en dejlig have og et træningsrum. Der kører dagligt en medarbejderbus direkte fra København (Nørrebro St.) til din nye arbejdsplads.

Du vil i det daglige opleve en stor grad af frihed og fleksibilitet, som sikrer en god balance mellem arbejde og fritid. Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får bl.a. mulighed for at arbejde op til en time under transport samt mulighed for hjemmearbejde en dag om ugen, hvis det passer med opgaverne.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.Forsyningstilsynet.dk og bl.a. se videoklip med tre af dine kommende kollegaer på www.Forsyningstilsynet.dk/job. På samme side er der en oversigt over onboardingprogrammet samt oplysninger om kompetence- og karriereudvikling i Forsyningstilsynet.

Interesseret?

Ansøgningsfrist: 22. februar.
Der kan indgå brug af test i rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse 1. maj 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansættelse sker efter den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksværk

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende? Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for .
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du stærke faglige kompetencer? Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 10
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7