Financial Controller til TinyMobileRobots

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Malling

Motiveres du af ansvar, og vil du være en del af en prisvindende og international virksomhed, hvor du kan udvikle dig og vokse i takt med den fortsatte vækst?

På vegne af vores kunde TinyMobileRobots leder vi efter en talentfuld financial controller til en nøglerolle hos en inspirerende organisation, der er dedikeret til at levere innovation af høj kvalitet indenfor sport- og infrastrukturrobotik.

Oplev et stærkt samarbejde med mangfoldighed

Hos TinyMobileRobots har du din daglige gang på kontoret, der har en central beliggenhed i Malling. Du bliver en del af økonomiafdelingen, som er kendetegnet ved et højt ambitionsniveau og et godt humør.

Som financial controller kommer du til at spille en afgørende rolle i arbejdet med at understøtte og videreudvikle TinyMobileRobots' økonomiafdeling. Du vil med tiden opleve en stor international kontaktflade, hvor du i din rolle vil blive ansvarlig for datahåndtering, herunder optimering og bearbejdning af data.

Stillingen byder samtidig på store udviklingsmuligheder, og du vil få rig lejlighed til at dygtiggøre dig og sætte dit eget aftryk på opgaverne, som bl.a. er følgende:

  • Assister med månedsluk og månedsopfølgning
  • Cash management med datterselskaber
  • Udføre controlling
  • Håndtering af anlægskartotek
  • Bearbejdelse af data
  • Oprette og håndtere kundeforhold med fokus på abonnementsbaserede tjenester

Sammen med dine kollegaer varetager I desuden den årlige revision samt diverse ad hoc-opgaver.

Hvad skal jeg kunne?

Du kommer med erfaring indenfor controlling, gerne fra en større virksomhed. Her har du siddet med opgaver som konsolidering, afstemning og international rapportering. Vi forestiller os, at du har en uddannelse som HD(R) eller cand.merc.aud., men der kan være flere indgangsvinkler til stillingen.

Hos TinyMobileRobots vægter man potentiale, en positiv indstilling og gåpåmod højt, og du har derfor mulighed for at definere og forme stillingen fremadrettet. Det er dog afgørende, at du er ansvarsfuld og grundig, og med en can-do-attitude tager du ejerskab for opgaver. Ligeledes står du stærkt i modvind, hvor du med et godt overblik formår at tilpasse dig et foranderligt miljø. Du er desuden effektiv og struktureret i din måde at organisere arbejdsdagen på, og dine kollegaer oplever dig som en social teamplayer, som gerne giver en hånd med, hvor der må være brug for det.

I denne stilling må du forvente en uges årlig rejseaktivitet til USA, ligesom du dagligt kommunikerer med udenlandske kollegaer og eksterne interessenter.

Udover en spændende stilling med faglige udfordringer får du:

  • Mulighed for at spille en afgørende rolle i TinyMobileRobots’ fortsatte vækst
  • Mulighed for at videreudvikle økonomiafdelingen
  • En stilling hos en dynamisk arbejdsplads med mangfoldighed og et tværfagligt samarbejde
  • En international kontaktflade og indsigt i en aktuel og attraktiv branche

Om TinyMobileRobots

TinyMobileRobots er en førende virksomhed indenfor udvikling af præcisionsrobotter til udendørs formarkering og opstregning. Virksomheden er drevet af ønsket om at forbedre den måde, folk arbejder på ved at tilbyde innovative robotløsninger. Teamet består af dedikerede og talentfulde medarbejdere med ekspertise inden for præcisions- og positioneringsteknologier.

Hvor søger jeg jobbet?

Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af TinyMobileRobots nye senior financial controller. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra FLAIR – tidligere Adecco på tlf.: 26 77 38 65. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Malling.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Malling
  • Onsdag den 27. marts 2024

Lignende jobs

  • Økonom i Århus C

    Har du flair for økonomi, analyse og controlling, og bliver du motiveret af varierede arbejdsopgaver? Er du god til at bevare overblikket og kan arbejde selvstændigt? Har du samtidig en ambition om..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Højbjerg

    Har du gå-på-mod og interesse for regnskab og økonomi? Søger du en elevplads med gode muligheder for udvikling og ansvar i en spændende koncern i bilbranchen? Så er du måske lige den økono..
    • Økonom
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Økonom i Randers SV

    Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur og grønne omstillingMed reference til afdelingschefen får du en vigtig rolle i afdelingen for Bro & Beton, hvor du er med til at sikre fremtidige opgave..
    • Økonom
    • Randers SV
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Vi søger en ny kollega med kompetencer indenfor økonomi og administration. [xxxxx] er en landsdækkende konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med mennesker og arbejdsmæssige relationer. V..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Malling

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Malling over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0