Konsulent til fundraising, kommunikation og udvikling hos EUC Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Stillingen

Hos EUC Sjælland søger vi en passioneret og kompetent konsulent, som brænder for at gøre en forskel. Din rolle vil være afgørende for at fremme vores mål om bæredygtig vækst og for at udvikle skolen til en fremtrædende aktør inden for erhvervsuddannelse. Som vores nye konsulent bliver du en nøgleperson i udarbejdelsen og eksekveringen af vores fundraising- og kommunikationsindsats. Dit arbejde vil involvere en dyb forståelse af skolens vision og målsætninger, samt evnen til at navigere i det komplekse landskab af muligheder for støtte og samarbejde.

Ansvarsområder:

  • Du vil tage føringen i at opspore og ansøge om midler fra både private fonde og offentlige midler, med et skarpt øje for nye muligheder og partnerskaber.
  • Vedligeholdelse og udvikling af relationer med donorer og samarbejdspartnere vil være centralt, hvor du anvender din kommunikative styrke til at bygge bro mellem skolens vision og potentielle støtters og politiske interessenters interesser.
  • Samarbejde på tværs af organisationen for at identificere og prioritere udviklingsprojekter, som understøtter skolens langsigtede strategi.
  • Du vil spille en nøglerolle i at udvikle og implementere kommunikationsstrategier, der effektivt formidler vores værdier, succeser og visioner til både interne og eksterne stakeholdere.

Kvalifikationer:

  • Din evne til at kommunikere klart og overbevisende, både skriftligt og mundtligt, er essentiel.
  • Erfaring inden for fundraising, kommunikation eller projektledelse vil blive vægtet højt, særligt hvis du har en solid forståelse af erhvervsuddannelsessektoren.
  • Du er kendt for din evne til at arbejde selvstændigt, tage initiativ og tænke strategisk, hvilket gør dig i stand til at navigere i komplekse projekter og relationer.
  • Evnen til at arbejde i team og bidrage til et positivt arbejdsmiljø er afgørende, da vi vægter samarbejde højt.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at sætte et markant aftryk på fremtiden for erhvervsuddannelse. Hos EUC Sjælland bliver du en del af et dedikeret team, hvor fokus ligger på både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder attraktive arbejdsbetingelser og er engagerede i at understøtte din karrierevej og udvikling.

Ansættelse:

Tiltrædelse finder sted efter nærmere aftale.

Løn, pension og ansættelsesforhold afhænger af din uddannelsesmæssige baggrund og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer og efter relevant gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved at kontakte Uddannelseschef Thomas Ter-Borch via e-mail på [email protected] eller på telefon 53 31 23 87.

EUC Sjælland opfordrer alle interesserede, uanset personlige præferencer, til at søge.

Ansøgning:

Send din ansøgning via EUC Sjællands hjemmeside: http://www.eucsj.dk/job.aspx, og benyt "Søg jobbet"-funktionen i stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: torsdag den 12. april 2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt medio uge 16.

EUC Sjælland er en erhvervsskole med op mod 300 ansatte og en omsætning på 200 mio.kr., der opererer som en selvejende institution i Sydøstsjælland med adresser i Greve, Køge, Haslev, Næstved og Vordingborg. Vi udbyder p.t. op til 20 forskellige tekniske erhvervsuddannelser, tekniske og erhvervsgymnasiale uddannelser (htx og eux), samt en lang række voksen- og efteruddannelsestilbud. Derudover driver vi skoleoplæringscenter og skolehjem. Vi har dagligt ca. 1800 elever, studerende og kursister.

EUC Sjælland har røgfri skoletid. Det betyder, at elever, kursister og medarbejdere ikke må ryge i skolens undervisnings- og åbningstid. Læs mere på skolens hjemmeside www.eucsj.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 03.04.2024
  • Økonom
  • Næstved
  • Fredag den 12. april 2024

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Hele Danmark

    Har du lyst til nye spændende udfordringer i en virksomhed i rivende udvikling? [xxxxx] er en it-virksomhed med mere end 15.000 medarbejdere på verdensplan, fordelt på 30 la..
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom i Hele Danmark

    Fri kontakt
    Som anført på vores hjemmeside, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. For at give vore kandidater en god service, og som led i at vi overholder Den Europæiske Persondata forordning (GDPR), samarbejder vi med prokan rekruttering, der håndterer alle vore kandidater.
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom i Hele Danmark

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Økonom
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Næstved

    SeeSafe er en af Danmarks førende specialister og installationsvirksomheder af intelligent videoovervågning til alle brancher. Med videoanalyse tilbyder vi bl.a. ansigtsregistrering, nummerpladegen..
    • Økonom
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer over tid

Dato Alle jobs som økonomer
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 2