Elevplads: Chr. Olesen søger økonomielev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Gentofte

Økonomielev til Chr. Olesen – en international distributionsvirksomhed


  • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor økonomi, og ønsker du en -plads med grundig læring og udfordring?
  • Er du interesseret i internationalt samarbejde, hvor du har kontakt til hele Europa, USA, Brasilien og Mexico?
  • Og sidst men ikke mindst, kunne du tænke dig at arbejde i en solid, dansk virksomhed med mere end 135 års erfaring?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde


Accounting-afdelingen hos Chr. Olesen har ansvaret for virksomhedens samlede økonomi og finansiering for de +20 internationale selskaber.

Du vil, som elev, således blive lært op i bogholderhåndværket - bogføring af både debet og kredit, men også i mere komplicerede emner som håndtering af internationale valutaer, moms, afstemning af konti og kreditforsikring. Du lærer at sikre en høj kvalitet i dit arbejde og hvor vigtig denne service er i Chr. Olesens samlede værdikæde.

Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om Chr. Olesens regnskab og pengestrømme – helt fra leverandør til kunde – indenfor vores sortiment af produkter, og på tværs af regioner i hele verden.

Helt konkret vil du blive oplært i følgende:

  • At oprette og holde overblik over debet- og kreditposteringer
  • Afstemning af virksomhedens bankpostering
  • At arbejde i forskellige valutaer
  • Håndtering af kreditforsikring
  • At begå dig i virksomhedens IT-systemer og være med til at udvikle disse.
  • Overblik over virksomhedens værdikæde, og hvordan vores accounting services passer ind i dette
  • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
  • Og derudover vil du indgå i diverse ad-hoc administrative opgaver

Chr. Olesen Group


Chr. Olesen er en dansk familiejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Som økonomielev vil du blive del af vores internationale accounting-afdeling, som har kontor i Gentofte. Vi er 48 kolleger på kontoret, og i accounting-afdelingen er vi 6 kolleger fordelt. Vi har en del unge blandt os, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads.

Kontoret i Gentofte huser, udover accounting-afdelingen, vores internationale QA-afdeling, HR, IT og Shipping. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 7 andre lande.

I Chr. Olesen siger vi ”We are more than colleagues”, hvilket afspejler sig i vores dedikerede kollegiale sammenhold. Vi arbejder kontinuerligt med udvikling og forbedring af arbejdsmiljøet, og som medarbejder har du, udover mulighed for at udvikle og udfordre dig selv, god balance mellem arbejde og fritid, udviklingsplaner, hyggeligt arbejdsmiljø, sundhed og velvære, og meget mere. Du kan læse mere om vores virksomhed på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk eller se vores LinkedIn-indlæg på @chrolesengroup.

Hvad betyder det at være elev?


En elevplads er for dig som er i gang med en erhvervsuddannelse, fx inden for kontor. Som elev vil du veksle mellem skoleperiode og praktik, hvor du i praktikperioderne arbejder fuldtid hos en virksomhed såsom Chr. Olesen. Hos Chr. Olesen har vi god erfaring med elever. P.t. har vi elever, som er i gang med logistikassistent-uddannelsen og kontoruddannelsen med speciale i shipping.

Udover en masse kompetente kollegaer i afdelingen, som altid er klar til at hjælpe, vil du blive teamet op med én af kollegerne i din afdeling, som vil blive din mentor. Mentorens rolle er at introducere dig til hvordan en arbejdsplads og arbejdet i branchen fungerer.

Hvem søger vi?


Vi lægger vægt på, at du har en struktureret og ambitiøs tilgang til din uddannelse, at du er grundig og nysgerrig i din tilgang til arbejde. Samtidig passer du ind i vores Accounting-afdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk. Hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Så hvis du har passion for logistik og distribution, og ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, så er det dig vi søger som vores næste økonomielev!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Gentofte

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende? Har du lyst til at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for .
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Frederiksværk

    Har du stærke faglige kompetencer? Har du lyst til at arbejde med et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den grønne omstilling? Så har du nu mulighed for at blive en..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1