Rekrutteringsfirma

Regnskabschef Hundested Propeller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hundested

Hundested Propeller A/S er grundlagt i 1921 og har i alt 35 ansatte på fabrikken i Hundested. Virksomheden er anerkendt som en af de absolut førende indenfor udvikling, konstruktion og produktion af de mest avancerede, effektive, lydsvage og miljøvenlige propelleranlæg, gear og thrustere til mindre og mellemstore skibe. Man leverer totalløsninger og koncepter til næsten alle kategorier af skibstyper fra erhvervsfartøjer til de mest moderne og imponerende luksus yachts. All udvikling, design og produktion, indtil den færdige løsning er afprøvet og afleveret til kunden, foregår på virksomhedens hovedkontor i Hundested. Virksomheden eksporterer ca. 70 % af produktionen til det meste af verden. Af vigtige markeder kan der bl.a. nævnes USA, Holland og UK.

En af virksomhedens største konkurrencefordele er den yderst kompetente medarbejderstab i Hundested. Her har man gennem årene samlet en gruppe mennesker der er kendetegnet af et stort engagement for den maritime sektor, lang anciennitet i virksomheden og også markedsledende kompetencer indenfor de aktuelle forretningsområder. I løbet af de sidste par år, er der udviklet en række innovative og miljøvenlige koncepter og løsninger som allerede har skabt en stor interesse i markedet, og dette vil være en stærk drivkraft i virksomheden fortsatte succes og positive udvikling.

Hundested Propeller er en del af BSI Gruppen. Her har Hundested Propeller en række søsterselskaber der også fokuserer på den maritime sektor. Koncernen er 100% danskejet, velindtjenende og velkonsolideret.

Læs mere på: www.hundestedpropeller.com
Læs mere på: www.bsidk.com


Da den nuværende regnskabschef snart går på pension efter rigtig mange år i virksomheden, søger vi en glad og kompetent økonomiprofil til at overtage de mange spændende opgaver efter hende.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Savner du variation i jobbet og frihed under ansvar?
Med reference til CFO for BSI Gruppen får du en vigtig og central rolle i administrationen.
Dine primære opgaver vil være af økonomisk karakter, og du får en alsidig og varieret hverdag. Her får du mulighed for at arbejde med både taktiske, praktiske og analytiske opgaver. Du vil selvstændig lave hands-on opgaver såsom bl.a. løn, månedsafslutninger, budgetter, likviditetsstyring og anlægskartotek. Du vil blive virksomhedens kontaktperson overfor revisor og andre relevante eksterne samarbejdspartnere. Andre opgaver kan være at bistå dine kollegaer på tværs i organisationen med praktiske opgaver såsom indkøb af kontorartikler, rejseafregninger, booking af forsendelser etc. Herigennem vil du være sikret en spændende og varieret hverdag, med forskelligartede opgaver hvor du selvstændig tager beslutninger og løser opgaverne, alene eller sammen med kollegaer.

Du vil overtage en velfungerende og veldrevet økonomifunktion hvor der vil blive mulighed for at lave en god overdragelse fra den nuværende regnskabschef. Funktionen som regnskabschef har i alle år fungeret som en samlende kraft i virksomheden, så vi vil gerne have en profil ind i jobbet der kan fortsætte denne gode stil. Du vil få en stor berøringsflade i virksomheden, hvor der er en meget flad organisation, og hvor man arbejder med mange spændende og unikke produkter til danske og internationale kunder. I tæt samarbejde med din chef og resten af organisationen vil du derfor få mulighed for at medvirke til at udvikle og vedligeholde virksomhedens administrative processer, rapporteringsværktøjer, forretningsgange samt økonomistyringsværktøjer.

Kvikt hoved og et godt humør
Din teoretiske baggrund er ikke afgørende, men det vil bestemt være en fordel hvis du har en uddannelse indenfor økonomi, regnskab, kontor eller administration, kombineret med den rigtige personlighed. En baggrund fra revisionsbranchen kunne også være en mulig indgang til stillingen. Det er en fordel, hvis du har kendskab til hvordan man arbejder i en ordreproducerende og projektorienteret virksomhed. Du er god til at skabe dig et overblik, uden at miste de vigtige detaljer og du motiveres af at arbejde med opgaver af forskellig karakter. Du tager med glæde fat i de praktiske arbejdsopgaver, samtidig som du er initiativrig, uformel, ambitiøs og omhyggelig. Du arbejder struktureret, er god til Excel og anser pc´en som et naturligt arbejdsredskab. Du har bopæl indenfor en fornuftig køreafstand til Hundested.

Som person er du imødekommende, positiv, engageret og åben. Du arbejder struktureret og detaljeorienteret og har evnen til selv at komme med forslag til løsninger. Du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt. Du er i stand til at motivere dig selv og du er ikke bange for at stille spørgsmål, når dette er nødvendigt. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din kombination af godt humør, ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

Skab din egen drømmestilling
Du tilbydes en spændende og varieret stilling i en flad organisation med en uhøjtidelig tone og fokus på trivsel og fælles målsætninger. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Virksomheden er inde i en spændende udvikling og der vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå på Sjælland.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Regnskabschef, Hundested” til:
[email protected]

Husk at benytte den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hundested.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Hundested

Lignende jobs

  • Økonomichef i Værløse

    Gå tilbage til ledige stillinger Økonomichef med skandinavisk ansvar og operationelle opgaver Vil du være ansvarlig for et mindre regnskabsteam i en virksomhed, der leverer løsninger t..
    • Økonomichef
    • Værløse
    Få mere info
  • Økonomichef i Espergærde

    Efter en årrække med en økonomichef på deltid opnormerer [xxxxx] & HF nu ledelsesopgaven omkring økonomi til en fuldtidsstilling, så vores økonomichef dagligt er på gymnasiet. Alt ef..
    • Økonomichef
    • Espergærde
    Få mere info
  • Økonomichef i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Økonomichef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Økonomichef i Kvistgård

    Økonomichef søges til organisation/virksomhed i 3490 Kvistgård
    • Økonomichef
    • Kvistgård
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomichef i Hundested

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonomichef i Hundested over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomichef.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomichef over tid

Dato Alle jobs som økonomichef
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0